فوت ۳۰۴ بیمار کرونایی در کشور؛ ۲۵۵۸۲ بیمار جدید شناسایی شدند
تهران (پانا) - سخنگوی وزارت بهداشت آمار مبتلایان، فوتیها و بهبودیافتگان ناشی از بیماری کرونا را طی ۲۴ ساعت گذشته اعلام کرد.

سیماسادات لاری اظهار کرد: تا کنون ۳۶۱ هزار و ۹۵۱ نفر دُز اول واکسن کرونا و ۱۰۰ هزار و ۶۹۱ نفر نیز دُز دوم را تزریق کرده اند و مجموع واکسن های تزریق شده در کشور به ۴۶۲ هزار و ۶۴۲ دُز رسید.
سخنگوی وزارت بهداشت گفت: از دیروز تا امروز ۲۵ فروردین ۱۴۰۰ و بر اساس معیارهای قطعی تشخیصی، ۲۵ هزار و ۵۸۲ بیمار جدید مبتلا به کووید۱۹ در کشور شناسایی شد که سه هزار و ۹۸ نفر از آنها بستری شدند و مجموع بیماران کووید۱۹ در کشور به دو میلیون و ۱۴۳ هزار و ۷۹۴ نفر رسید.
وی گفت: در طول ۲۴ ساعت گذشته، ۳۰۴ بیمار کووید۱۹ جان خود را از دست دادند و مجموع جان باختگان این بیماری به ۶۵ هزار و ۳۵۹ نفر رسید. تاکنون یک میلیون و ۷۳۹ هزار و ۲ نفر از بیماران، بهبود یافته یا از بیمارستانها ترخیص شده اند.
ارسال دیدگاه