بایدن پیشتاز شد، ترامپ شکایت کرد
تهران (پانا) - دقایقی پس از پیروزی جو بایدن در ایالتهای میشیگان و ویسکانسین، دونالد ترامپ مدعی پیشتاز بودن در ایالتهای کلیدی شد و کمپین ترامپ نیز در دادگاه میشیگان شکایت کرد.

دونالد ترامپ بامداد پنجشنبه در پیامی توییتری نوشت: برای اهداف رای گیری انتخاباتی ما مدعی هستیم که در مشترک المنافع پنسیلوانیا (که دموکراتها به ناظران قانونی اجازه حضور نمیدهد) ایالت جورجیا، ایالت کارولینای شمالی ترامپ به طور چشم گیر پیشتاز است.
ترامپ در ادامه نوشت: ما همچنین ادعای پیروزی در ایالت میشیگان را نیز داریم.
کمپین بایدن نیز در واکنش به ادعای اخیر ترامپ در مورد برنده شدن در چهار ایالت از مجموع ایالتهای باقیمانده اعلام کرد، روشن است که ترامپ در ویسکانسین بازنده بوده است، در میشیگان بازنده خواهد بود، همانطور که ریاست جمهوری را هم خواهد باخت.
اریک ترامپ پسر رییس جمهوری آمریکا با اشاره به پیروزی بایدن در ایالت ویسکانسین در پیام توییتری مدعی شد: این یک کلاهبرداری است!
پسر ترامپ در ادامه نوشت: ما در پنسیلوانیا پیروز شدهایم، دموکراتها سعی دارند تقلب کنند.
بعد از پیروزی جو بایدن در ایالات ویسکانسین و میشیگان، کمپین ترامپ در بیانیهای اعلام کرد: همانطور که پیش بینی میکردیم با ادامه شمارش آرا در میشیگان، رقابت انتخابات ریاست جمهوری در این ایالت بسیار تنگاتنگ بودهاست. به کمپین انتخاباتی ترامپ به مکانهای شمارش آرا همانطور که توسط قانون میشیگان تضمین شده، اجازه دسترسی درستی داده نشده است. ما امروز در دادگاه میشیگان شکایت کردهایم تا زمان دسترسی کامل کمپین انتخاباتی ترامپ، شمارش آرا در ایالت متوقف شود.
ارسال دیدگاه