روحانی در گفت وگوی تلویزیونی؛

افراط، تفریط و خشونت نتوانسته باعث خوشبختی و پیشرفت هیچ کشوری شود

حسن روحانی یکی از نامزدهای دوازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری با بیان اینکه افراط، تفریط و خشونت نتوانسته باعث خوشبختی و پیشرفت هیچ کشوری شود، تاکید کرد: چهار سال پیش زمانی که من برنامه‌ام را به مردم عرضه داشتم گفتم که کشور در صورتی از مشکلات فاصله می‌گیرد که مسیر ما مسیر اعتدال باشد.

کد مطلب: ۶۱۸۱۳۱
لینک کوتاه کپی شد

به گزارش گروه سیاسی پانا، حسن روحانی در برنامه با دوربین شبکه یک سیما افزود: افراط، تفریط و خشونت نتوانسته است باعث خوشبختی هیچ ملتی و پیشرفت هیچ کشوری بشود.

وی گفت: به مردم در همان موقع عرض کردم که صاحب این کشور ملت است و ما باید در چارچوب قانون اساسی، قانون مصوب و خواست مردم، مدیریت جامعه را بر عهده بگیریم.
روحانی افزود: از آغاز معتقد بودم ما با امید، تلاش، همبستگی و هماهنگی می توانیم از مشکلات عبور کنیم.
وی گفت: ما آن زمان با بیکاری رنج آوری در جامعه مواجه بودیم در حالی که در هشت سال گذشته آن می شد همه جوانان متولد دهه 60 که در اواسط دهه 80 به سن شغل می رسند را به اشتغال رساند.
این نامزد انتخاباتی افزود: متأسفانه در زمینه اشتغال و شغل جوانان، کار زیادی انجام نشده بود و شرایط کشور از لحاظ تورم نگران کننده بود و تورم روزانه و ساعتی شده بود.
روحانی گفت: مردم هر روز در فکر بودند اجناسی را بخرند و انبار کنند و تولید کشور در حال رکود بود و کارگاه ها و کارخانه ها از تولید باز ایستاده بودند.
وی با بیان اینکه در آن زمان قدرت خرید مردم بسیار کم شده بود و مردم احساس امنیت نمی کردند، افزود: قطعنامه ها بالای سر مردم بود بخصوص قطعنامه 1929 که شرایط کشور را در مرز بحران قرار داده بود و مردم نسبت به ماهها و سال های بعد اطمینان نداشتند.
روحانی گفت: در آغاز لازم بود در پنج مورد مهم سریعاً تصمیم گیری و اقدام لازم انجام دهیم که اولین آن مذاکرات هسته ای بود که باید با دنیا وارد گفتگو می شدیم.
وی مهار تورم افسار گسیخته را دومین مورد نام برد و افزود: سومین مورد به حرکت درآوردن کارگاه ها و کارخانه ها و خارج شدن از رکود آنها بود.
این نامزد انتخاباتی گفت: چهارمین مورد افزایش قدرت خرید مردم و پنجمین مورد استفاده آسانتر با دنیا و اطلاعات بود.
روحانی با بیان اینکه برای هر پنج موضوع از همان ماه های اول تصمیمات لازم اتخاذ شد افزود: به دلیل اهمیت سه موضوع اول، شخصاً مدیریت آنها را به عهده گرفتم و هر هفته دو الی سه جلسه برای مذاکرات هسته ای و دو جلسه برای موضوعات اقتصادی جلسه داشتیم.
وی گفت: موضوع چهارم درباره قدرت خرید مردم را به ستاد اقتصادی و موضوع پنجم درباره ارتباط با دنیا را به وزارت ارتباطات سپردم تا مردم برای تماس با جهان احساس نگرانی نکنند.
روحانی افزود: ما در ماه های اول و صد روز اول در همه این زمینه ها قدم های اولیه را برداشتیم.
وی با بیان اینکه در مذاکره هسته ای به یک توافق موقت در آذر 92 رسیدیم، گفت: با این توافق تحریم ها دیگر افزوده نمی شد و در برخی موارد تحریم ها برداشته شد و ایران با شش قدرت بزرگ برای توافق نهایی تصمیم گرفت که مذاکرات ادامه یابد.
این نامزد انتخاباتی با بیان اینکه شرایط امنیت لازم برای فعالیت اقتصادی آماده شد افزود: می دانستیم یکی از مشکلات بزرگ ما اشتغال است و به همین خاطر برنامه ریزی خوبی برای سال های 94 و 95 انجام شد و توانستیم در این دو سال نسبتاً اشتغال مناسب به ازای هر سال 640 هزار اشتغال خالص ایجاد کنیم.
روحانی گفت: اگر در هشت سال قبل هم سالی 600 هزار اشتغال درست می شد امروز دیگر مشکل اشتغال نداشتیم.
وی افزود: معتقدم مسائل و مشکلات با حرف و شعار حل نمی شود و اگر اشتغال می خواهیم اولین قدم آن افزایش سرمایه گذاری هاست که پولها از دلالی به سمت سرمایه گذاری و بنگاه های اقتصادی هدایت شود.
روحانی با بیان اینکه برای این امر نیاز به امنیت است گفت: مردم باید نسبت به فردا و سال آینده اعتماد داشته باشند.
وی افزود: چرا در سال های قبل از 92 سرمایه گذاری متوقف و منفی بود؟ زیرا مردم نمی دانستند دو ماه بعد با چه تحریم ها و ناامنی های احتمالی مواجه می شوند.
این نامزد انتخاباتی گفت: همچنین لحن سخن برخی مسئولان در آن زمان با دنیا لحن تقابل بود و آنها هم با ما این چنین صحبت می کردند در حالی که ما از روز اول این پیام را به دنیا دادیم که با کشور ایران با تکریم صحبت کنید و زمانی مذاکرات هسته ای در مسیر درست قرار گرفت که دنیا این پیام را فهمید.
روحانی با بیان اینکه اگر اشتغال می خواهیم باید زمینه سرمایه گذاری آماده شود افزود: مردم به سادگی سرمایه خود را بر روی زمین نمی گذارند زیرا سرمایه گذاری یعنی اعتماد و اطمینان بلندمدت.
این نامزد انتخاباتی گفت: ایرانیان خارج از کشور و خارجی ها هم این اعتماد را نداشتند.
امروز در کشور ما اعتماد به وجود آمده است
نامزد دوازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری گفت: امروز بعد از سه سال و نیم اعتمادی در کشور ما و در جهان نسبت به کشور ما به وجود آمده که در خرید هواپیما افرادی سرمایه گذاری کردند که اقساط آن 18 ساله است.
آقای روحانی در برنامه ضبط شده نامزدهای دوازهمین دوره ریاست جمهوری گفت: اقساط این سرمایه گذاری 18 ساله است و برخی سرمایه گذاران خارجی پولی گذاشته اند که 18 سال بعد به آنان برمی گردد و این یعنی اعتماد جهان و مردم است.
حسن روحانی گفت: در هر استانی که سفر کردم از کارآفرینان داخلی و افرادی که اهل آن استان بودند اما خارج از کشور زندگی می کردند دعوت شدند و اعلام سرمایه گذاری کردند.
وی گفت : برخی از این سرمایه گذاری ها اجرایی شده است.
روحانی افزود: برخی از کلمه افتتاح خوششان نمی آید و امروز به هر استانی وارد می شویم ده ها پروژه افتتاح می کنیم که فکر می کنند دیروز سرمایه گذاری شده و امروز افتتاح می شود.
وی افزود: ورزشگاهی در شیراز افتتاح شد که شروع آن به 20 سال قبل بر می گردد و 80 میلیارد هزینه داشته است که 12 میلیارد آن را قبلا و 68 میلیارد آن در دولت یازدهم هزینه شد و این برای مردم شیراز یک معظل شده بود.
روحانی گفت: افتتاح به معنای سرمایه گذاری و اعتماد به معنای در مسیر رشد و توسعه قرار گرفتن است.
وی افزود: پتروشیمی های متعددی افتتاح شد و در تولید مواد پتروشیمی 9 میلیون تن در سه و نیم سال گذشته رشد داشته ایم.
حسن روحانی افزود: در آمد صادرات 5 و نیم میلیارد دلار اضافه شده است.
وی گفت: اولین شرط برای اشتغال سرمایه گذاری و اعتماد است و دومین مسئله، مسئله فناوری است.
روحانی افزود: برنامه نداریم برخی بنگاه های نیمه تعطیل را به دلیل فرسودگی تجهیزات راه اندازی کنیم.
وی گفت: 24 هزار واحد تولیدی کوچک که به آنها وام پرداخت شد تا فعالیت دوباره داشته باشند 70 درصد آنها در دولت قبل متوقف شده بود.
روحانی گفت: باید محصول رقابتی تولید شود تا پایدار بماند و ما افتتاح پایدار می خواهیم و سرمایه گذاری می خواهیم که اشتغال پایدار ایجاد کنیم.
وی گفت: برای فناوری به شرکت های دانش بنیان نیاز داریم و برای سه هزار شرکت دانش بنیان مجوز صادر شده است و داریم به آنها وام می دهیم.
روحانی افزود: درآمد این شرکت ها در سال گذشته 30 هزار میلیارد تومان بوده است.
وی افزود: آنهایی که با اینترنت و شبکه اجتماعی میانه خوبی ندارند سال گذشته از طریق فناوری اطلاعات 100 هزار شغل بوجود آمد و برخی روستاها با شبکه های اجتماعی برای روستاهای خود گردشگر جذب کردند و صنایع دستی خود را صادر کردند.
روحانی گفت: 27 روستا به اینترنت مجهز شدند هیچ روستای 10 خانواری وجود ندارد که شبکه برق و روستای 20 خانوار به آب رسانی دسترسی نداشته باشد.
برخورداری 9 هزار روستا از نعمت گاز
نامزد دوازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری گفت: 9 هزار روستا در سه و نیم سال گذشته از نعمت گاز برخوردار شدند که تا پایان دولت یازدهم به 10 هزار استان افزایش می یابد.
روحانی گفت: شرط اشتغال، فناوری، مدیریت و بازار خرید است و سال 94 با معضلی مواجه شدیم که مردم قدرت خرید نداشتند و باید قدرت خرید را در مردم ایجاد کنیم و بازارهای صادراتی در دنیا اخذ کنیم و برای اینکه بازار ایجاد کنیم باید با دنیا تعامل داشته باشیم.
وی افزود: من 4 سال پیش به مردم گفتم که احیای اخلاق و تعامل سازنده با جهان باید داشته باشیم.
روحانی گفت: برای افزایش اشتغال برنامه ریزی خوبی از سال گذشته شروع کردیم و در شورای اشتغال طرحی را به عنوان کارورزی در دو استان بصورت نمونه داریم اجرا می کنیم.
وی گفت: در این طرح جوانان برای کارورزی دعوت می شوند و به آنها آموزش داده می شود و همزمان در بنگاه های مختلف مشغول به کار می شوند که اگر کار آنها را پسندیدند جذب خواهند شد که تاکنون 70 درصد آنها جذب شده اند.
حسن روحانی گفت: اولین اقدام دولت دوازدهم کارورزی است و برای اجرای آن برنامه ریزی کردیم.
وی افزود: برای اشتغال نیاز به سرمایه گذاری داریم که باید سرمایه جذب بشود و در سایه برجام از امسال درآمد ما از صادرات نفت و سایر محصولات وابسته به آن به 20 میلیارد دلار رسید.
روحانی گفت: از امسال به بعد سالی 15 میلیارد دلار به صندوق توسعه ملی واریز خواهیم کرد و در 4 سال دولت دوازدهم باید بانک ها و دولت سرمایه گذاری کنند و می توانیم 140 میلیارد دلار سرمایه گذار خارجی جذب کنیم.
وی افزود: برای اشتغال جوانان بیشتر باید صادرات غیر نفتی را افزایش دهیم که دولت دوازدهم برنامه دارد صادرات غیر نفتی را از 50 میلیارد دلار به 100 میلیارد دلار افزایش دهد و فضا را آماده کنیم که مردم نسبت به آینده امیدوار باشند.

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار