دبیر شورای عالی امنیت ملی در دیدار دستیار ویژه‌ رئیس‌جمهور برزیل:

پیوستن ایران به بریکس موجب توسعه تبادل اقتصادی و تجاری می‌شود

گسترش روابط با کشورهای مستقل از جمله برزیل جایگاه مهمی در سیاست خارجی ایران دارد

تهران (پانا) - دبیر شورای عالی امنیت ملی با بیان اینکه پیوستن ایران به بریکس موجب توسعه تبادل اقتصادی و تجاری می‌شود، گفت روابط همه جانبه با برزیل با توجه به سیاست اصولی جمهوری اسلامی ایران در تعمیق و گسترش روابط با کشورهای مستقل، از جایگاه ویژه و مهمی در سیاست خارجی ایران برخوردار است.

کد مطلب: ۱۳۹۰۱۶۴
لینک کوتاه کپی شد
پیوستن ایران به بریکس موجب توسعه تبادل اقتصادی و تجاری می‌شود

سلسلو آموریم، دستیار ویژه‌ داسیلوا رئیس جمهور برزیل پیش از ظهر امروز با علی اکبر احمدیان، دبیر شورای عالی امنیت ملی کشورمان دیدار و پیرامون روابط دو جانبه و موضوعات مورد اهتمام مشترک دو کشور گفت‌وگو و تبادل نظر کرد.

در این دیدار که در آفریقای جنوبی و در حاشیه نشست کشورهای دوستدار بریکس انجام شد، احمدیان با اشاره به سابقه طولانی مناسبات میان ایران و برزیل از آن به عنوان سرمایه ای ارزشمند برای پیشبرد و توسعه مناسبات در زمینه‌ های مختلف یاد کرد.

دبیر شورای عالی امنیت ملی کشورمان گفت: با توجه به سیاست اصولی جمهوری اسلامی ایران در تعمیق و گسترش روابط با کشورهای مستقل روابط همه جانبه با برزیل از جایگاه ویژه و مهمی در سیاست خارجی ایران برخوردار است.

احمدیان، ارتقاء روابط در همه حوزه‌ها به ویژه توسعه مناسبات اقتصادی در حوزه کشاورزی و افزایش تبادل تجاری با محوریت بخش خصوصی را مورد تاکید قرار داد و اظهار امیدواری کرد: با پیوستن هر چه سریعتر جمهوری اسلامی ایران به گروه بریکس این مناسبات بیش از پیش ارتقاء یابد.

ایران شریک قابل اعتمادی برای گسترش مناسبات اقتصادی در غرب آسیا است

سلسلو آموریم، دستیار ویژه‌ داسیلوا رییس جمهور برزیل نیز در این دیدار ضمن تاکید بر اشتراکات دو کشور در موضوعات مهم بین المللی، آمادگی برازیلیا را برای افزایش مبادلات تجاری و عملیاتی کردن توافقات فیمابین اعلام کرد.

وی با بیان اینکه ایران شریک قابل اعتمادی برای گسترش مناسبات اقتصادی در منطقه غرب آسیا است، آمادگی برزیل برای توسعه همکاری‌ها در بخش های مختلف از جمله حوزه‌های فناوری و کشاورزی را اعلام کرد.

طرفین همچنین در این دیدار ضمن اشاره به نقش برجسته گروه بریکس در تقویت چندجانبه گرایی در نظام بین الملل بر حمایت متقابل دو کشور از مواضع یکدیگر در مجامع بین المللی تاکید کردند.

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار