معاون سازمان ملی پرورش استعدادهای درخشان:
نتایج نهایی بخش دانشآموزی بیست و چهارمین جشنواره جوان خوارزمی اعلام میشود
تهران (پانا) - معاون سازمان ملی پرورش استعدادهای درخشان گفت نتایج نهایی بخش دانشآموزی بیست و چهارمین جشنواره جوان خوارزمی بهزودی اعلام خواهد شد.
امید نقشینه ارجمند از برگزاری داوری نهایی بیست و چهارمین جشنواره جوان خوارزمی در وزارت علوم خبر داد و اظهار داشت: مرحله نهایی داوری طرحهای ارسالی به جشنواره جوان خوارزمی هفته گذشته دوشنبه ۲۵ مهر در وزارت علوم آغاز شد و تا چهارشنبه ۲۸ مهر ادامه داشت.
وی درباره نحوه داوری طرحها در این مرحله بیان کرد: این داوری به صورت حضوری برگزار شد و سرداوران گروههای علمی از طرحهای دانشآموزی دفاع کردند.
معاون سازمان ملی پرورش استعدادهای درخشان افزود: در جشنواره امسال، حدود ۴ هزار طرح از ۳۲ استان کشور به دبیرخانه ارسال شده بود که دانشآموزان شرکت کننده میبایست طرح نوآورانه خود را در یک فیلم ۳ دقیقهای معرفی کنند و طرحهایی که دارای این فلیم ۳ دقیقه ای بودند، توانستند به مرحله داوری اولیه راه پیدا کنند.
نقیشنه درباره داوری اولیه طرح گفت: در این مرحله، کمیته داوران قصد داشتند صحت و سقم طرحهایی که دارای خلاقیت و نوآوری بودند را راستی آزمایی کنند و به همین جهت پس از بررسی فیلمهای ارسالی در کمیتههای تخصصی داوری که در مجموع متشکل از ۱۱۵ داور، که همگی از اعضای هیئت علمی دانشگاههای معتبر دولتی بودند و تجربه کار با دانش آموزان را نیز داشتند، ۱۳۵ طرح برای مصاحبه مجازی دعوت شدند. این ۱۳۵ طرح در ۱۸ گروه علمی و از ۲۲ استان کشور بودند و دختران سهم بیشتری از پسران داشتند؛ همچنین بیشترین طرح ها از شهر تهران و سپس استان کرمان بود.
معاون سمپاد درباره مرحله اولیه داوری اضافه کرد: این داوری مجازی از ۲۸ تا ۳۰ شهریور انجام شد و پس از بررسی اعتراضات و تکمیل مصاحبهها در نهایت ۶۱ طرح انتخاب شده و برای مرحله نهایی داوری در کمیته داوران وزارت علوم ارسال شد که هم اکنون داوری نهایی آنها نیز به پایان رسیده است و منتظر اعلام نتایج آن هستیم.
نائب رییس بخش دانشآموزی بیست و چهارمین جشنواره جوان خوارزمی درباره تفاوت جشنواره امسال با سالهای گذشته بیان کرد: در جشنواره امسال برای اولین بار، دانش آموزان می بایست نوآوری طرح هایشان را در فیلمهای ۳ دقیقه تشریح کنند که تاکنون بازخوردهای خوبی برای این امر دریافت کردهایم؛ همچینن امسال، گروه علمی هوش مصنوعی اضافه شد که خوشبختانه توانست بستر خوبی برای رشد دانش آموزان در این حوزه فراهم کند و درصد قابل توجهی از طرح های ارسالی و برگزیده هم نیز در این گروه است.
وی اضافه کرد: یک مزیت دیگر جشنواره بیست و چهارم تعامل مجازی سرگروههای علمی و داوران با دانشآموزان برای ارتقای طرحها و تکمیل مستندات بود که در تکمیل، ارتقا و دفاع بهتر دانش آموزان از ایدهها و طرحهایشان بسیار موثر بود و زمینه رشد و شکوفایی بیشتر آنها را فراهم کرده بود.
نقیشنه درباره سهم دانش آموزان سمپادی در این جشنواره گفت: هرساله همه دانشآموزان سراسر کشور که در حال تحصیل در متوسطه دوم هستند میتوانند در این جشنواره شرکت کنند. دانشآموزان سمپادی نیز مانند سایرین در یک رقابت برابر شرکت کردهاند و از میان طرحهای برگزیده که برای وزارت علوم ارسال شده است، توانستهاند سهم ۴۱ درصدی را به خود اختصاص دهند.
وی درباره زمان اعلام برگزیدگان نهایی گفت: پس از داوری و دفاعیه سرداوران گروههای علمی از طرحهای برگزیده در کمیته داوری وزارت علوم، نتایج نهایی در آبان ماه ۱۴۰۱ اعلام خواهد شد.
ارسال دیدگاه