​کمک دانش‌آموزان دبیرستان دخترانه شهید دهقان یزد به آزادی زندانیان غیرعمد

یزد (پانا) - دانش‌آموزان دبیرستان دخترانه دوره اول شهید دهقان یزد، مبلغ ۲۳ میلیون تومان را جهت آزادی زندانیان جرائم غیرعمد اهدا کردند.

کد مطلب: ۱۵۴۳۲۷۰
لینک کوتاه کپی شد
​کمک دانش‌آموزان دبیرستان دخترانه شهید دهقان یزد به آزادی زندانیان غیرعمد

در پی تدوام کمک مدارس استان یزد جهت آزادی زندانیان جرایم غیرعمد، دانش‌آموزان دبیرستان دخترانه دوره اول شهید دهقان یزد به مناسبت اعیاد شعبانیه، مبلغ ۲۳۰ میلیون ریال معادل ۲۳ میلیون تومان را جهت مشارکت در آزادی یک زندانی غیرعمد به ستاد مردمی دیه استان یزد اهدا کردند.

ربابه امیدبخش، مدیر دبیرستان دخترانه شهید دهقان در خصوص این اقدام خداپسندانه گفت: با توجه به فرا رسیدن میلاد باسعادت حضرت مهدی(عج) با همکاری محمدرضا جعفری (رئیس انجمن اولیا و مربیان)، تصمیم گرفته و به منظور ترویج فرهنگ بخشش و گذشت و کمک به افراد نیازمند، اقدام به برگزاری گلریزان ویژه افرادی کردیم که تنها از روی بدهکاری در زندان به سر می‌برند و با توجه به اینکه تنها مرجع رسیدگی به امر آزادی زندانیان غیرعمد، ستاد مردمی دیه است این مبلغ به این ستاد اهدا شد.

منبع : روابط عمومی ستاد مردمی دیه استان یزد

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار