دبیر مطالعات پایه نهم:

هدف نمایشگاه امور تربیتی ارتقای کیفیت آموزش و پرورش است

فومن (پانا) - دبیر مطالعات پایه نهم دبیرستان فاطمیه شهرستان فومن، گفت: هدف نمایشگاه امور تربیتی ارتقای کیفیت آموزش و پرورش است.‌

کد مطلب: ۱۵۴۶۷۴۳
لینک کوتاه کپی شد
هدف نمایشگاه امور تربیتی ارتقای کیفیت آموزش و پرورش است

مریم پاک‌ضمیر، دبیر مطالعات پایه نهم دبیرستان فاطمیه شهرستان فومن به مناسبت هفته امور تربیتی، نمایشگاهی تحت عنوان "مطالعات نهم" برگزار کرد که هدف آن ارتقاء فرآیندهای تربیتی و آموزشی و فراهم آوردن فضایی برای تعامل و یادگیری بیشتر برای دانش‌آموزان و آشنایی معلمان با روش‌های جدید تدریس بود.

پاک ضمیر دردر گفت وگویی با خبرنگار پانا درخصوص اهداف برگزاری نمایشگاه، عنوان کرد: :«هدف نمایشگاه امور تربیتی ارتقاء کیفیت آموزش و پرورش است و با فراهم کردن فضایی برای تعامل و یادگیری، قصد داریم فرآیندهای تربیتی و آموزشی را بهبود دهیم.»

دبیر مطالعات نهم در ادامه گفت:«فعالیت‌هایی که در این نمایشگاه به نمایش گذاشته شده‌اند، به طور خاص برای تقویت مهارت‌های اجتماعی، عاطفی و اخلاقی طراحی شده‌اند. ما به این باور داریم که دانش‌آموزان باید در یک فضای تربیتی جامع رشد کنند تا به افرادی مسئولیت‌پذیر، خلاق و توانمند تبدیل شوند».

پاک ضمیر در مورد چالش‌هایی که در برگزاری نمایشگاه با آن‌ها مواجه شدند، بیان کرد: «کمبود زمان برای برنامه‌ریزی و منابع مالی از چالش‌های اصلی ما بود ، اما با همت و همکاری معلمان و دانش‌آموزان دبیرستان فاطمیه، این مشکلات برطرف شد و توانستیم نمایشگاه را به بهترین نحو برگزار کنیم.»

وی در پایان افزود:«در آینده قصد داریم نمایشگاه‌های مشابه را با افزودن فعالیت‌های جدید و متنوع، جذاب‌تر و اثربخش‌تر برگزار کنیم تا دانش‌آموزان، معلمان و والدین بیشتر با فرآیندهای تربیتی آشنا شوند».

خبرنگار : نازنین فاطمه پورقنبر

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار