مدیرکل آموزش و پرورش استان کرمان:

بیش از ۲۰ هزار دانش‌آموز در مساجد استان معتکف هستند

کرمان (پانا) - مدیرکل آموزش و پرورش استان کرمان گفت: بیش از ۲۰ هزار دانش‌آموز در ۶۰ مسجد استان کرمان معتکف هستند.

کد مطلب: ۱۵۳۳۴۷۳
لینک کوتاه کپی شد
بیش از ۲۰ هزار دانش‌آموز در مساجد استان معتکف هستند

رضا رضایی در دیدار با دانش‌آموزان پسر معتکف در مسجد خاتم‌الانبیای شهر کرمان ضمن تبیین اثرات معنوی اعتکاف به ویژه برای نوجوانان گفت: علاوه بر ۲۰ هزار دانش‌آموزی که امسال در مساجد استان معتکف شده‌اند، در ۱۷۰ مسجد هم دانش‌آموزان کمک‌یار برگزاری مراسم اعتکاف هستند.

وی با بیان اینکه سال گذشته بیش از ۵۰ درصد معتکفان، دانش‌آموز بودند، گفت: باید آموزش و پرورش و فردای کشور را بسازیم، دانش‌آموز امروز ما مدیر و مسئول فردای مملکت است؛ اگر خدایی و دین‌دار پرورش یابد، آینده سرزمین روشن است.

مدیرکل آموزش و پرورش استان کرمان خطاب به دانش‌آموزان گفت: هر کدام از شما یک سفیر در مدرسه خودتان برای برگزاری نماز جماعت و برنامه‌های مذهبی هستید.

رضایی تاکید کرد: علاوه بر انجام مناسک مذهبی، از شما انتظار می‌رود که در جامعه هم تاثیرگذار باشید، شهدا از جمله شهید قاسم سلیمانی بهترین الگو در این زمینه هستند.

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار