مدیر کل آموزش و پرورش:استفاده از فناوری اطلاعات زیرساخت ارائه خدمت است
کرمانشاه (پانا) - مدیرکل آموزش و پرورش استان کرمانشاه در جلسه کمیته امنیت فناوری اطلاعات آموزش و پرورش استان، استفاده از فناوری اطلاعات را به عنوان زیرساخت ارائه خدمت، امری ضروری دانست.
مجید یزدانپناه، مدیرکل آموزش و پرورش استان، در جلسه کمیته امنیت فناوری اطلاعات آموزش و پرورش، استفاده از فناوری اطلاعات را به عنوان زیرساخت ارائه خدمت، امری ضروری دانست و افزود: در دنیای مدرن امروزی، باید از تکنولوژیهای نوین بهره گرفت تا بتوان بهترین خدمات را به مردم ارائه کرد.
وی استفاده از سیستمهای الکترونیک در ارائه خدمات به آموزش و پرورش را با دارا بودن بیشترین منابع انسانی و بستر شبکههای کامپیوتری با مزیت سرعت و دقت، به عنوان یک راهکار توسعهی خدمات، مغتنم شمرد.
این مقام ﻣﺴﺆول آموزش و پرورش در کنار استفاده از بستر شبکههای ارتباطی و خدمات الکترونیکی، رعایت راهکارها و الزامات امنیتی را مهم تلقی کرد و اظهار داشت: ما باید نهایت تلاش خود را در مورد امنیت سامانهها و سرویسهای ارائه خدمت داشته باشیم و با توجه به وضعیت موجود، استانداردسازی مرکز داده استان را به عنوان یکی از اولویتهای آموزش و پرورش استان معرفی کنیم.
یزدانپناه، با ﺗﺄکید بر استفادهی حداکثری از ظرفیتهای موجود، خواستار توجه بیشتر به خدمات الکترونیکی شد و گفت: در راستای تحقق دولت الکترونیک و حرکت در این مسیر، لازم است با رعایت نکات ایمنی و امنیتی، سرعت امور محوله را از این طریق افزایش دهیم.
در ادامهی این نشست، ماشاءالله پروین، معاون پژوهش، برنامهریزی و آموزش نیروی انسانی استان، به معرفی سرویسها و خدمات قابل ارائه در اداره کل استان پرداخت و تداوم ارائه خدمات الکترونیکی را امری ضروری عنوان کرد.
وی دسترسی ارباب رجوع و گیرندگان خدمات به فناوریهای نوین را به عنوان یکی از اولویتهای مهم استان معرفی کرد و افزود: باید شرایطی فراهم سازیم تا مراجعهکنندگان بدون دغدغه و دردسر بتوانند کارهای خود را پیش ببرند و از خدمات نظام تعلیم و تربیت بهرهی کافی ببرند.
معاون پژوهش و برنامهریزی استان با اشاره به فضای دسترسی به اینترنت برای همگان و سهولت استفاده از این امکان، آموزش بهرهمندی از فناوریهای نوین را مورد ﺗﺄکید قرار داد و گفت: اگر بتوانیم در این مسیر، تحولی ایجاد کنیم، در حجم وسیعی از جامعه میتوانیم، از نظر زمان و هزینه صرفهجویی کنیم.
سپس فرزاد خدایاری، رییس اداره فناوری اطلاعات آموزش و پرورش استان کرمانشاه، سه عنصر صحت و یکپارچگی اطلاعات، رعایت اصول محرمانگی و قابلیت دسترسیپذیری را از عناصر مهم امنیت اطلاعات دانست و ضمن معرفی داراییهای هر سازمان به مبحث داراییهای الکترونیکی اداره کل آموزش و پرورش استان پرداخت.
وی تدوین خط مشی امنیت اطلاعات را یکی از ضرورتهای هر سازمان خواند و تحول و بلوغ امنیت را در طول زمان برای یک سازمان، در ۵ آیتم تکنولوژی، فرآیند، منابع انسانی، مدیریت و استراتژی معرفی کرد.
در ادامه جلسه، بحث و تبادل نظر پیرامون امنیت فناوری اطلاعات صورت گرفت و موارد زیر تصویب شد:
۱. ارتقای استانداردهای ابنیه اتاق سرور
۲. افزایش سطح فضای ذخیرهسازی داده
۳. گسترش فضای فیزیکی مراکز داده
ارسال دیدگاه