مشاور دبیرستان امام علی(ع) بروجن:

تغذیه سالم در عید نوروز و فصل بهار

بروجن (پانا) - مشاور دبیرستان امام علی(ع) با تاکید بر لزوم رعایت نکات تغذیه‌ای در فصل بهار و به ویژه عید نوروز، تغذیه سالم را در این روزها به دلیل تغییر طبع بدن، بسیار ضروری دانست.

کد مطلب: ۱۵۵۳۰۲۳
لینک کوتاه کپی شد
تغذیه سالم در عید نوروز و فصل بهار

لیلا اخوان مشاور دبیرستان امام (ع) شهرستان بروجن در گفت‌وگو با خبرنگار پانا، گفت: «با آغاز سال نو و گرم‌تر شدن هوا، بدن دچار تغییراتی می‌شود و مواد زائد به تدریج از بدن خارج می‌شوند. بنابراین، توجه به تغذیه در این فصل اهمیت دارد.»

اخوان ضمن توصیه به استفاده از آش‌های تهیه شده با سبزی‌های بهاری در عید نوروز، عنوان کرد: «این آش‌ها به خروج مواد زائد کمک می‌کنند. همچنین مصرف سبزی پلو با سبزی‌های بهاری نیز مفید است.»

وی افزود: «افرادی که دچار یبوست هستند، بهتر است از پودر هلیله سیاه و ملین‌های طبیعی استفاده کنند و همچنین قابل ذکر است که استفاده زیاد از سنا می‌تواند خطرناک باشد.» 

مشاور دبیرستان امام علی (ع) ادامه داد: «در فصل بهار باید از غذاهای غلیظ مانند فست‌فودها و ماکارونی پرهیز کرد و به جای آن، غذاهای ساده مانند آش و سوپ مصرف شود.» 

اخوان با اشاره اهمیت ورزش در این فصل گفت: «ورزش‌های سبک، به پاک‌سازی بدن کمک می‌کنند و تعطیلات عید زمان مناسبی برای فعالیت بدنی است.»

وی خاطر نشان کرد: «بهتر است در فصل بهار به جای آب از عرق‌های گیاهی استفاده و همچنین از مواد غذایی آلرژی‌زا دوری کرد. برای رفع عطش کاذب، شربت عسل گرم یا دم‌کرده دارچین توصیه می‌شود.»

خبرنگار : ستایش حیدری

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار