بدرقه دانش‌آموزان عمره‌گزار به سرزمین وحی

شهرکرد (پانا) - آیین معنوی بدرقه دانش‌آموزان به سرزمین وحی با حضور مدیر سازمان دانش‌آموزی، معاون پرورشی فرهنگی اداره کل آموزش و پرورش و جمعی ازمسئولین در سازمان دانش‌آموزی استان چهارمحال‌وبختیاری برگزار شد.

کد مطلب: ۱۵۴۵۱۹۴
لینک کوتاه کپی شد
بدرقه دانش‌آموزان عمره‌گزار به سرزمین وحی

صادق ظفری، مدیر سازمان دانش‌آموزی استان چهارمحال و بختیاری در این برنامه ضمن تبریک این توفیق الهی به دانش‌آموزان و خانواده‌های آنان عنوان کرد: حج عمره، سفری مطلوب برای خودسازی و الگوی مناسبی برای جوان‌سازی حج عمره و ایجاد تحول معنوی پایدار در نوجوانان ایران اسلامی است. ‌همچنین می‌تواند نسبت به تربیت و آماده‌سازی انسان‌های مخلص بسیار موثر باشد.

وی تصریح کرد: شیوه‌نامه فراخوان عمره دانش‌آموزی به تمامی مناطق ۱۷گانه استان اطلاع‌رسانی شد که در مقطع متوسطه دوم از میان دانش‌آموزان دختر و پسر فعال در حوزه علمی، فرهنگی و هنری، قرآنی و پس از بررسی مدارک و انجام مصاحبه، ضمن تاکید بر اصل عدالت و رعایت شرایط عمومی - اختصاصی، پنج دانش‌آموز پسر و یک مربی همراه آقا نیز پس از بررسی شرایط جهت همراهی این بزرگواران امروز ۳۰ بهمن عازم خانه خدا می‌شوند و اعزام  دانش‌آموزان دختر نیز در تاریخ یکم اسفندماه انجام می‌شود.

ظفری ضمن توصیه‌های لازم در طول این سفر معنوی افزود: در دنیای امروز که نوجوانان با چالش‌های زیادی روبرو هستند این سفر می‌تواند پل ارتباطی با ارزش‌های دینی و فرهنگی ایجاد کند و با توجه به اینکه مناسک و توصیه‌های مهم و ضروری در جلسه‌ توجیهی در استان اصفهان گذرانده شده، اما مورد تاکید است از مواضع تفرقه گرایانه، حساسیت زا وتحریک آمیز خوداری شود.

وی در پایان ضمن آرزوی سلامتی و سفری توأم با معنویت و عزتمندی گفت: انشالله این گونه برنامه‌ها بتواند گامی مؤثر برای ایجاد انگیزه و علاقمندی دانش‌آموزان به تشکل‌های سازمان دانش‌آموزی باشد.

ذوالفقار علیخانی، معاون پرورشی و فرهنگی آموزش و پرورش استان نیز با حضور در این مراسم معنوی گفت: این توفیق الهی که از مسیر آموزش‌وپرورش و در این دوره نوجوانی نصیب شما شده را تبریک عرض می‌کنم. این سفر در حقیقت یک هجرت بزرگ و میدان خودسازی است و باید با دلی مملو از معرفت و خلوص نیت و شوقی وافر به سوی خانه حق روانه شوید. از این لحظه فصل جدیدی از زندگی برای شما آغاز شده است، سعی کنید در این سفر از دغدغه‌های روزمره وتعلقات دنیوی دور شوید و از این فرصت معنوی نهایت استفاده را داشته باشید و خودتان را بیمه کنید و انشاالله با لباس تقوا و حج مقبول و صحت و سلامت به آغوش خانواده بازگردید. 

در پایان، زائران با بوسه بر کلام الله مجید، لبخند بر لب و دعای خیر خانواده‌ها و مسئولین سازمان دانش‌آموزی عازم سرزمین وحی شدند.

خبرنگار : آرزو ظفری

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار