سلطانیفر: خیال ورزش ایران از پرونده شکایتهای گذشته راحت شد
وزارت ورزش از سال ۵۹ شاکی داشت
تهران (پانا)- وزیر ورزش و جوانان از حل مشکل شکایتهای مالی از وزارت ورزش و جوانان در دولت یازدهم و دوزادهم خبر داد.
به گزارش پایگاه خبری وزارت ورزش و جوانان، مسعود سلطانیفر در دومین روز گردهمایی مدیران کل ورزش و جوانان استان ها گفت: توسعه کشور در همه عرصهها در فضایی آرام و امن و بدور از التهاب تحقق خواهد پذیرفت و مهمترین سیاست ما ایجاد فضایی آرام و دور شدن از حاشیه بوده است.
وزیر ورزش و جوانان همچنین از پرداخت بیش از ۴۰۰ میلیارد تومان از بدهی های وزارت ورزش و جوانان به نهاد ها و اشخاص حقیقی و حقوقی خبر داد و تاکید کرد: این پرونده ها و ضررهایی که به بدنه ورزش کشور می رساند را با استفاده از یک ظرفیت قانونی توانستیم حل کنیم.
وی در دومین روز گردهمایی مدیران کل ورزش و جوانان استان ها با تبریک گرامیداشت هفته مقام زن، سال جاری را سال پرحادثه ای برای کشورمان دانست و گفت: علیرغم حضور حماسی مردم در انتخابات ریاست جمهوری، حوادثی از قبیل زلزله کرمانشاه، حادثه کشتی سانچی و سقوط هواپیمای تهران یاسوج ذهن مردم را درگیر و آنها را اندوهگین ساخت که از خداوند منان می خواهم روح جانباختگان این حوادث قرین رحمت واسعه الهی قرار بگیرد و به بازماندگان آنها و ملت قهرمان هم صبر و اجر عنایت کند
وزیر ورزش و جوانان ابراز امیدواری کرد که در مواجهه با مشکلات روحیهها را حفظ کنیم تا با بسیج امکانات و منابع در جهت اصلاح امور پیش رفته و قدم هایی را به منظور جلوگیری از حوادث بعدی برداریم
سلطانی فر تلاش دولت را جذب و استفاده از منابع و افزایش ضریب بهره وری به منظور سرعت بخشیدن به حرکت توسعه ای کشور با هدف رضایتمندی مردم دانست و با اشاره به جلسه شورای اشتغال که روز شنبه با حضور رییس جمهور برگزار شد؛ اظهار داشت: جلسه شورای عالی اشتغال بسیار امیدوار کننده بود بطوریکه راهکارهای اجرایی و عملیاتی که به منظور اشتغال جوانان به آن رسیده ایم زمینه هایش در حال فراهم شدن است.
سلطانی فر تاکید کرد: بسیار امیدواریم با توجه به منابع خوبی که در قانون بودجه ۱۳۹۷ گنجانده شده است و تسهیلاتی که سیستم بانکی برای اشتغال پرداخت خواهد کرد و ردیف ۱۲ هزار میلیارد تومانی از صندوق توسعه ملی، برای استانها و شهرستان ها به میزان ۵۰ هزار میلیارد تومان، فرصت مناسبی برای اشتغال بوجود آید که ما هم در مجموعه وزارت ورزش و جوانان باید از این منابع خوب بانکی برای اشتغال جوانان بهره ببریم.
سلطانی فر سپس وظایف وزارت ورزش و جوانان و مجموعه های مرتبط را مورد توجه قرار داد و به پیگیری در حل مشکلات مردم در این حوزه ها تاکید کرد و اظهار داشت: وظیفه داریم زمینه اوقات فراغت سالم مردم را فراهم کنیم. در ایام الله دهه مبارک فجر با تاکید رییس جمهور مبنی بر نیاز به شور و شعف در بین مردم یک هزارو ۵۰۰ برنامه ورزشی در سراسر کشور برگزار شد که باید در همه ایام این روال استمرار داشته باشد.
وزیر ورزش و جوانان گفت: استمرار در برنامه هایی نظیر همایش های پیاده روی خانوادگی، کوهروی و جشنواره های عشایری ، روستایی و بازی های بومی محلی کار سختی نیست، بنابراین باید اوقات فراغت مردم را با سالمترین ابزار که ورزش است پر کنیم.
سلطانی فر برنامه های ویژه ورزش همگانی را مورد توجه قرار داد و تصریح کرد: اجرای مداوم این برنامه ها با رویکرد سلامتی مردم با حمایت استانداران، فرمانداران و ائمه جمعه نیز همراه است، پس مدیران ورزش ما اگر قدم های اول را بردارند در همه شهرها امکان برگزاری برنامه های ورزشی و ایجاد شور و نشاط در ایام مختلف وجود دارد.
وزیر ورزش و جوانان تاکید کرد: برگزاری رویدادهای ورزش همگانی در شهرها بصورت مستمر کار سخت و پرهزینه ای نیست به ویژه در شرایط فعلی که برای ورزش استان ها هم اعتبارات خوبی در نظر گرفته شده و نسبت به سال های قبل بودجه خوبی پرداخت شده است.
سلطانی فر با بیان این که توسعه کشور در فضایی آرام و امن تحقق پیدا می کند، گفت: جامعه ورزشی ما اعتقاد دارد در حال حاضر فضای ورزش کشور فضایی آرام است و تعاملات منطقی وجود دارد.
او وظیفه مسئولان دولت را سنگین خواند و گفت: وظیفه ای سنگین داریم که باید برای مردم رفاه و اشتغال ایجاد، مسائل بهداشتی و درمانی و آموزشی را حل، زمینه ازدواج جوانان را فراهم و موجبات رضایتمندی مردم را ایجاد کنیم.
وزیر ورزش و جوانان در خصوص امور جوانان نیز اظهار داشت: طبق گزارش معاونت امور جوانان تعدادی استان ها در این زمینه خوب عمل کرده اند و برخی دیگر ضعیف. مدیران کل ورزش و جوانان باید معاونی در این بخش به خدمت بگیرند که حتما جوان باشد.
وی در ادامه با بیان این که همیشه مروری بر کارها و اقدامات خود و وزارت دارد، خاطر نشان کرد: نخستین کار به عنوان زیرساخت، ایجاد آرامش و دور شدن از جنجال و ایجاد تعامل با همه دستگاه ها و نهاد هایی است که می توانند ما را در خدمات رسانی و رسیدن به اهداف دستگاه کمک کنند.
وزیر ورزش و جوانان ادامه داد: در این رابطه درجه موفقیت ما بد نبوده و چه مدیران، چه کارشناسان، چه فدراسیون ها و چه ورزشکاران معتقدند فضای ورزشی کشور در حال حاضر فضایی آرام است. نباید فراموش کرد که توسعه هر کشوری در فضایی آرام تحقق پیدا خواهد کرد. اگر تعاملات منطقی باشد توسعه نیز اتفاق می افتد.
سلطانی فر همچنین مستندسازی در بخش های مختلف از قانون اهداف، اختیارات و وظایف، تهیه اساسنامه کمیته ملی المپیک و پارالمپیک، تهیه اساسنامه جدید فدراسیون ها که با اصلاحات خوبی همراه بود را از دیگر اقدامات مثمر ثمر عنوان کرد.
وی با اشاره به انتخابات ۲۰ فدراسیون ورزشی گفت: در حال حاضر تنها یک فدراسیون به دلایلی کاملا مشخص با سرپرستی اداره می شود. نابسامانی، گرفتاری، بدهکاری و بی برنامهگی از جمله معایب مدیریت سرپرستی بود.
وزیر ورزش و جوانان افزود: نزدیک به ۸۰ درصد از آئین نامه هایی که در امور اداری گریبان گیر آن بودیم را اصلاح کردیم تا وزارت خانه ای داشته باشیم که از لحاظ اسناد بالا دستی تکمیل باشد.
سلطانی فر در ادامه خاطر نشان کرد: کمک به برگزاری انتخابات کمیته ملی المپیک که با حضور اکثر اعضای مجمع برگزار شد و به گفته اعضاء بی حاشیه ترین انتخابات کمیته پس از انقلاب بوده است، از دیگر اقدامات مثبت به شمار می رود. هر موقع اختلافی بین این دو نهاد نبوده رشد ورزش کشور بیشتر بوده که امیدوارم با هماهنگی بیشتر با صالحیامیری موجبات رشد ورزش کشور را فراهم کنیم.
وی در ادامه این نشست با اشاره به بحث زیرساخت های ورزش کشور اذعان داشت: بیش از ۶۵۰ پروژه ورزشی که پایه های آن را دیگران گذاشته بودند، پس از دهه ها افتتاح کردیم. همچنین با بررسی و برنامه ریزی دقیق تعداد بالایی از پروژه های بزرگ نیمه کاره را شناسایی کردیم که با همکاری که با مدیرعامل شرکت توسعه و نگهداری اماکن ورزشی داشتیم در سال آینده به بهره برداری خواهیم رساند.
وزیر ورزش و جوانان تاکید کرد: امید دارم که با تلاش بیشتر تا پایان دولت دوازدهم بیش از ۷۰ درصد پروژه های نیمه تمام بزرگ را به اتمام برسانیم و زیرساخت های رشد ورزش کشور را فراهم کنیم.
سلطانی فر همچنین با تاکید بر اهمیت موضوع جوانان گفت: در بخش جوانان وام ازدواج از ۱۰ میلیون تومان به ۱۵ میلیون تومان افزایش یافت و تعداد سازمان های مردم نهاد و دفاتر مشاوره ازدواج نیز رشد قابل توجهی پیدا کرد.
وی ادامه داد: با کمک سازمان های مردم نهاد مقدمات تشکیل پارلمان جوانان فراهم شد تا در سال ۹۷ به این مهم دست پیدا کنیم.
وزیر ورزش و جوانان در خصوص توسعه ورزش همگانی نیز گفت: یکی از رویکردهای مهم ما در این حوزه افزایش خانه های ورزش روستایی است . معتقدیم این خانه ها محلی برای کشف استعداد های مناطق روستایی و عشایری هستند و با استعدادیابی که انجام می شود می توانیم بسیاری از جوانان نخبه در رشته های مختلف را شناسایی و موجبات بروز و ظهور استعداد آن ها را فراهم کنیم.
سلطانی فر همچنین در خصوص ساماندهی باشگاه های کشور گفت: تعدادی از باشگاه های ما نگران مجوز از AFC بودند که در این خصوص دهها جلسه سنگین با افراد مختلف داشتیم و در حالی که کمتر کسی فکر می کرد ۴ تیم ما بتوانند مجوز حضور در جام باشگاه های آسیا را بگیرند، توانستیم این مجوزها را کسب کنیم.
وزیر ورزش و جوانان در خصوص ساماندهی دو باشگاه استقلال و پرسپولیس گفت: در خصوص موضوعات هیئت مدیره، مسائل مالی، منابع مورد نیاز، کادر فنی و ... این دو باشگاه، حجم کار سنگینی وجود دارد که وزارت ورزش و جوانان با همراهی بخش های مربوطه توانست این موضوعات را ساماندهی کند و این دو باشگاه را در مسیر درست قرار دهد.کار افتخار آمیزی در خصوص بدهی ها و ساماندهی مالی و تامین منابع دو باشگاه در این دوره انجام شد تا الان بتوانند کار خود را به خوبی پیش ببرند و از نتایج آن ها تیم ملی ما هم بهرهمند شود.
وزیر ورزش و جوانان در بخش دیگری از صحبت هایش به رویکرد جوانگرایی در وزارت ورزش و جوانان و زیر مجموعه ها تاکید کرد و افزود: این رویکرد جوانگرایی که چندی پیش آغاز کرده ایم را با قدرت در سال ۹۷ ادامه خواهیم داد. باید نسل جدید مدیران در ستاد، استان ها و فدراسیون ها وارد شوند و فرایند انتقال قدرت و تجربه از مدیران مسن به مدیران جوان با کمک هر دو طرف با جدیت بیشتر اتفاق بیفتد.
سلطانی فر در حوزه حقوقی نیز مطالب مهمی بیان کرد. وی از پرداخت بیش از ۴۰۰ میلیارد تومان از بدهی های وزارت ورزش و جوانان به نهاد ها و اشخاص حقیقی و حقوقی خبر داد و گفت: بر اثر سهل انگاری ها و پیگیری نکردن های سالهای گذشته و بر اثر دعاوی ۱۵، ۲۰ سال گذشته و حتی در یک مورد از سال ۵۹، پرونده هایی علیه وزارت ورزش و جوانان تشکیل شده بود که هر روز ما را با تهدید جدی مواجه می کرد که توانستیم با استفاده از ظرفیت های قانونی این پرونده ها را برای همیشه حل کنیم تا خیال ورزش کشور از بابت این پرونده ها راحت شود.
وزیر ورزش و جوانان به تشکیل ستاد بازی های المپیک، پارالمپیک، آسیایی و پارآسیایی از چندین ماه قبل اشاره کرد و افزود: با تشکیل این ستاد، هر هفته وضعیت رشته های ورزشی کشور را بررسی می کنیم و با کمک اعضای ستاد سعی داریم تا بهترین تصمیم را برای حضوری موفق در این بازی ها بگیریم.
سلطانی فر همچنین به موضوع حق پخش تلویزیونی مسابقات ورزشی اشاره کرد و گفت: در این خصوص الزام قانونی داریم و بر اساس حکم قانون برنامه ششم توسعه باید هرچه زودتر برای حل آن تصمیم جدی گرفته شود. با مدیران سازمان صدا و سیما، فدراسیون فوتبال و نمایندگان مجلس جلسات متعددی داشتیم تا به یک فرمول برد برد در این خصوص برسیم که ان شاء الله با یک همگرایی به این فرمول برسیم تا هم ورزش و هم صدا و سیما از این ظرفیت منتفع شوند و این گره مهم که از رشد و توسعه ورزش کشور جلوگیری می کند هر چه زودتر باز شود.
سلطانی فر به ساماندهی امور فدراسیون های ورزشی اشاره کرد و افزود: خیلی از امور فدراسیون ها مانند بخش های مالی، اعزام ها، سفرها و ... را ساماندهی کردیم و نظارت ها گسترده تر شده ولی باز هم نیاز داریم در این زمینه تلاش ها بیشتر شود.
وی همچنین به تشکیل ستاد دهه فجر چهلم اشاره کرد و افزود: اولین دستگاه اجرایی بودیم که این ستاد را راه اندازی کردیم و از همین الان برنامه ریزی هایی انجام می دهیم تا در این سال ۴۰ پروژه بزرگ ورزشی در کشور را به بهره برداری برسانیم همچنین برنامه هایی برای توسعه ورزش قهرمانی، ورزش همگانی و توسعه فضا ها و زیرساخت های ورزشی خواهیم داشت.
وزیر ورزش و جوانان با اشاره به توفیقات جمهوری اسلامی ایران در حوزه های مختلف ورزشی، گفت: بارها این را گفته ام که کارنامه جمهوری اسلامی در حوزه ورزش بسیار روشن و قابل دفاع است، از ۱۸ مدال طلای ایران در المپیک ۱۴ مدال بعد از انقلاب اسلامی بوده و توسعه فضاهای ورزشی به طور میانگین ۶ برابر افزایش داشته است.
سلطانی فر همچنین بر جدی گرفتن اقتصاد ورزش از سوی مدیران کل استانی تاکید کرد و افزود: مدیران کل باید به غیر از بخش خیرین ورزش یار که داوطلبانه کمک می کنند، از ظرفیت های دیگر قانونی در استان جهت ترغیب بخش خصوص برای ورود به ورزش استفاده و این بخش را فعال تر کند.
وزیر ورزش و جوانان در پایان گفت: اصل پیگیری، نظارت، تعامل و تحرک بیشتر مد نظر ماست که بر آن تاکید داریم و انتظار ما این است که مدیران کل استانی، اشراف، دقت نظر و حساسیت روی همه مسائل مربوط به حوزه کاری خود داشته باشند.
ارسال دیدگاه