توپ انتقاد کارتالدر زمین داوری؛ کارتال: داوران باید اجازه بدهند که بازی سرعت بگیرد

تهران(پانا)- سرمربی پرسپولیس گفت: داوران باید اجازه بدهند که بازی سرعت بگیرد. وقتی توپ به اوت رفت بازیکن رقیب به دوربین نگاه می‌کند و وقت تلف می‌شود! در هیچ جای دنیا فوتبال اینطور نیست که اینقدر وقت تلف کنند.

کد مطلب: ۱۵۵۷۱۲۳
لینک کوتاه کپی شد
توپ انتقاد کارتالدر زمین داوری؛ کارتال: داوران باید اجازه بدهند که بازی سرعت بگیرد

اسماعیل کارتال در نشست خبری بعد از شکست ۳ بر ۲ پرسپولیس مقابل شمس آذر قزوین اظهار داشت: متأسفانه بازی امشب از انتظاراتم پایین‌تر بود که دلیل داشت، چند بازیکن ملی‌پوش مان که آمده بودند خسته بودند، چند بازیکن مصدوم و مریض داشتیم، اما این‌ها نباید بهانه باشد.

وی ادامه داد: پرسپولیس هر وقت به میدان می‌رود باید خوب بجنگد و بازی کند. رقیب ما خیلی خوب جنگید و حق شان برد بود و به تیم آنها تبریک می‌گویم، اما یک چیزی هم بگویم ما تیمی هستیم که فوتبال بازی می‌کنیم.

سرمربی پرسپولیس تصریح کرد: ما تیمی هستیم که فوتبال بازی می‌کنیم. از داوران خواهش می‌کنیم به جریان بازی توجه داشته باشند. زمانی که بازی صفر- صفر بود وقتی قرار به پرتاب اوت بود، برای پرتاب آن سه دقیقه طول کشید! دوباره قصد پرتاب اوت داشتند، چهار دقیقه طول کشید! هیچ جایی دنیا چنین چیزی نمی‌بینیم که اینقدر وقت تلف کنند.

کارتال در ادامه عنوان کرد: درست است که ما باختیم و به حریف‌مان هم تبریک می‌گویم، اما داوران باید اجازه بدهند که بازی سرعت بگیرد. وقتی توپ به اوت رفت بازیکن رقیب به دوربین نگاه می‌کند و وقت تلف می‌شود! در هیچ جای دنیا فوتبال اینطور نیست که اینقدر وقت تلف کنند.

وی در مورد دقایق تلف شده روی بازبینی صحنه مشکوک توسط VAR تاکید کرد: ما وقت گرفتیم تقریباً هشت و نیم دقیقه طول کشید، اما وقتی داور زمان اضافه را اعلام کرد شش دقیقه بود!

سرمربی پرسپولیس با اشاره به انگیزه بیشتر شمس‌آذر متذکر شد: ما چند بازی شمس‌آذر را تماشا کردیم، ولی امروز جلوی ما خیلی با اشتیاق و حرص بازی کردند. دوباره به تیم شمس آذر تبریک می‌گویم. فقط اعتراضم به داور است که باید اجازه می‌داد بازی سرعت پیدا کند. داوران نمی‌گذارند.

کارتال در ادامه بیان داشت: در هر بازی، نیمکت‌نشینان تیم حریف وارد زمین می‌شوند و به داور فشار می‌آورند. اینطوری نمی‌شود. مواردی که در هیچ جای دنیا ندیدم را در ایران می‌بینم. این موارد طبیعی نیست. تا آخر فصل هر کاری از دست‌مان بربیاید انجام می‌دهیم.  زمانی که من آمدم تیم چهارم جدول بود. تا آخر فصل هر کاری از ما برای موفقیت تیم بربیاید انجام می‌دهیم. ۶ مسابقه باقی مانده را باید با بازیکنانی که در اختیارمان هست ادامه دهیم. در مسابقات ۳ امتیازی هر اتفاقی ممکن است بیفتد. باید در هر ۶ مسابقه باقیمانده برنده شویم تا ببینیم چه اتفاقی می‌افتد.

وی درباره دست ندادن با رحمتی سرمربی شمس آذر بعد از پایان مسابقه، متذکر شد: او از اول بازی از منطقه خودش خارج می‌شد و لگدی به بطری آب زد که آن بطری به من رسید. به همین دلیل نمی‌توانستم با او دست بدهم. چنین حرکتی تا حالا انجام نداده‌ام. با لگدی که به بطری زد، آب تا رختکن ما و پای من رسید. ما ورزشکار و مربی هستیم. باید چه در صورت برد، چه در صورت باخت احترام یکدیگر را حفظ کنیم. ۷ یا ۸ دفعه وارد زمین شد. داور باید او را اخراج می‌کرد، اما از او گذشتند. در هیجان بازی این اتفاق می‌افتد. لگدی که رحمتی به بطری آب زد و باعث پرتاب آن شد، چیزی نیست که آن را قبول کنم.

سرمربی تیم فوتبال پرسپولیس در ادامه تصریح کرد: در فوتبال هر نوع اتفاقی می‌افتد. شما در دنیا تیمی نشان بدهید که باخت نداشته باشد. شمس آذر دوست داشت برنده شود و برای این هدف خیلی تلاش کرد. ما نتوانستیم اندازه آنها تلاش کنیم و جنگنده باشیم. بازیکنان ملی پوش ما خسته و ۳ - ۴ بازیکن ما بیمار بودند که وسط نیمه آنها را از زمین خارج کردیم. از دیشب تاکنون زیر سُرم و آمپول بودند. شمس آذر هم خیلی دوست داشت برنده شود.

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار