جلالی در گفتوگو با پانا:
فوتبال مدارس سوخترسان موتور توسعه فوتبال کشور است
عملکرد تیم ملی از اتفاقات خوب سال ۱۴۰۳ بود
تهران(پانا) - رئیس کمیته فنی فدراسیون فوتبال با بیان اینکه آموزش و پرورش سوخت موتور توسعه فوتبال است گفت فدراسیون فوتبال تعامل خوبی با معاونت تربیت بدنی و سلامت آموزش و پرورش دارد.

مجید جلالی رییس فدراسیون فوتبال در گفتوگو با پانا در سال جدید در نگاهی به عملکرد فوتبال در سال ۱۴۰۳، گفت: «یکی از اتفاقات مهم بازسازی فاز اول ورزشگاه آزادی بود و چند دیدار مهم لیگ برتر و لیگ نخبگان را در این ورزشگاه برگزار کردیم.»
رئیس کمیته فنی فدراسیون فوتبال افزود: «یکی دیگر از اتفاقات مهم فوتبالی در سال ۱۴۰۳، قطعاً عملکرد تیم ملی فوتبال در مسابقات انتخابی جام جهانی ۲۰۲۸ بود، قطعاً صعود راحتی به جچام جهانی خواهیم داشت.»
جلالی ادامه داد:«از کادر فنی تا بازیکنان تلاش زیادی کردند تا بتوانیم به این رویداد مهم فوتبال جهان صعود کنیم.»
رئیس کمیته فنی فدراسیون فوتبال تأکید کرد: «تمام برنامه ریزی فدراسیون فوتبال حضور ایران در مرحله حذفی جام جهانی ۲۰۲۶ است و دنبال تاریخ سازی هستیم.»
جلالی نگاهی به ظرفیت آموزش و پرورش در تقویت زیربنای فوتبال کشور کرد و گفت: «فدراسیون فوتبال تعامل خوبی با معاونت تربیت بدنی و سلامت آموزش و پرورش دارد و این تعاملات ادامه خواهد داشت.»
رئیس کمیته فنی فدراسیون فوتبال با اشاره به اینکه آموزش و پرورش سوخت موتور توسعه فوتبال است، تصریح کرد: «همیشه اعتقاد دارم و بارها گفتم که آموزش و پرورش همیشه موتور توسعه فوتبال است.»
جلالی با تأکید بر اینکه نگاه به فوتبال در آموزش و پرورش عمیق باشد، اضافه کرد: «قطعاً در چنین بستری میتوانیم استعدادهای ناب فوتبالی را از دل فوتبال مدارس کشف کنیم.»
ارسال دیدگاه