همایش ملی صلح و ورزش؛ میرزازاده چهره سال شد
تهران (پانا) - امین میرزازاده دارنده نشان برنز کشتی فرنگی المپیک ۲۰۲۴ پاریس، جایزه ملی صلح و ورزش را دریافت کرد.
به گزارش روابط عمومی کمیته ملی المپیک، نخستین همایش ملی صلح و ورزش امروز (دوشنبه ۱۶ مهر) به همت کمیسیون صلح و ورزش کمیته ملی المپیک شامل چهار بخش؛ همایش علمی با عنوان صلح و ورزش، جشنواره مطبوعات با عنوان قلم، صلح و ورزش، جشنواره تولید محتوا با عنوان صلح و ورزش و جایزه ملی صلح و ورزش امروز (دوشنبه ۱۶ مهر) در سالن فارسی آکادمی ملی المپیک برگزار شد.
در این برنامه جایزه ملی صلح و ورزش به امیر میرزازاده دارنده نشان برنز کشتی فرنگی المپیک پاریس به علت رفتار پهلوانه در مقابل حریف خود در دیدار رده بندی المپیک پاریس قدردانی شد.
همایش صلح و ورزش با حضور مهین فرهادیزاد نایب رییس کمیته ملی المپیک افتتاح شد و سیدامیر حسینی، مجید مستعان، محمدعلی قره و شاهین سلطان پور از جمله سخنرانان آن بودند که در خصوص موارد مختلف صلح و ورزش مطالبی عنوان کردند.
در مراسم اختتامیه همایش، دبیرکل کمیته ملی المپیک ضمن قدردانی از برگزارکنندگان این همایش گفت: نظر به جایگاه و ظرفیت ورزش در تاریخ تنشها و منازعات در یک سو و گسترش صلح و دوستی از سویی دیگر، کمیسیون صلح و ورزش در زمره یکی از کمیسیونهای کمیته ملی المپیک است که با تکیه با روح و آموزههای المپیک و با هدف توسعه گفتمان جامعه، صلح، عدالت و ارتقاء روابط بین الملل برای نقش دیپلماسی عمومی و تعامل با دیگر کشورهای جهان با اشاعه ارزشها و باورهای فرهنگ ایرانی اسلامی از طریق قدرت ورزش فعالیت میکند.
سیدمناف هاشمی از ورزش به عنوان ابزاری کم هزینه برای صلح یاد کرد و افزود: در سال ۲۰۰۰ در نیویورک، ۱۸۹ کشور جهان در کنار هم قرار گرفتند و هفت هدف اصلی را برای هزاره سوم پیش بینی کردند. از این هفت هدف، دو هدف مرتبط با صلح بود؛ نخست برابری و عدالت جنسیتی و حمایت از زنان و دوم ارتقاء دوستی جهانی برای توسعه و پیشرفت و نشر ورزش با هدف صلح جهانی است.
وی گفت: میدان ورزش بستر صلح است و یکی از ویژگیهای ورزش، بازتاب پیام صلح و دوستی است. ورزش به عنوان عنصری مهم در زندگی بشر و همچنین در نزدیک شدن اقوام و گروههای مختلف در جامعه نقشی موثر دارد.
همچنین مراسم تجلیل از برگزیدگان جشنواره در نوبت عصر برگزار شد که از کاوه سیستانی (نقاشی متحرک والی بال)، مهدی یوسف علی (فیلم کوتاه همه با هم)، مجتبی احسانی و هاشم مسعودی (فیلم بوکس برای صلح)، علی سجادپور (فیلم سینمایی مستطیل قرمز)، انسیه بحری (گزارش خبری تلویزیونی (دیپلماسی ورزش))، رضا شجیع و کاوه صدقی (کتاب المپیک زرد)، طه رزم آرا (مقاله ورزش شویی به عنوان قدرتی نرم برای تحکیم صلح)، نریمان رحمانی به نمایندگی از هیئت ورزش همگانی (پوشه صوتی مجازی یا پادکست صلح و ورزش)، مهدی احمدی (مقاله مطبوعاتی صلح و ورزش)، معصومه قاسمی (مدیر مسئول روزنامه دریای اندیشه) قدردانی شد.
در این همایش یک روزه سارا کشکر (نقش زنان ورزشکار در بازاریابی اجتماعی)، آذین کیانی (دیپلماسی صلح و ورزش در تعاملات کشورها)، سیدامیر حسینی (تجربه زیسته فعالیتهای مرتبط با صلح و ورزش)، مجدالدین مستعان (نقش سلامت روان در صلح و ورزش از پیشگیری تا پیامد)، علی مقتدری اصفهانی (ضرورت نوآوری و یکپارچگی مفاهیم و فرم در طراحی پروژههای ورزش و صلح)، محمدعلی قره (نقش ورزش همگانی در توسعه صلح)، غلامحسین شعبانی (مدیریت سویههای ورزشی تهدید کننده صلح)، طه رزم آرا (تاثیر ورزش شویی بر تحکیم صلح و پیامدهای مثبت آن)، حسن شفیع زاده (بررسی رابطه بین فعالیتهای ورزش درون مدرسهای دانش آموزان با مسئولیت پذیری اجتماعی و حفظ محیط زیست)، کمال جوانمرد (بازشناسی کارکرد ورزش در ایجاد امنیت اجتماعی در مناطق بحران زده)، لیلا ایزد پرست (معرفی دوره پودمانی اصول مربیگری صلح و ورزش)، شاهین سلطان پور (نقش ورزش در توسعه صلح در زندان ها)، رضا شجیع (کتاب المپیک زرد و شرحی بر صلح و ورزش)، میثم موحدی فرد (ظرفیت کارتون در صلح و ورزش)، کاوه صدقی (مروری بر فعالیتهای جشنواره صلح و ورزش و ظرفیت ها)، مجید خاتونی (فوتبال و صلح از منظر جامعه شناسی) و احمد دنیانور (صلح و ورزش با تاکید بر نژادپرستی) مطالبی را عنوان کردند.
ارسال دیدگاه