استاندار همدان:

باهیچ بانکی در پرداخت تسهیلات ازدواج و فرزندآوری مماشات نخواهم کرد

همدان (پانا) - استاندار همدان با تاکید بر اینکه تمام بانک‌ها باید به وظیفه خود در پرداخت تسهیلات ازدواج و فرزندآوری عمل کنند، گفت: با کوتاهی هر بانک، برخورد جدی خواهد شد و با هیچ بانکی مماشات نخواهم کرد.

کد مطلب: ۱۵۴۹۸۹۸
لینک کوتاه کپی شد
باهیچ بانکی در پرداخت تسهیلات ازدواج و فرزندآوری مماشات نخواهم کرد

حمید ملانوری‌شمسی، استاندار همدان در جلسه ستاد ساماندهی امور جوانان استان، اظهار کرد: انتظار من از تمامی بانک‌های دولتی و خصوصی عمل به وظایف خود در پرداخت تسهیلات تکلیفی به ویژه وام ازدواج و فرزندآوری است بنابراین اگر به هر دلیلی بانک‌ها از انجام وظیفه خود غفلت کنند و تعهدات خود را انجام ندهند با آن‌ها برخورد قاطع خواهد شد.

وی با بیان اینکه وقتی اولویت مدیریت استان را اشتغال و معیشت مردم عنوان می‌کنیم یعنی تسهیلات حمایتی از جمله ازدواج دارای اهمیت دو چندان خواهد بود، عنوان کرد: ایجاد فرصت‌های شغلی و تسهیل ازدواج برای جوانان از مهم‌ترین اولویت‌های مدیریتی در استان همدان قرار داده شده تا حساسیت نسبت به این موضوع بیشتر درک شود بنابراین دستگاه‌های متولی و بانک‌ها باید به این موضوعات توجه ویژه‌ای داشته باشند.

وی همچنین با اشاره به نقش کلیدی دستگاه‌های اجرایی، بانک‌ها و نهاد‌های مرتبط در تسهیل ازدواج و ایجاد‌امید و انگیزه در نیروی جوان، تأکید کرد: تمامی نهاد‌ها باید بخشی از زمان و برنامه‌ریزی‌های خود را به مسائل جوانان اختصاص دهند تا با هم‌افزایی و تعامل بیشتر بتوانیم به بهبود وضعیت کنونی جوانان در شرف ازدواج و نسل جوان استان همدان آن‌ها کمک کنیم.

استاندار همدان بر نظارت همه جانبه بانک‌ها در اخذ وام ازدواج تأکید کرد و گفت: باتوجه به چالش‌های مختلفی که در این حوزه وجود دارد و جوانان را با مشکلاتی مواجه کرده است بایستی، معضلات ریشه‌ای و در چارچوب مشخصی رفع شوند.

ملانوری افزود: حوزه بازرسی بانک‌ها بایستی هوشیاری لازم را داشته باشد تا باتوجه به رویکرد دولت در حوزه ازدواج جوانان و فرزندآوری، بازرسی شفاف خود از شعبات را در دستور کار قرار دهد تا چالش‌ها به حداقل برسد.

وی با بیان اینکه وقتی رویکرد دولت بر حمایت از ازدواج و فرزندآوری است بایستی با هر مانعی که در این فضا وجود دارد مقابله و برای رفع آن تلاش شود، عنوان کرد: برای برنامه‌ریزی و ساماندهی امور جوانان، شناخت دقیق از نیاز‌ها و خواسته‌های جوانان جامعه امری ضروری است.

استاندار همدان وی با اشاره به اینکه گاهاً مقاومت‌هایی از سوی بانک‌ها در تخصیص ازدواج مشاهده شده است اما باید در کوتاهترین زمان ممکن این مشکل شود، ادامه داد: جدیت در پرداخت تسهیلات ازدواج و فرزندآوری باید اولویت پرداخت تسهیلات بانکی اعم از دولتی و خصوصی قرار گیرد.

ملانوری در پایان با اشاره به اهمیت اولویت‌بندی در مسائل جوانان، گفت: باید از هدف‌گذاری‌های متنوع و متعدد پرهیز کنیم و به جای آن، مسائل حوزه جوانان را به دقت اولویت‌بندی کرده و بر اساس آن هدف‌گذاری کنیم تا بتوانیم به نتایج بهتری دست یابیم.

خبرنگار : دینا رضایی نادر

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار