استاندار همدان:

اشتغال و معیشت، خط قرمز مدیریت استان است

همدان (پانا) - استاندار همدان با بیان اینکه تمام دستگاه‌ها و ادارات در استان باید بخشی از وقت و برنامه‌ریزی خود را به مساله اشتغال اختصاص دهند، گفت: اشتغال و معیشت، خط قرمز مدیریت استان است.

کد مطلب: ۱۵۴۹۳۹۷
لینک کوتاه کپی شد
اشتغال و معیشت، خط قرمز مدیریت استان است

حمید ملانوری‌شمسی در جشن ملی توانمندسازی بیش از ۸۰ هزار مجری طرح‌های اشتغال کمیته امداد حضرت امام خمینی(ره) که به صورت وبینار با حضور رئیس جمهور برگزار شد، اظهار کرد: تأمین معیشت مناسب، زیربنای بسیاری از مسائل فرهنگی، اجتماعی و امنیتی در جامعه است. بنابراین همه در تغییر و تحول مثبت این حوزه باید نقش‌آفرین باشیم.

وی با تأکید بر ضرورت تغییر نگرش در حوزه توسعه و اشتغال افزود: تفکر توسعه و فرهنگ کار و تلاش باید در جامعه نهادینه شود.

استاندار همدان عنوان کرد: در گذشته مردم بدون بهره‌مندی از امکانات و فناوری‌های امروزی با تلاش و پشتکار، بنا‌های تاریخی، شبکه‌های قنات و صنایع دستی ارزشمندی را خلق می‌کردند. از همین رو امروز نیز باید با استفاده از دانش روز و ظرفیت‌های بومی، زمینه اشتغال پایدار را فراهم کنیم.

ملانوری با اشاره به ظرفیت‌های استان همدان به‌ویژه در حوزه صنایع دستی، گردشگری، کشاورزی و صنعت بیان کرد: همدان با داشتن ۸۵ رشته صنایع دستی فعال، ظرفیت بالایی در ایجاد اشتغال دارد. برخی از این رشته‌ها مانند سفال و منبت به عنوان آثار جهانی ثبت شده‌اند و می‌توانند منشأ درآمد و توسعه اقتصادی استان باشند.

استاندار همدان با انتقاد از عملکرد جزیره‌ای در حوزه اشتغال نیز تأکید کرد: عملکرد جزیره‌ای دستگاه‌ها مانع پیشرفت است، بنابراین بانک‌ها و نهاد‌های حمایتی نباید منتظر مراجعه متقاضیان باشند، بلکه باید به طور فعال در این مسیر گام بردارند چرا که ایجاد اشتغال نیازمند کار تیمی و برنامه‌ریزی دقیق است.

ملانوری با اشاره به اهمیت حمایت از کارآفرینان و نظارت بر کسب‌وکار‌های ایجاد شده، گفت: باید مشاغلی ایجاد کنیم که پایداری داشته باشند و تنها به آمار اشتغال‌زایی اکتفا نکنیم.

وی تأکید کرد: حمایت و نظارت مستمر بر کسب‌وکار‌ها ضروری است تا از بروز مشکلاتی مانند ورشکستگی و بیکاری مجدد جلوگیری شود.

خبرنگار : دینارضایی‌نادر

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار