مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان همدان عنوان کرد:

همایش شب‌های موسیقی هگمتانه حامل پیام شور و نشاط اجتماعی است

همدان (پانا) ـ مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان، هدف از برگزاری سومین همایش شب‌های موسیقی هگمتانه را افزایش شور و نشاط در میان مردم دانست و گفت: چنین همایش‌هایی، گام موثری در انعکاس بیشتر ویژگی‌های فرهنگی و هنری استان در سطح ملی و جهانی محسوب می‌شوند.

کد مطلب: ۱۵۴۷۱۳۰
لینک کوتاه کپی شد
همایش شب‌های موسیقی هگمتانه حامل پیام شور و نشاط اجتماعی است

سید محمد‌رضا جوادی عصر امروز در آیین افتتاحیه سومین همایش شب‌های موسیقی هگمتانه در مجتمع فرهنگی هنری بوعلی سینا، عنوان کرد: خرسندیم که با ابتکار و خلاقیت انجمن موسیقی همدان و با تلاش و همکاری اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی استان در کنار سایر ارگان‌ها، شاهد برپایی چنین همایش‌هایی در اقسا نقاط استان هستیم.

وی ایجاد و گسترش روحیه‌امید و شادی در بین همشهریان را امری ویژه دانست و اشاره کرد: برپایی برنامه‌های فرهنگی و هنری در طول سال، منجر به هم‌افزایی اجتماعی می‌شود و ارتقای نشاط و شور جامعه را به همراه خواهد داشت؛ بنابراین بر خود لازم می‌دانیم که با قوتی تو‌امان در این راه، گام برداریم.

مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان ادامه داد: هگمتانه می‌تواند به عنوان پیوندی مستحکم در دژ فرهنگ و هنر این کشور شناخته شود که درگاهی منحصر به فرد برای ارائه ظرفیت‌های غنی فرهنگ و هنر استان همدان در سطح ملی و بین‌المللی به شمار می‌رود؛ البته که این امر مستلزم برنامه‌ریزی‌های اصولی و کارشناسی است که درصدد آن هستیم.

 

خبرنگار : محمد جواد فرمان پور

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار