استاندار همدان عنوان کرد:
تفسیر جهاد امروز در آگاهی و مهارت
استاندار همدان آموزش و آگاهی بخشی در آموزههای اجتماعی به خصوص در حوزه پیشگیری از آسیبهای اجتماعی را عواملی موثر و کلیدی دانست و بیان کرد: ایجاد خرد جمعی با تکه بر آموزههای صحیح ارائه شده، میتواند در پیشگیری بروز چالشهای اجتماعی علی الخصوص در خانوادهها، پیشگیری کرد.
همدان (پانا) ـ حمید ملانوریشمسی در اولین یادواره شهدای مبارزه با مواد مخدر استان همدان، عصر امروز در سالن شهدای استانداری همدان عنوان کرد: امروز جامعه ما با مقولهای به نام جنگ نرم مواجه است که در صورت عدم آموزش مهارتهای مختلف در سنین کودکی، شاهد مشکلات بنیادی خواهیم بود.
استاندار همدان ضمن تأکید بر جایگاه ویژه جهاد در باور عمومی اظهار کرد: جهاد موضوعی نیست که در محدوده زمان، مکان یا مناسبات خاصی گنجایده شود؛ زیرا که جهاد در قلب جامعه و در رفتارهای روزمره مردم پدید میآید.
وی ضمن اشاره به جایگاه مهم خانه و خانواده ادامه داد: به دلیل برقراری جوی همراه با محبت، مهربانی و همکاری در میان خانواده، میتوان با راهکارهای جذاب و البته مؤثر، خانواده را مبدل به میدان جهاد کنیم.
ملانوریشمسی شناخت و آگاهی را مقولهای کلیدی در میدان جهاد دانست و افزود: در سیر گسترده انواع جهاد در اسلام و از مناظری چون فرهنگی، اقتصادی و اجتماعی، شناخت و آگاهی از مسائل روز جامعه، میتواند کمک شایانی به شناسایی دو قطب مهم چون دوست و دشمن در میدان جهاد کند.
استاندار همدان اضافه کرد: امروزه دشمنان با به کارگیری و فراگیری مطالب نامناسب و مورد هدف قرارگیری تمام اقشار جامعه از کودک تا سالمند، به دنبال تسخیر فکر و توان ذهنی جامعه ما هستند.
نماینده دولت در استان یکی از دلایل فراگیری مواد مخدر در جامعه را عدم آگاهی اقشار مردم دانست و گفت: ما میبایست مهارت نه گفتن را به خصوص در سنین کودکی آموزش دهیم تا در مواجهه با چالشی چون مواد مخدر و روانگردانها، بتوانیم ا دیدی جدیتر با این آسیب اجتماعی مقابله کنیم.
وی ادامه داد: ما مدیون کسانی هستیم که بزرگترین سرمایه خود که جان آنان هستند را در راه مبارزه با قاچاقچیان مواد مخدر و در مسیر پیشگیری از این آسیب اجتماعی، هدیه کردند که عدهای از آنان نیز جانباز شدند و حامل سختیهای طاقت فرسای این مسیر هستند.
استاندار همدان مشارکت اجتماعی را راهکاری مؤثر در برابر آسیبهای اجتماعی دانست و اظهار کرد: گفتمانسازی و افزایش مشارکتهای اجتماعی در زمینههای مختلف اعم از مردم نهاد، مدارس، دانشگاهها و مراکز علمی، میتواند منجر به ایجاد مسئولیتپذیری اجتماعی و در قبال آن، جلوگیری از فروپاشی خانواده و جامعه شود.
ارسال دیدگاه