استاندار همدان:
برگزاری بیست و نهمین جشنواره بینالمللی تئاتر کودک و نوجوان در همدان، خالق شادی بود
همدان (پانا) - استاندار همدان در اختتامیه بیست و نهمین جشنواره بینالمللی تئاتر کودک و نوجوان در سالن ابنسینا عنوان کرد: برگزاری بیست و نهمین جشنواره بینالمللی تئاتر کودک و نوجوان در همدان باعث آفرینش شادی و خلق نشاط بود.
حمید ملانوری ضمن عرض تبریک میلاد حضرت زینب (س) و روز پرستار گفت: در ابتدا باید شادی و نشاط خلق شده در جشنواره توسط هنرمندان در استان همدان را به جامعهی زحمتکش پرستاری در سطح کشور عزیزمان ایران تقدیم کنیم.
وی تأثیر این جشنواره را در عرصه فرهنگ دانست و ادامه داد: برگزاری بسیار خوب و موفق این جشنواره بینالمللی که در هفته اخیر از این خطه از سرزمین پهناور جمهوری اسلامی ایران برگزار شد؛ اثرات بسیار عظیمی در عرصه ادبیات نمایشی کشور خواهد داشت.
این مقام مسئول ضمن تشکر از بانیان این جشنواره افزود: باید از همین جا از همهی باعثان و برگزارکنندگان این رویداد مهم از جمله: وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، شهرداری همدان، انجمن نمایش استان و همه سازمانهای وابسته به این بُعد فرهنگی تشکر ویژهای کرد. البته گفتی است که در این ایام، جوانان ارجمند برای فضاسازی این جشنواره ماهها تلاش کردند و تقدیری ویژه شایسته این افراد است.
ملانوری تصریح کرد: از تلاشهای بیکران هیئت داوران سرشناس در حوزه تئاتر که صفا بخش محفل ما بودند، بیکران سپاسگزاری میکنم. البته از حضور خانم نادره رضایی معاون هنری وزارت فرهنگ و ارشاد که بنده از باب احترام و وظیفهای که به عنوان نماینده دولت در استان بر دوش بنده است؛ قدرشناس آن هستم.
استاندار همدان افزود: همه ما میدانیم استان همدان به عنوان پایتخت تاریخ و تمدن شایستگی چنین رویدادی را دارد و مایه مباهات است که از بیست و نه دوره جشنواره، بیست و دو دوره آن به میزبانی همدان بوده است. قطعاً در این شش سالی که این فراق ایجاد شده بود، هم همدانیها و هم خود جشنواره از درد دوری اندوهگین بودند.
حمید ملانوری ادامه داد: با کمک خداوند متعال، انشالله محقق میکنیم که دبیرخانه دائمی این جشنواره در همدان مستقر باشد و همسأله ما میزبان جشنواره بینالمللی تئاتر کودک و نوجوان باشیم. از همه همکاران در وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی که مسئول هستند، تقاضا میکنم، این دوره کوتاه جشنواره را طولانیتر از قبل برقرار کنند تا این امر بتواند به جامعه هنری ما کمک بیشتری برساند.
وی اظهار کرد: در این فضای غبارالود، جامعه جوانی ما به گفتگو نیاز دارد. گفتوگویی بین ملتها، بین جوامع و بین تمدنها. همدان پایتخت تاریخ و تمدن ابزار بسیار برنده، رسا و توانمندی مثل هنر و بهالخصوص تئاتر در صحنههای مختلف، در سالنها، پلاتوها، میادین و خیابانها دارد که این اجراها به صورت سیار هم میتواند در هر نقطه از استان برگزار شود.
وی در پایان سخنان خود به کشور فلسطین اشاره برد و گفت: امروز که ما شادیم، فرزندان و خانوادههایمان شادند، فرزندان و خانوادههایی هستند که زیر بمب باران و ناامنی به سر میبرند. انشالله شعار این دوره از جشنواره با توانمندی ابزار هنر و تئاتر در قالب دیپلماسی محلی، پیام ارزشمند صلح را به همه جهانیان و جوامع برسانند.
ارسال دیدگاه