سرپرست آموزش و پرورش ناحیه یک بندرعباس:

نمایشگاهی ویژه برای ارائه آثار هنری دانش‌آموزان برپا می‌شود

هرمزگان (پانا) - سرپرست آموزش و پرورش ناحیه یک بندرعباس گفت: به همت معاون آموزش متوسطه دوم و فنی، تصمیم گرفته شده، نمایشگاهی ویژه برای ارائه آثار هنری و خلاقانه دانش‌آموزان برپا شود.

کد مطلب: ۱۵۴۰۰۵۸
لینک کوتاه کپی شد
نمایشگاهی ویژه برای ارائه آثار هنری دانش‌آموزان برپا می‌شود

مرتضی عاشوری، سرپرست آموزش و پرورش ناحیه یک بندرعباس در گفت‌و‌گو با پانا اظهار کرد: «به همت کامبیز دهقانی، معاون آموزش متوسطه دوم و فنی، تصمیم بر آن گرفته شده است که نمایشگاهی ویژه برای ارائه آثار هنری و خلاقانه دانش‌آموزان عزیز در نظر گرفته شود.»

وی افزود: «این نمایشگاه، فرصتی مناسب برای نمایش استعدادها و توانمندی‌های هنری دانش‌آموزان است و به منظور ارتقای روحیه خلاقیت و کارآفرینی در میان جوانان طراحی شده است.»

عاشوری خاطرنشان کرد :«این نمایشگاه در مکان‌های مرتبط با آموزش و پرورش و همچنین در نمایشگاه‌های مختلفی که در سطح شهر بندرعباس برگزار می‌شود به نمایش گذاشته خواهد شد. هدف از برگزاری این نمایشگاه، فراهم آوردن بستر مناسب برای معرفی و فروش آثار دانش‌آموزان به عموم مردم است. با این اقدام، دانش‌آموزان می‌توانند به‌طور مستقیم با بازار کار آشنا شوند و از طریق فروش آثار خود، درآمدزایی کنند.»

عاشوری بیان کرد: «دانش‌آموزان عزیز می‌توانند آثار خود را به این نمایشگاه‌ها ارائه دهند. ما از دانش‌آموزان هنرستان‌ها دعوت می‌کنیم که با نمایش آثار خلاقانه خود، به شکوفایی هنر و فرهنگ در جامعه کمک کنند.»

وی تصریح کرد: «این نمایشگاه نه تنها فرصتی برای دانش‌آموزان است تا استعدادهای خود را به نمایش بگذارند، بلکه به آنان این امکان را می‌دهد که با بازاریابی و فروش آثار خود، مهارت‌های اقتصادی و کارآفرینی را نیز یاد بگیرند.»

سرپرست آموزش و پرورش ناحیه یک بندرعباس در ادامه تاکید کرد: «این رویداد می‌تواند به تقویت ارتباط بین دانش‌آموزان و جامعه کمک کرده و زمینه‌ساز همکاری‌های آینده باشد.»

عاشوری خاطرنشان کرد:«امید است که با همکاری و همدلی همه، این رویداد به یک موفقیت بزرگ تبدیل شود و شاهد درخشش دانش‌آموزان عزیز در عرصه‌های مختلف هنری باشیم.»

خبرنگار : دانش‌آموز نوشین دادی پور

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار