لرستان غرق در نور و شادی؛ جشن باشکوه نیمه شعبان در انتظار منجی عالم

لرستان(پانا) - به مناسبت نیمه شعبان، شهرهای مختلف استان لرستان حال و هوایی متفاوت به خود گرفته‌اند. خیابان‌ها، میادین و محله‌ها با پرچم‌های مزین به نام حضرت مهدی (عج)، ریسه‌های نورانی و نمادهای انتظار آذین‌بندی شده‌اند.

کد مطلب: ۱۵۴۳۴۲۶
لینک کوتاه کپی شد
لرستان غرق در نور و شادی؛ جشن باشکوه نیمه شعبان در انتظار منجی عالم

در خرم‌آباد، بروجرد، کوهدشت و سایر شهرهای استان، تصاویر زیبایی از آذین‌بندی‌ها به چشم می‌خورد. گروه‌های مردمی و هیئت‌های مذهبی با برپایی ایستگاه‌های صلواتی، توزیع شیرینی و اجرای برنامه‌های فرهنگی، این جشن بزرگ را باشکوه‌تر کرده‌اند.

مساجد و تکایا نیز با برنامه‌های ویژه‌ای همچون مولودی‌خوانی، سخنرانی و مناجات‌خوانی، فضای معنوی خاصی را برای عاشقان امام عصر (عج) فراهم کرده‌اند. بسیاری از جوانان با اجرای نمایش‌های خیابانی، سرودهای مذهبی و نورافشانی‌های زیبا، نقش مهمی در خلق این فضای پرشور دارند.

همچنین، در برخی مناطق، آیین‌های سنتی همچون نذر و اطعام‌دهی به نیازمندان برگزار شده و مردم با همدلی و محبت، شادی این روز را با یکدیگر تقسیم می‌کنند.

لرستان این روزها غرق در نور، عشق و امید است و مردم این استان با قلب‌هایی مملو از شوق، چشم‌انتظار ظهور حضرت ولی‌عصر (عج) هستند.

خبرنگار : نرگس عزیزی گودرزی عکاس : نرگس عزیزی گودرزی

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار