تجربهی آقای زاهدی:
سختیهای زندگی شیرین با زنبور داری
معمولان(پانا)- زاهدی زنبوردار در گفت وگو با پانا در مورد سختی های شغل زنبور داری می گوید.
زاهدی درمورد راه اندازی این شغل گفت: به سرمایه زیادی نیاز نیست و این شغل با سختی های بسیار همراه است ،اما اگر به آن علاقه نشان دهیم شغل شیرینی است.
وی در ادامه گفت:زنبور ها را از مناطق سردسیر به منطقه گرم سیر آورده و برای تغذیه به آنها آب و شکر می دهیم تا به تعداد آنها افزوده شود زیرا تعداد زیاد باعث میشود در اول فصل تابستان برداشت عسل فراوانی داشته باشیم.
در ادامه افزود: از لحاظ افزایش تعداد ، هم به شکل طبیعی تولید مثل میکنند هم به شکل مصنوعی و در رابطه با فروش محصول گفت:باهیچ کارخانه یا..... قراردادی نداریم و محصول را خرده فروش می کنیم زیرا کارخانه ها یا..... به قیمت مناسبی محصول را خریداری نمیکنند و باعث می شود هزینه و خرج از فروش بیشتر باشدو این شغل مخارج انبوهی مانند: کرایه کارگر،پول شکر،کرایه ماشین و...دارد.
ارسال دیدگاه