با حضور مدیرکل آموزش و پرورش استان قم انجام شد
برگزاری مراسم تجلیل از «احمد عزتی پرور» در سالن ورزش باستانی قم
قم(پانا)- مراسم آیینی اجرای ورزش باستانی و تقدیر از دکتر «احمد عزتی پرور» استاد زبان و ادبیات فارسی چهارشنبه شب با حضور مدیرکل آموزش و پرورش استان قم در سالن ورزش باستانی مجموعه فرهنگی ورزشی مریم برگزار شد.
مراسم تجلیل از ۴۰ سال تلاش صادقانه استاد «احمد عزتی پرور» در سنگر تعلیم و تربیت با حضور حمیدرضا شیخ الاسلام مدیرکل آموزش و پرورش و معاونان وی و مسئولان ناحیه یک آموزش و پرورش قم، جمعی از ورزشکاران و فرهنگیان پیشکسوت، باستانی کاران، اصحاب قلم و هنرمندان برگزار شد.
دکتر «احمد عزتی پرور» طی سخنانی در این مراسم با تقدیر از تلاش هایی که برای تجلیل از وی انجام شده، اظهار داشت: کتاب های متعددی برای تاریخ ورزش باستانی نوشته شده و برای این ورزش قدمتی بیش از ۵ هزار سال ثبت شده است و نشان می دهد سرتاپای ورزش زورخانه ای، آکنده از مهربانی و ادب و مبارزه با اهریمنان و دشمنان است.
وی با اشاره به اشعار قرائت شده در آواز مرشد زورخانه، گفت: شعر حافظ که می گوید: «گل در بر و می در کف و معشوق به کام است سلطان جهانم به چنین روز غلام است» مصداقی جز معلمان نمی تواند داشته باشد زیرا معلم، با عشق و علاقه هنر و علم خود را به دانش آموزان انتقال می دهد و از این رو سلطان جهان است.
عزتی پرور با اشاره به چهار دهه فعالیت خود در مدارس و مراکز علمی در حوزه تدریس زبان و ادبیات فارسی، بیان کرد: علیرغم همه تنگناهای اقتصادی معیشت معلمی، عهد کرده ام که همه سعی و تلاش خویش را عاشقانه برای اعتلای معنویت و فرهنگ این مرزوبوم به کار گیرم و خدای منان را بر اینکه در این راه عاشقی زنده ام، سپاسگزارم.
وی با تقدیر از حضور مسئولان، ورزشکاران و معلمان رشته های مختلف در این مراسم، افزود: معلمان باید علم خویش را بی دریغ در دجله قلب دانش آموزان بیندازند تا ایزد متعال در جایی تلافی کند و به آنها بازگرداند.
«محسن عاصی» معاون تربیت بدنی اداره آموزش و پرورش ناحیه یک نیز که خود در جمع باستانی کاران حرکات هماهنگ زورخانه ای اجرا می کرد، گفت: انجمن ورزش باستانی آموزش و پرورش ناحیه یک این افتخار را دارد که برای چندمین بار متوالی در مناسبت های مختلف، میزبان مراسم تقدیر از نخبگان علمی، ورزشی و هنری در سطح استان است.
اجرای ضرب و آوای ویژه ورزش باستانی همراه با تصنیف هایی با اشعار حافظ، سعدی و فردوسی واشعاری در مدح امام علی(ع) با هنرمندی مرشد سید محمد اسحاقی، نی نوازی هادی کدخدایی و اجرای حرکت های ویژه ورزش باستانی با حضور اعضای انجمن ورزش باستانی ناحیه از بخش های این مراسم بود.
در مراسم فوق که با نوای صلوات و ذکر دعا و تشویق پیاپی حضار همراه بود، «صدیقیان» از معلمان زبان و ادبیات فارسی متنی را در تجلیل از تلاش های فرهنگی و ماندگار دکتر عزتی پرور قرائت کرد، سپس مسئولان و حاضران در مراسم، با تقدیم هدایایی از این استاد فرهیخته و همسرش بانو خداپرست تجلیل کردند.
ارسال دیدگاه