جانشین بنیاد حفظ آثار دفاع مقدس:
موزههای دفاع مقدس برای حضور دانشآموزان برنامههای جذاب داشته باشند
قم(پانا)- جانشین رئیس بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش های دفاع مقدس گفت: موزه آراییها و طراحی گالری موزه های دفاع مقدس بایستی به گونه ای جذاب باشد تا دانش آموزان، تحت تاثیر قرار بگیرند و تشنه آشنایی با هویت ملی و معارف دفاع مقدس شوند.
امیر سرتیپ «نبی سهرابی» در آیین اختتامیه چهارمین مرحله از دومین دوره بصیرت افزایی کارکنان بنیاد در هتل صفای قم اظهار کرد: حوزه فرهنگی حوزه حساسی است و فرهنگ، ملت ها را به دنیا می شناساند و از یکدیگر متمایز می کند و بخصوص بنیاد حفظ آثار دفاع مقدس، از جهت اینکه قرار است فرهنگ بی بدیل ایثار و شهادت و مقاومت را به دنیا معرفی کند، در موقعیت ویژه ای قرار دارد.
وی با اشاره به تاثیر نفس مسیحایی حضرت امام خمینی(ره) بر روی جوانان، گفت: حضرت امام با دل و قلب جوانان کاری کرد که شجاعانه در مقابل دشمن متجاوز، سینه سپر کردند و جان خود را در راه خدا و برای دفاع از اسلام و انقلاب، تقدیم نمودند.
امیر سهرابی با بیان اینکه باید بتوانیم در قالب هنر و ابزار هنری فرهنگی، گنجینه ارزشمند دفاع مقدس را به دنیا معرفی کنیم، تاکید کرد: موزه های دفاع مقدس یکی از همان ابزارهای فرهنگی است که نقش بسزایی در معرفی فرهنگ عاشورایی این مرزوبوم دارد.
وی تصریح کرد: کار فرهنگی دشوار اما شدنی است و همت و برنامه و تدبیر لازم دارد و ضرورتا بایستی جامعه هدف را درست تشخیص دهیم و بخصوص برای جامعه هدف کودکان و نوجوانان، بهترین برنامه ها را داشته باشیم.
جانشین رئیس بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش های دفاع مقدس گفت: همه بخش های بنیاد مثل کتابخانه، اسناد، دانشنامه، عقیدتی، خبرگزاری و ...، کار فرهنگی محسوب می شوند و لذا شیوه عمل هر یک متفاوت است و مهم این است که بدانیم در هر بخش چگونه می توان اثربخش بود.
وی با اشاره به افتتاح ۵ موزه دفاع مقدس جدید طی ماه های گذشته و افزوده شدن این تعداد به موزه های دفاع مقدس ۲۴ مرکز استان کشور، عنوان کرد: موزه آرایی ها و طراحی گالری موزه ها بایستی به گونه ای باشد تا کودکان، نوجوانان و جوانان تحت تاثیر قرار بگیرند و تشنه آشنایی با معارف دفاع مقدس شوند.
امیر سهرابی در بیان اهمیت آشناسازی حماسه دفاع مقدس به جوانان و نوجوانان گفت: این موضوع بخشی از هویت تاریخی کشور ما هست و ضروری است آحاد افراد ملت از دوران کودکی با مقوله دفاع از آرمان های کشور و کسانی که جانشان را در این راه تقدیم کرده اند، آشنا شوند.
وی فضای مجازی را دیگر گستره فعالیت فرهنگی در حوزه دفاع مقدس خواند و عنوان کرد: دومین سال است که بنیاد، نمایشگاه دستاوردهای فضای مجازی را برپا کرده و در خصوص اهمیت آن باید گفت هر اقدامی که نتوان آن را در فضای مجازی معرفی کرد، فاقد ارزش است.
جانشین بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش های دفاع مقدس با تاکید بر اینکه تمامی فعالیت های فرهنگی در حوزه ایثار و شهادت باید ملی و فراجناحی باشد، عنوان کرد: تولیدات فرهنگی و ارزشی بنیاد علاوه بر جذابیت و قابلیت انتشار در فضای مجازی، باید ملی و فراجناحی نیز باشد زیرا در دوران دفاع مقدس، حضور در جبهه ها منحصر به گروه و قشر و جناح خاصی نبود و همه یا با حضور در جبهه نقش آفرینی کردند و یا پشتیبان رزمندگان اسلام بودند.
وی در خصوص اهمیت فضای مجازی گفت: فضای مجازی خوی وحشی گری و ماهیت زورگویانه و مستبدانه صهیونیست ها را بیش از پیش در چشم جهانیان برملا کرد و آبروی آنها را برد و امروز تجسم عملی شکست رژیم صهیونیستی را در پذیرش آتش با مردم ستمدیده و مظلوم غزه می بینیم.
امیر سهرابی تاکید کرد: گفتمان دفاع مقدس، پیش برنده و در مسیر معرفی حق و حقانیت است، لذا فطرت همه انسان های آزادیخواه این گفتمان را می پذیرد و ما باید در خصوص معرفی آن بخصوص برای دانش آموزان، تلاش کنیم.
ارسال دیدگاه