بانوی ورزشکار قمی:

معنویت، سکوی ترقی در عرصه‌های اجتماعی و ورزش قهرمانی است

قم (پانا) - یکی از بانوان ورزشکار گفت: هیچگاه نمی‌توان رسیدن به موقعیت‌های اجتماعی مثل ورزش قهرمانی را بدون توجه به مسائل زیربنایی و معنوی تصور کرد.

کد مطلب: ۱۵۳۴۴۸۱
لینک کوتاه کپی شد
معنویت، سکوی ترقی در عرصه‌های اجتماعی و ورزش قهرمانی است

حضور و فعالیت بانوان اثرگذار در جامعه همواره نقش الگویی و رفتاری آنان را مورد تاکید و توجه قرار می دهد، به‌خصوص بانوان ورزشکار که صاحب مدال‌های قهرمانی هستند، رفتار و گفتارشان بیش از دیگران می‌تواند در نقطه هدف باشد.

فرصتی پیش آمد تا با یکی از بانوان ورزشکار و فعال عرصه ورزش بسیج استان به گفت‌وگو بنشینیم و از نقطه‌نظرات وی در خصوص مسائل اجتماعی و ورزشی جویا شویم.

لطفا خودتان را معرفی کنید:

بنده زینب رحیمی هستم؛ فعال فرهنگی و عضو تربیت‌بدنی بسیج و سپاه استان قم، بیش از یک سال است که معاون تربیت‌بدنی حوزه مقاومت بسیج شهیده نسرین افضل و دانشجوی ترم آخر مقطع کارشناسی رشته علوم ورزشی دانشگاه قم هستم.

در رابطه با فعالیت‌تان در حوزه تربیت‌بدنی بفرمایید:

از سال ۱۳۹۰ یعنی تقریبا زمانی که ۹ ساله بودم به عضویت بسیج دانش‌آموزی درآمدم و از همان زمان در ارکان بسیج و در انواع اقشار بسیج محلات، مدارس و دانشجویی، فعالیت‌های مختلف فرهنگی، علمی و ورزشی داشتم.

اکنون یک سالی هست که به‌صورت متمرکز در زمینه ورزش و تربیت‌بدنی بسیج و سپاه استان فعالیت می‌کنم. با توجه به اینکه بسیج شامل تمامی اقشار جامعه می‌شود و دربرگیرنده قشر خاصی نیست، ایجاد و طراحی برنامه‌های مختلف فرهنگی و ورزشی می‌تواند برای بسیجیان مفید باشد.

در زمینه ترویج ورزش همگانی هم فعالیت دارید؟

با توجه به بیانات مقام معظم رهبری، یکی از وظایف مهم ورزشکاران و قهرمانان و همه افرادی که در حوزه ورزش فعالیت دارند، ترویج ورزش همگانی میان آحاد مردم به‌ویژه جوانان است و در واقع یکی از نیازهای اساسی کشور، فراگیر شدن ورزش همگانی میان مردم است و ورزش قهرمانی هم باید موتور محرک ورزش همگانی باشد.

در همین مدت نیز سعی کردیم برنامه‌های ورزشی اعم از برگزاری دوره‌های مختلف داوری، مربیگری، ارتقا و دانش‌افزایی، همایش‌های علمی و کارگاه‌های تخصصی ورزشی و از همه مهم‌تر مسابقاتی که با رویکرد تندرستی و سلامت به‌خصوص در مدارس است را با همکاری هیئت‌های ورزشی استان به اجرا درآوریم.

چه رشته ورزشی را به‌صورت تخصصی دنبال می‌کنید و آیا در این رشته عناوینی کسب کرده‌اید؟

بله؛ بنده بازیکن کیوروگی تکواندو هستم و چند سالی است که بی‌وقفه تکواندو را دنبال می‌کنم، عضو تیم اعزامی دانشگاه قم به مسابقات منطقه، کشور و المپیادهای دانشجویی و دانشگاهی هستم و در رابطه با عناوین هم دارای مقام‌های اول تا سوم در مسابقات تکواندو در ۳ سبک تکواندو و دارای عنوان قهرمانی مسابقات کشوری دانشجویان دانشگاه‌ها و موسسات آموزش عالی کشور هستم.

آیا در سایر رشته‌های ورزشی هم سررشته و فعالیت دارید؟

بله؛ علاوه بر اینکه بازیکن تکواندوی قم هستم در زمینه مربیگری و داوری در استان قم نیز مشغول فعالیت هستم. در مربیگری‌های فیزیکال فیتنس، بدنسازی و پرورش اندام، فیتنس چلنج، پیلاتس و ورزش‌های روزانه فعالیت می‌کنم و در زمینه داوری آمادگی جسمانی نیز در حال حاضر فعال هستم.

آیا پرداختن به معنویت و پوشش مناسب را برای ورزشکاران توصیه می‌کنید؟

پرداختن به مسائل معنوی همچون حضور در اجتماعات مذهبی و معنوی، گامی مهم در خودسازی انسان و حضور وی در عرصه‌های اجتماعی از جمله عرصه‌های ورزشی محسوب می‌شود.

در مورد پوشش و حجاب، اساساً اینکه که حجاب مانع فعالیت‌های اجتماعی شود به نظرم خیلی حرف غیرمنطقی و خارج از اصول است. شاید برخی بگویند که این حرف، شعار است اما در واقع شعار را افرادی سر می‌دهند که سعی دارند این باور را بین بانوان ترویج دهند که حجابی که در جوامع اسلامی وجود دارد، مانع آن در پیمودن مسیر موفقیت است.

شاهد موفقیت بانوان ایرانی در عرصه‌های مختلف هستیم و این بانوان به دفعات و مکررات ثابت کرده‌اند که حجاب محدودیت نیست به‌ویژه در میدان‌های ورزشی که بانوان محجبه ایرانی در انواع رشته‌های ورزشی از رشته‌های رزمی و استقامتی و سرعتی گرفته تا رشته‌های تعادلی و تمرکزی، مدال‌های رنگارنگی را در رویدادهای بزرگ آسیایی و جهانی ازآنِ خود کرده و نشان داده‌اند که با حجاب هم می‌توان روی سکوهای قهرمانی ایستاد و آنطور که غربی‌ها خواهان تصویرسازی از بانوان ما هستند که تصویر ورزشکار افسرده است در حالی که این شیطنت دشمن برای ضربه به حجاب زن مسلمان ایرانی است.

پس حجاب نه‌تنها مانع نیست بلکه می‌توان آن را به عنوان سنگ بنای یک ساختمان و سکویی برای رشد اجتماعی در نظرگرفت.

خبرنگار : دانش آموز: رقیه سادات موسوی

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار