مدیر شرکت خدمات حمایتی کشاورزی استان قم:
جهش تولید کود سولفات پتاسیم در قم، گامی بلند در راستای خودکفایی کشاورزی است
قم (پانا) - مدیر شرکت خدمات حمایتی کشاورزی استان قم گفت: در راستای سیاستهای دولت سیزدهم برای تقویت بخش کشاورزی، شاهد جهش چشمگیری در توزیع و مصرف کودهای پتاسه یارانهای در استان بودهایم.
به گزارش پانا از روابط عمومی شرکت خدمات حمایتی کشاورزی استان قم؛ حسین زند با گرامیداشت هفته جهاد کشاورزی اظهار کرد: کود سولفات پتاسیم، نقش اساسی در ارتقای کیفیت محصولات کشاورزی ایفا میکند.
وی افزود: پیش از آغاز به کار دولت سیزدهم به میزان ۵۰۰ تُن از این کود در قم توزیع و مصرف شد که با حمایتهای هدفمند و برنامهریزیهای دقیق در این دولت، شاهد افزایش تا ۴۲۰ درصدی توزیع و مصرف این نهاده استراتژیک در استان هستیم بهطوری که از آغاز دولت سیزدهم تاکنون حدود ۵۰۰۰ تُن انواع کود پتاسه در قم توزیع و مصرف شده است.
زند بیان کرد: با توزیع و مصرف ۱۰۵۰ تُن انواع کودهای پتاس در سال اول آغاز به کار دولت سیزدهم نسبت به سال قبل، بیش از ۵۰ درصد افزایش توزیع و مصرف داشتهایم. این میزان توزیع و مصرف در سال دوم به حدود ۱۷۰۰ تن و در سال سوم به ۲۱۰۰ تن افزایش یافت که شاهد رشد ۴۲۰ درصدی در توزیع و مصرف این نهاده استراتژیک در سال سوم نسبت به آغاز کار دولت سیزدهم بودهایم.
مزایای سولفات پتاسیم برای کشاورزان
مدیر شرکت خدمات حمایتی کشاورزی استان قم افزود: سولفات پتاسیم، یکی از مهمترین کودهای شیمیایی مورد نیاز بخش کشاورزی است که نقش بهسزایی در افزایش مقاومت گیاهان در برابر تنشهای محیطی، آفات و بیماریها دارد. همچنین این کود با بهبود کیفیت خاک و افزایش جذب آب توسط گیاه به رشد و باردهی بهتر محصولات کمک میکند.
وی گفت: رشد چشمگیر تولید کود سولفات پتاسیم در قم، نمونهای بارز از اهتمام دولت سیزدهم به توسعه پایدار بخش کشاورزی با تکیه بر دانش و فناوری است. این مهم نویدبخش تحولات مثبت در این حوزه، سرمایهگذاری بخش خصوصی و تلاشهای جهادگران این عرصه و در نهایت، افزایش امنیت غذایی کشور خواهد بود.
زند بیان کرد: با تداوم حمایتها و برنامهریزیهای هدفمند میتوان شاهد رشد روزافزون تولید سولفات پتاسیم در استان قم و خودکفایی کامل کشور در تولید این محصول استراتژیک باشیم. این امر ضمن ارتقای کیفی محصولات کشاورزی به رونق اقتصادی و امنیت غذایی کشور نیز کمک خواهد کرد و علاوه بر صرفهجویی ارزی به رونق تولید داخلی، ایجاد اشتغال و توسعه پایدار بخش کشاورزی در استان نیز کمک میکند.
ارسال دیدگاه