عنوان کرد:
علی قربانی دبیرجشنواره فیلم ۱۰۰ثانیهای: فیلم ۱۰۰ ثانیهای یک پیام در عصر رسانه هاست
تهران (پانا) - علی قربانی دبیرجشنواره فیلم ۱۰۰ ثانیه ای معتقد است، اخلاق، سبک زندگی و خانواده مهمترین رویکرد جشنواره «فیلم ۱۰۰» حوزه هنری است.
علی قربانی دبیر دوازدهمین جشنواره بینالمللی «فیلم ۱۰۰» همزمان با انتشار فراخوان این رویداد سینمایی گفت: جشنواره «فیلم ۱۰۰» امسال با تغییرات کیفی و موضوعی و با رویکرد اخلاق و سبک زندگی طراحی شده و امیدواریم با بهره گیری از تجربه دورههای گذشته حرکت مناسب، موثر و متفاوتی را رقم بزنیم.
وی با اشاره به اهمیت و جایگاه تولیدات کوتاه و فیلمهای ثانیهای در جامعه امروز خاطر نشان ساخت: داشتن پیام و این مسئله که فیلمساز تا چه میزانی میتواند در یک زمان کوتاه این پیام را منتقل کند از مشخصههای اصلی فیلمهای ۱۰۰ ثانیهای است و چه بهتر که این پیام بر پایۀ نگاهی اخلاقمدارانه عنوان شود؛ مسئلهای که نیاز امروز جامعۀ بشری است.
دبیر جشنواره بینالمللی «فیلم ۱۰۰» با بیان اینکه جشنواره در دوره دوازدهم در قالب بخشهای مسابقه سینمای ۱۰۰ ثانیهای ایران شامل: بخش اصلی، بخش مسیر تجربه (مسابقه فیلمهای مستند، داستانی و پویانمایی)، مسابقه سینمای ۱۰۰ ثانیهای جهان در زمینه فیلم های داستانی، مستند و پویانمایی برگزار میشود عنوان کرد: همزمان با سال حمایت از تولید ملی و حمایت از کالای ایران بخش ویژه جشنواره در این دوره به این موضوع اختصاص داده شده است.
وی اضافه کرد: حمایت از تولید ایرانی (ایران ساخت)، حمایت از تولید کالا و خدمت دانشبنیان ایرانی، فرهنگ تولید محصولات باکیفیت ایرانی، پویش ملی و حمایت مردمی از تولید کالا و خدمات دانشبنیان باکیفیت ایرانی، تأثیرات مخرب خرید کالاهای خارجی، واردات بیرویه و غیرقانونی (قاچاق کالا)، معرفی کسبوکارهای نوین و استارتآپها، تولید ثروت از علم و فنّاوری و معرفی اقتصاد دانشبنیان از جمله موضوعاتی است که در این بخش ویژه مورد توجه قرار میگیرد.
قربانی، اخلاق و سبک زندگی، ترویج مفاهیم اخلاقی همچون قانونمداری، گذشت، سعۀ صدر، ایثار، ترویج الگوی انسان انقلاب اسلامی، خانوادۀ الگوی ایرانی اسلامی، فرهنگ اصیل ایرانی و نگاه دوباره به زندگی و زدودن غبار روزمرگی از موضوعات این دوره جشنواره عنوان کرد و یادآور شد: تلاشمان بر این بود تا سراغ موضوعات و مفاهیمی برویم که در جامعه معاصر کاربردی و اثرگذار باشد.
ارسال دیدگاه