«وعده دیدار» در نمایشگاه قرآن اکران شد
جمال شورجه: جای مباحث قرآن و عترت در سینمای ما خالی است
تهران (پانا) - اکران فیلم سینمایی «وعده دیدار» و جلسه نقد و بررسی آن با حضور جمال شورجه، کارگردان، ساعت ۲۱ دوشنبه ۷ خرداد با حضور اصحاب رسانه در سالن سینمایی بخش رسانه و فضای مجازی نمایشگاه بین المللی قرآن کریم برگزار شد.
به گزارش ستاد خبری بیست و ششمین نمایشگاه بین المللی قرآن کریم، سلسله نشست های «نور در آبگینه» که به اکران ۱۰ فیلم سینمایی با محتوای قرآن عترت و همچنین برگزاری نشست نقد و بررسی این آثار می پردازد، در چهارمین شب برگزاری، امشب به اکران فیلم سینمایی «وعده دیدار» به کارگردانی جمال شورجه اختصاص داشت.
این فیلم از ساعت ۲۱ در سالن سینمایی بخش رسانه و فضای مجازی بیست و ششمین نمایشگاه بین المللی قرآن کریم اکران و نشست نقد و بررسی سینمای دینی با محوریت فیلم «وعده دیدار» از ساعت ۲۲:۱۵ با حضور جال شورجه، کارگردان این اثر و علی فاتحی مدیر برگزاری این مجموعه نشست ها برپا شد.
جمال شورجه کارگردان اثر در حاشیه اکران فیلمش در گفتگو با ستاد خبری نمایشگاه قرآن کریم اظهار داشت: هم اکنون در سینمای کشور دارای یک حلقه مفقوده هستیم که آن خالی بودن جایگاه مباحث قرآنی، عترت و ائمه معصومین (ع) است.
این کارگردان سینما در ادامه افزود: دولت باید نگاه ویژه ای به سوژه های قرآنی داشته باشد و این مسئله فقط برای ایام و فصل خاصی نباشد و باید همیشه مد نظر قرار گیرد.
وی بیان داشت: یک بخش جدی از سینمای ما باید متوجه قرآن باشد؛ مفاهیم آیات الهی استخراج و به دنبال آن سوژه های قرانی مورد توجه قرار گیرد اما این اهتمام به آن شکل که باید نیست.
پس از اکران فیلم، نشست نقد و بررسی آن با حضور کارگردان، برخی از عوامل سازنده فیلم و جمعی از علاقه مندان به فرهنگ و هنر برگزار شد.
خلاصه داستان: استاد ابراهیم مهدوی هنرمند و نقاش پرده های مذهبی است. او که جانباز شیمیایی جنگ است، با بد شدن حالش برای معالجه و شرکت در نمایشگاهی که در لندن برگزار می شود، به این شهر سفر می کند. از آن طرف هم عاموس که با صهیونیست ها سر و کار دارد، به خاطر بدهی فراوانش مدام مورد تهدید واقع می شود. عاموس که به کارهای هنری هم علاقه مند است در صدد است تا تکمیل و فروش یک پرده مذهبی بدهی هایش را بپردازد. او که متوجه شده ابراهیم به انگلستان آمده، محل اقامت او را زیر نظر می گیرد. عاموس برای رسیدن به مقاصدش ابراهیم مهدوی را می رباید و سربسته به او می فهماند که شرط آزادی او تکمیل این پرده مذهبی است؛ پرده ای که در واقع پدر مهدوی نقاش آن بوده و نیمه کاره مانده است. مهدوی هم سماجت می کند که هیچ وقت این کار را نمی کند و عاموس با گروگان گرفتن نرگس، همسر مهدوی، او را وادار به انجام خواسته اش می کند. از طرفی حجتی هم در پی این پرونده است به عاموس شک می کند و با محاصره خانه او و بازرسی از آن جا متوجه حضور مهدوی و همسرش می شود و مهدوی را که دچار حمله شده، نجات می دهد.
ارسال دیدگاه