هیات انتخاب ۳ بخش موسیقی نهمین جشنواره بین‌المللی سیمرغ اعلام شد

تهران (پانا) - اعضای هیات انتخاب ۳ بخش موسیقی نهمین جشنواره بین‌المللی سیمرغ انتخاب شدند.

کد مطلب: ۸۰۷۳۶۷
لینک کوتاه کپی شد
هیات انتخاب 3 بخش موسیقی نهمین جشنواره بین‌المللی سیمرغ اعلام شد

به گزارش روابط عمومی نهمین جشنواره بین المللی سیمرغ، در بخش آواز پوریا اخواص، محمد معتمدی، حسام الدین سراج؛ خوانندگی پاپ محمدرضا عقیلی، مانی رهنما، خشایار اعتمادی و در بخش گروه سرود و گروه نوازی مینو قاسم پور، میلاد کیایی و بهزاد رواقی به عنوان هیات انتخاب معرفی شدند.

۳ رشته بخش موسیقی توسط ۹ عضو هیات انتخاب، آثار رسیده به جشنواره بین المللی سیمرغ را ارزیابی خواهند کرد.

*پوریا اخواص
متولد ۱۳۶۰ در تهران، فارغ‌التحصیل رشته زبان و ادبیات فارسی و خواننده موسیقی سنتی ایرانی است.
موسیقی متن سریال‌های زیر تیغ، در چشم باد و عشقیم گَل را بر عهده داشته است.
وی جوایزی همچون کسب دیپلم افتخار از فستیوال مُغام آذربایجان، اخذ تندیس مولانا ازهفتمین و هشتمین فستیوال بزرگداشت مولانا در قونیه،کاندیدای جایزه باربد بهترین خوانندگی برای دو آلبوم سایه‌های مست و این‌هم حکایتیست در سالهای ۱۳۹۵ و ۱۳۹۶را دریافت کرده است.

*سید محمد معتمدی
متولد ۱۳۵۷ در قمصر دانش‌آموخته رشته کارگردانی و خواننده است. معلم آواز او حمیدرضا نوربخش بوده است. او فراگیری آواز و همچنین ساز نِی را به صورت خودآموز از سنین نوجوانی آغاز نمود. او تاکنون با گروه‌های متعددی فعالیت داشته که از جمله آنها می‌توان به گروه خورشید (مجید درخشانی)، همنوازان شیدا (محمدرضا لطفی)، ارکستر ملی ایران (فرهاد فخرالدینی)، هم آوایان (حسین علیزاده) و گروه ادیب (که خود وی پایه‌گذار آن است) اشاره کرد.
وی در سال ۲۰۱۳ میلادی از سوی رادیو دولتی فرانسه به عنوان موزیسین برگزیده سال انتخاب شد و جایزه فرانس موزیک ۲۰۱۳ را دریافت کرد.
در سال ۲۰۱۳ ضمن معرفی چهره برگزیده سال جایزه «فرانس موزیک» را به محمد معتمدی اهدا کردند.
آلبوم های وطنم ایران، آلبوم سایه جان، بودن و سرودن، صوفی، اپرای عاشورا، اپرای عروسکی مولوی، اپرای حافظ، یادواره عارف قزوینی، بدرود با بدرود، گاهی سه گاهی، سراسر مه، باده تویی، کنسرت عبور و ... را منتشر کرده است.

*حسام‌الدین سراج
متولد ۱۳۳۷در اصفهان خواننده موسیقی سنتی ایرانی و نوازنده سنتور و سه‌تار است. دارای مدرک تحصیلی فوق لیسانس معماری از دانشگاه شهید بهشتی و دکترای پژوهش هنر از دانشگاه هنر است.
وی در خرداد ۱۳۹۳ به مدت چهار سال به عنوان یکی از ۲۵ عضو شورای عالی بنیاد باران انتخاب شد، او همچنین سرپرستی گروه موسیقی سنتی ایرانی «بیدل» را نیز به عهده دارد.
وی علاوه بر آواز، در برخی از آثارش آهنگ‌سازی را نیز به عهده داشته و با نواختن سنتور و سه‌تار نیز آشنایی دارد. همچنین در دانشکده هنرهای زیبا بحثی تحت عنوان شناخت هنر را تدریس می‌کند. او، علاوه بر ایران، کنسرت‌های فراوانی در کشورهای مختلف داشته‌است. سراج مبدع برنامه تخصصی آموزشی آیین آواز است که توسط علی شیرازی در فرهنگسرای ارسباران بنیانگذاری شد.
از آثار منتشر شده وی می توان به گاه آسمانی، نرگس مست، شهر آشنایی، شرح فراق، رویای وصل، وداع، نازنین یار، عشق و مستی، ماه نو، آئینه و آه، قصه گیسو، جام الست، راه بی‌نهایت،خوشا سرو، مسیحا و ... اشاره کرد.

*محمدرضا عقیلی
متولد ۱۳۵۱ در تهران و فارغ التحصیل هنرستان عالی موسیقی، نوازنده ترومپت و پیانو، آهنگساز، تنظیم کننده و کارشناس موسیقی است.
نوازندگی در ارکستر سمفونیک تهران، نوازندگی در اکستر فرهنگسرای بهمن، نوازندگی در اکستر سمفونیک سازمان صدا و سیما، آهنگسازی ،تنظیم و نوازندگی در بیش از ۲۰ آلبوم، آهنگسازی، تنظیم و نوازندگی در بیش از ۳۰۰ اثر در سازمان، رهبر و تنظیم کننده ارکستر پاپ همراه با خوانندگان درجه یک کشور با بیش از ۱۰۰ اجرا، کارشناس موسیقی مرکز موسیقی سازمان، عضو شورای عالی موسیقی و نظارت سازمان، مدیر تولید و تامین موسیقی سازمان و ....... را بر عهده داشته است.
ساخت، اجرا و رونمایی قطعه بصیرت در سال بصیرت همراه با ارکستر سمفونیک تهران، داور و کارشناس چندین جشنواره های موسیقی را در سوابق خود دارد.

*خشایار اعتمادی
متولد ۱۳۵۰ در تهران دانش‌آموخته رشته اقتصاد بازرگانی خواننده ایرانی است. وی خواننده نخستین آلبوم موسیقی پاپ بعد از انقلاب در ایران است.
اعتمادی تاکنون اجراهای زیادی داشته و در سه جشنواره شرکت کرده که از جمله آن‌ها می‌توان به جشنواره پاپ و دو جشنواره بین‌المللی در ایران و جشنواره بین‌المللی موسیقی مسلمانان سارایوو W.O.M.F اشاره کرد.
وی آثاری چون لیلا، دلشوره، یادته، خاتون، طعنه، مثل هیچکس و ... را منتشر کرده است.

*مانی رهنما
متولد ۱۳۵۰ و خواننده پاپ است. وی دو اثر از بابک بیات به نام پرنده و قاب عکس را نیز اجرا کرد.
وی آلبوم هایی چون مرسدس، فصل پرواز، امیر، اعتراض، تموم شد ترانه، من و تو و .... را در سابقه هنری خود دارد.

*مینو قاسم پور
«مینو قاسم‌پور» فارغ تحصیل هنرستان موسیقی ملی سابقه فعالیت در آثار هنری را در کارنامه دارد.
از کودکی ساز سنتور و قانون را نزد اساتید آموزش دید و در صدا و سیما و مرکز حفظ اشاعه با ارکسترهای بسیاری اجرا داشت.
وی مقام اول جشنواره ازبکستان در مقابل ۶۴ کشور را کسب کرده است و هم اکنون هم با بسیاری از ارکسترها فعالیت دارد و از سال ۶۰ موزیک فیلم با خواننده های زیادی ضبط می کند.

*میلاد کیایی
متولد ۱۳۲۳ در تهران، فعالیت‌های هنری را از سن دوازده سالگی در برنامه کودک رادیو آغاز کرد و پس از آن در سنین نوجوانی مسئولیت اجرای چند برنامه رادیویی و تلویزیونی به نام‌های «احساس و اندیشه» و «بزم آدینه» را به مدت چهار سال عهده دار بود.
در سن هفده سالگی زمانی که در سیکل دوم دبیرستان خود تحصیل می‌کرد، در مسابقات هنری آموزشگاه‌های سراسر کشور در رشته موسیقی، ساز سنتور مقام نخست را کسب کرد (سال ۱۳۴۲) و در همان زمان برای مدت پنج سال نیز مدرس موسیقی کلاس‌های فوق برنامه موزیکولوژی وابسته به دانشگاه تهران شد.
از کیایی نواپرداز و نوازنده سنتور تاکنون متجاوز از یکصد قطعه آهنگ منتشر شده که اکثر آن‌ها بوسیله ارکسترهای بزرگ و کوچک و همچنین گروه‌های موسیقی ملی به مرحله اجرا و ضبط درآمده است.

*بهزاد رواقی
متولد ۱۳۵۶ در تبریز است. کسب مقام اول در بخش تکنوازان در جشنواره سراسری موسیقی، کسب عنوان نوازنده برتر در جشنواره موسیقی، انتشار آلبوم دونوازی به نام رزم وبزم به همراهی محمد اخوان، آموزش تارو سه تار در شهرهای تبریز و زنجان و اراک و همچنین در آموزشگاه‌های پایتخت و ... را در کارنامه کاری خود دارد.
نوازندگی تار و سه تار در قالب موسیقی فیلم و سریال و آلبوم های مختلف در سبک‌های متفاوت و همکاری با آهنگسازان از جمله بابک بیات، ناصر چشم آذر، آندره آرزومانیان، مجید انتظامی، مجید درخشانی، مهرداد دلنوازی، و آهنگسازان جوان را در سوابق خود به ثبت رسانده است.

لازم به ذکر است؛ ۳۵۰ اثر از بخش‌های دانشجویان دانشگاه های علوم پزشکی وزارت بهداشت در بخش موسیقی به دبیرخانه جشنواره رسیده که توسط هیات انتخاب ارزیابی می شوند.
جشنواره بین المللی سیمرغ که نامش برگرفته از سیمرغ افسانه‌ای در ادبیات ایران به عنوان مرغ درمانگر و نماد جدید جامعه پزشکی است در پنج بخش تئاتر،‌ فیلم، ادبی، ‌هنرهای تجسمی و موسیقی به دبیری امیر لـله‌گانی و دبیری تخصصی بابک زرین، اردیبهشت‌ماه ۱۳۹۷ در شهر تهران برگزار خواهد شد.

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار