در نشست خبری مطرح شد:

نخستین دوره جایزه ملی شهید دکتر محمدجواد باهنر برگزار شد؛ تجلیل از معلمان مولف و پیشکسوت

تهران (پانا) - نشست خبری نخستین دوره جایزه ملی شهید دکتر محمدجواد باهنر با هدف تجلیل از معلمان مولف و پیشکسوت، امروز در دانشکده رفاه برگزار شد. در این رویداد ناصر باهنر، فرزند شهید باهنر و دبیر علمی جایزه، به تشریح روند برگزاری این جایزه ملی پرداخت.

کد مطلب: ۱۵۶۳۶۴۲
لینک کوتاه کپی شد
نخستین دوره جایزه ملی شهید دکتر محمدجواد باهنر برگزار شد؛ تجلیل از معلمان مولف و پیشکسوت

نشست خبری نخستین دوره جایزه ملی شهید دکتر محمدجواد باهنر ویژه معلمان مولف و پیشکسوت، ظهر امروز، ۷ اردیبهشت در دانشکده رفاه برگزار شد.

ناصر باهنر، دبیر علمی این جایزه، مدیرعامل بنیاد فرهنگی رفاه و فرزند شهید دکتر باهنر، در این مراسم با اشاره به شخصیت علمی و تربیتی این شهید والامقام گفت: «شهید باهنر تمام عمر خود را وقف نظام تعلیم و تربیت کرد و شخصیتی آموزش‌وپرورشی و دانشگاهی بود. او همچنین یکی از چهره‌های برجسته مولف در کشور به شمار می‌رود. به همین دلیل این جایزه به نام ایشان نامگذاری شده است.»

وی درباره روند برگزاری این جایزه توضیح داد: «با اعلام فراخوان، ۱۲۲ رزومه و ۲۷۸ اثر تالیفی به دبیرخانه جایزه ارسال شد. این آثار در هشت محور از جمله دروس رشته‌های علوم انسانی، علوم ریاضی، علوم تجربی، معارف اسلامی و قرآن، هنر، آموزش ابتدایی، امور تربیتی و تربیت بدنی و حوزه تربیت معلم و آموزش اولیا دسته‌بندی شد که بیشترین آثار، متعلق به حوزه علوم انسانی با سهم ۵۰ درصد بود.»

باهنر افزود: «پس از دو مرحله داوری، ۴۲ نفر به مرحله دوم راه یافتند که در نهایت، ۸ نفر به عنوان نفرات برتر در ۸ حوزه و ۷ نفر به عنوان شایسته تقدیر انتخاب شدند. همچنین از دو پیشکسوت نامدار و یک پیشکسوت شهید نیز تجلیل به عمل می‌آید.»

در ادامه نشست، محمدعلی سعیدی‌نژاد، مدیرعامل موسسه فرهنگی پیام غدیر، نیز با اشاره به توصیه‌های بیانیه گام دوم انقلاب در زمینه علم و دانش گفت: «آموزش و پرورش باید به نخبگان و پیشکسوتان خود توجه ویژه‌ای داشته باشد. بر همین اساس پروژه‌هایی مانند تشکیل اتاق فکر پیشکسوتان، انتشار نشریه تخصصی، راه‌اندازی سایت سمپات برای معرفی چهره‌های ماندگار و ایجاد کانال ارتباطی ویژه اطلاعات، در دستور کار قرار گرفته است.»

وی همچنین خبر داد: «برای سال جدید ۵۰۰ نفر دیگر به جمع پیشکسوتان آموزشی اضافه می‌شوند.»

دکتر پرتو اعلم، عضو دبیرخانه جایزه ملی، نیز در این نشست گفت: «این جایزه صرفاً یک رقابت نیست، بلکه تبلور باوری عمیق به نقش معلمان به عنوان ستون‌های جامعه و نیروی محرک تمدن نوین اسلامی است. پاسداشت معلمان، به‌ویژه معلمان شهید، وظیفه‌ای همگانی است.»

وی افزود: «در این رویداد، از ۸ پیشکسوت برگزیده، ۷ پیشکسوت شایسته تقدیر و ۳ پیشکسوت مولف تجلیل خواهد شد.»

گفتنی است اختتامیه نخستین دوره جایزه ملی شهید محمدجواد باهنر، روز دهم اردیبهشت برگزار می‌شود.

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار