در گفتوگو با پانا:
امیر سهیلی: «سر سفره خدا» باید در طول سال ادامه پیدا کند؛ بچهها با دل و جان تماشا میکنند
تهران (پانا) - امیر سهیلی، بازیگر برنامه رمضانی «سر سفره خدا»، با اشاره به تجربه شخصی خود از حضور در این برنامه، بر اهمیت و ظرفیت بالای آن برای ارتباط مؤثر با کودکان تأکید کرد و خواستار توجه بیشتر مسئولان به توسعه و استمرار این اثر نمایشی-آموزشی در طول سال شد.

امیر سهیلی، بازیگر برنامه رمضانی «سر سفره خدا»، در گفتوگو با پانا با اشاره به فضای آشنا و نوستالژیک برنامه، گفت: «برای من «سر سفره خدا» یادآور دوران کودکیام در یک مسجد نیمهساز است؛ فضایی با آدمهایی ساده و مهربان که با همان ادبیات بزرگ شدم. حالا بعد از ۱۰ سال حضور در این برنامه، همچنان عاشقانه دوستش دارم و در عین حال گلهمندم که چرا این برنامه، با تمام قابلیتهایش، کمتر از آنچه باید دیده و حمایت میشود.»
او ادامه داد: «ما مخاطبهایی داریم که ساعت سه و نیم صبح بیدار میشوند تا برنامه را ببینند؛ بچههایی که با شوق و انگیزه بلند میشوند و این کار کمی نیست. اینکه یک دختر یا پسر ۷ ساله میگوید خواهر کوچکش را هم برای تماشای برنامه بیدار میکند، نشاندهنده میزان تأثیرگذاری کار است.»
سهیلی با اشاره به ویژگی منحصربهفرد برنامه، گفت: «ما در این برنامه قرآن را فقط نمیخوانیم یا تفسیر نمیکنیم؛ مفاهیم قرآنی را دراماتیزه میکنیم، آنها را زندگی میکنیم، اشتباه میکنیم، درست میشویم... و در نهایت عصاره قرآن را در قالب یک تجربه نمایشی و ملموس به مخاطب کودک منتقل میکنیم.»
او با تأکید بر اهمیت فراهم شدن امکانات بهتر افزود: «الان با کمترین تجهیزات داریم این برنامه را تولید میکنیم؛ دوربینهای پورتابل، نور ناکافی، نبود واحد سیار، محدودیت در دکور و لوکیشن. ما نیاز به استیجی داریم که بتواند پذیرای هزاران کودک باشد. چرا برنامههای دیگر میتوانند افتتاحیههای بزرگ داشته باشند ولی این برنامه با این مخاطب وفادار نباید از چنین امکاناتی برخوردار باشد؟»
بازیگر «سر سفره خدا» درباره بازخوردهایی که از مخاطبان گرفته گفت: «واقعا حس دلانگیزی است. از سراسر ایران با لهجهها و لحنهای مختلف بهم پیام میدهند، بعضی گریه میکنند، بعضی خوشحالاند. از اینکه برنامه دارد تمام میشود ناراحتاند. همین نشان میدهد که کار ما دیده میشود، حتی اگر در میانه بیخوابی و خستگی ۳۰ شب رمضان باشد.»
وی در پایان با بیان اینکه بعد از سالها وقت آن است که ساختار برنامه متحول شود، گفت: «ما ۱۰ سال است با سه کاراکتر برنامه را پیش میبریم؛ باید بازیگران و لوکیشنهای تازه اضافه کنیم تا تنوع و پویایی بیشتری داشته باشیم. این برنامه ظرفیت دارد که در تمام طول سال تولید شود، نه فقط در رمضان.»
ارسال دیدگاه