بهرهگیری از ظرفیت مردم و بخش خصوصی در جشنواره مد و لباس فجر
تهران (پانا) - رئیس کارگروه ساماندهی مد و لباس کشور گفت: شناسایی استعدادهای نوآور، بهرهبرداری پسینی از فعالیتهای درخشان انجام شده و استفاده از ظرفیت مردمی و بخش خصوصی از رویکردهای سیزدهمین جشنواره مد و لباس فجر است.
![بهرهگیری از ظرفیت مردم و بخش خصوصی در جشنواره مد و لباس فجر](https://cdn.pana.ir/thumbnail/hNtUbdW51bVG/gjzVaZ-S_20YtK6_oleWnZi7LTjceVfkf-tEjQhhSgVYJkTSbMZ4IZicyAcgRMj-WWFHy9iIp1lNx8-qtxRZcN02dEbH-ZTH20fCKN_k-hQsAIKXaKdntA,,/169795115.jpg)
نخستین جلسه شورای سیاستگذاری سیزدهمین جشنواره مد و لباس فجر، ظهر امروز با حضور قادر آشنا مشاور وزیر و دبیر شورای فرهنگ عمومی و زهرا گلپایگانی مشاور اجتماعی وزیر و رئیس کارگروه ساماندهی مد و لباس کشور برگزار شد.
گلپایگانی در این جلسه با اشاره به اینکه تلاش شده تا در چینش اعضای شورای سیاستگذاری این جشنواره نمایندگانی از بخشهای اثرگذار در زیست بوم مد و لباس کشور مانند دانشگاه، اصناف، صنعت، هنر و صنایع دستی دعوت شوند، گفت: امید داریم جشنواره سیزدهم مد و لباس فجر امکانی برای بهرهمند شدن از سالها تجربه و مهارت اعضای شورای سیاستگذاری در حوزههای مختلف باشد.
وی گفت: شناسایی استعدادهای نوآور، بهرهبرداری پسینی از فعالیتهای درخشان انجام شده و استفاده از ظرفیت مردمی و بخش خصوصی را از رویکردهای سیزدهمین جشنواره مد و لباس فجر هستند.
قادر آشنا مشاور وزیر و دبیر شورای فرهنگ عمومی کشور نیز در سخنانی با قدردانی از همه افرادی که برای برگزاری جشنواره مد و لباس فجر در ادوار مختلف فعالیت کردهاند تصریح کرد: لازم است از همه ظرفیتهای زیست بوم مد و لباس کشور در جشنواره پیش رو استفاده شود.
وی با بیان اینکه هر انتخابی برای عضویت در شورای سیاستگذاری در نهایت مشمول نقد و نظر است، افزود: جابهجاییهای گسترده مدیریتی در دولت و وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، دلیل تاخیر در برگزاری سیزدهمین جشنواره مد و لباس فجر است.
محسن گرجی دبیر سیزدهمین جشنواره مد و لباس فجر در ادامه تصریح کرد: این جشنواره باید محلی برای همافزایی بیشتر جشنوارهها، نمایشگاهها و کنشهای زیست بوم مد و لباس کشور باشد.
در ادامه نخستین جلسه شورای سیاستگذاری سیزدهمین جشنواره مد و لباس فجر، اعضای شورای سیاستگذاری بر بازگرداندن اعتماد، آراء و ایدههای مردمی در حوزه مد و لباس به جشنواره، استفاده از پتانسیل و خلاقیتهای موجود در دانشگاهها، معاصرسازی کردن طرحها، تعریف چارچوب مشخص، استفاده از ظرفیت طراحان پیشکسوت و استعدادهای نوظهور حوزه طراحی، توجه به زنجیره گسترده ارزش افزوده در حوزه مد و لباس، توسعه موضوعات تخصصی، استفاده از ظرفیت هوش مصنوعی و ارائه تعریف واحد از مد و لباس و تببین مفاهیم فرهنگی مرتبط بدان، در این جشنواره تاکید کردند.
در پایان این جلسه اعضای شورای سیاستگذاری سیزدهمین جشنواره مد و لباس فجر، احکام خود را که پیشتر به امضای وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی رسیده بود از سوی دبیر شورای فرهنگ عمومی دریافت نمودند.
زهرا گلپایگانی، مریم جلالی دهکردی، مریم مونسیسرخه، حسین مهربانیفر، امیدرضا آقاحسین شیرازی، مریم شیرزادیان، حمید قبادیدانا، محمدرضا بهمنی، محسن گرجی، روحالله باقرزاده، سعید پورابوالقاسم و رامین جوانرود اعضای شورای سیاستگذاری سیزدهمین جشنواره مد و لباس فجر هستند.
ارسال دیدگاه