نمایشنامه خوانی «بازپرس وارد میشود» در سالن نمایش آریا

تهران (پانا) - نمایش «بازپرس وارد میشود» کاری از مهدی اصغریان ۲۵ و ۲۶ بهمن ۱۴۰۳ در ژانر اجتماعی بزرگسال و به سبک رئال در سینما ایران ( سالن نمایش آریا ) خوانش می شود.

کد مطلب: ۱۵۴۳۳۰۳
لینک کوتاه کپی شد
نمایشنامه خوانی «بازپرس وارد میشود» در سالن نمایش آریا

به گزارش روابط عمومی اجرا: نمایش نامه «بازپرس وارد میشود» نوشته جی بی پریستلی است که در خانهٔ سیاستمدار و تاجری ثروتمند به نام «آرتور بریلینگ»، جشنی خانوادگی برپاست که ناگهان بازپرسی وارد می‌شود و با نشان دادن عکس دختر جوانی به نام «اِوا اسمیت»، شروع به بازپرسی می‌کند. او از همهٔ اعضای خانواده اعتراف می‌گیرد که به نحوی نسبت به این دختر ستم روا داشته‌اند و او در حالی که از پسر خانواده «اریک»، باردار بوده، دست به خودکشی زده‌است. پس از رفتن بازپرس، داماد و پدر خانواده با کندوکاو، درمی‌یابند که آن شخص، بازپرس نبوده‌است و اعترافات ایشان ارزش قانونی ندارد. در این زمان، از اداره پلیس زنگ می‌زنند و به آن‌ها اطلاع می‌دهند که بازپرسی برای روشن شده دلایل خودکشی یک زن جوان، به خانه آن‌ها خواهد آمد.

محمود گودرزی، مهدی اصغریان، مهدیه زکائی، کیمیا بهرمن، آزیتا مومنیان، هلیا جولایی مقدم، محمد حسین شفیعی، آرتین زمانی، سارینا گودرزی و سمیرا روهنده خوانش گران این اثر هستند.
همچنین مهدی اصغریان تهیه کننده و کارگردان، مهدی امینی مترجم‌، سارینا گودرزی و آزیتا مومنیان دستیاران کارگردان، مهدی سربازی مدیر روابط عمومی‌ و مهدی اصغریان طراح پوستر این نمایش هستند.
نمایش «بازپرس وارد میشود» ساعت ۱۸ و ۴۵ به مدت ۶۰ دقیقه در سینما ایران ( سالن نمایش آریا ) خوانش می شود و علاقمندان جهت تهیه بلیت می توانند به سایت تیوال مراجعه کنند.

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار