"خدای جنگ" یک فیلم بینالمللی است
تهران (پانا) - نشست خبری فیلم "خدای جنگ" با حضور عوامل این فیلم برگزار شد.
!["خدای جنگ" یک فیلم بینالمللی است](https://cdn.pana.ir/thumbnail/7BczjTSE07Vo/gjzVaZ-S_20YtK6_oleWnZi7LTjceVfkf-tEjQhhSgVYJkTSbMZ4IZicyAcgRMj-WWFHy9iIp1lNx8-qtxRZcN02dEbH-ZTHxPqCKW8_8L4sAIKXaKdntA,,/%DB%B2%DB%B0%DB%B2%DB%B5%DB%B0%DB%B2%DB%B0%DB%B9_%DB%B1%DB%B2%DB%B5%DB%B5%DB%B3%DB%B3.jpg)
نشست خبری فیلم "خدای جنگ" با حضور سعید سعدی تهیهکننده، حسین دارابی کارگردان، احسان ثقفی فیلمنامهنویس، سعید براتی مدیر فیلمبرداری، جلوهبصری محمد برادران، ساعد سهیلی، داریوش کاردان، حسین سلیمانی و سایر عوامل این فیلم برگزار شد.
سعید سعدی در ابتدای این نشست اظهار کرد: از خانواده شهید تهرانی مقدم و شهید زنده آقای سردار حاجیزاده و عزیزانی که ما را در این مسیر کمک کردند، کمال قدردانی را دارم، کار به هیچ وجه ساخته نمیشد مگر با همراهی این دوستان. از تمام دوستانی که در کنار ما بودند و همت کردند که کار را توانستیم جمع کنیم، در هر صورت تشکر میکنم که مقبول رضای خداوند متعال انشاءالله قرار گرفته باشد.
حسین دارابی نیز گفت: برای منابع یکسری مستنداتی دیدیم یک مقدار در زندگی قهرمان فیلم ابراهیم دخل و تصرف کردیم و برای شخصیت اصلی طراحی کردیم. سعی کردیم چالشهای بیشتری ایجاد کنیم برای همین تصمیم گرفتیم یک اقتباس آزادی را داشته باشیم و فضای موشکی و قصههای موشکی تقریبا به واقعیت نزدیک است اما شخصیت فیلم اقتباسی است.
احسان سقفی افزود: ما وقتی ماجرا را شنیدیم مطالعه کردیم و خیلی فکر کردیم که اتفاقات و حقیقت ماجرا چطور میشود. یک تعداد مستنداتی که اتفاق افتاده، نمیتوانست حقیقتی که در ماجرا است را منتقل کند و حال مضاف بر اینکه قطعا جذابیت دراماتیک نداشت. ما از المانهای واقعی استفاده کردیم ولی این جسارت را موقعی به خرج دادیم که روح آن ماجرا را و یک بخشهایی از واقعیت را نگهداشتیم و این قصه را از روی آن ساختیم.
محمدرضا شفاه گفت: من اسم فیلم خدای جنگ را پیوست رسانهای عملیات "وعده صادق" گذاشتم. مسئولان این فیلم را یک فیلم بینالمللی بدانند. این امکان را داریم که با یک تبلیغ خوب فیلم را به دیده مردم جهان برسانیم.
ساعد سهیلی به احساس خود در ایفای نقش در این فیلم، اظهار کرد: به معنای واقعی فیلم سختی بود. من عمویی داشتم که بازیگر خیلی خوب تئاتر بود و حتی فیلمهای عمویم را دارم و دیدم. در ۲۲ سالگی در جنگ اسیر میشود و زیر شکنجههای عراقیها شهید میشود. حس کردم شاید در حد خودم یک دینی داشته باشم که ادا کنم و واقعا از این بابت خوشحالم که این فیلم نتیجه داد.
داریوش کاردان نیز گفت: جنگ فقط توپ و تانک و... نیست، در همه جنگها بهویژه جنگ دفاع مقدس خیلی چیزها ناگفته مانده است. چه زمانی در فیلمها به همسر شهدا پرداختیم؟ چه زمانی به مادر سه شهید پرداختیم؟ چه زمانی به بچههایی که از یک شهید باقی ماندند و در طول زندگی خود لطمه دیدند، پرداختیم؟ خرابیهای جنگ فقط خانه و مسجد و سینما و اینها نیست بلکه خرابیهایی هستند که تا سالهای سال میماند. سینما به این بخش از جنگ بدهکار است و امیدوارم که در آینده بیشتر به این موضوعات پرداخته شود.
ارسال دیدگاه