در گفتوگو با پانا:
بهرام عظیمی: انیمیشن ایران باید قدر حضور در جشنواره فجر را بداند
تهران (پانا) - بهرام عظیمی، انیمیشن «ژولیت و شاه» را اثری قوی و حرفهای دانست و از جایگاه روبهرشد انیمیشن در جشنواره فجر گفت. او ضعف اصلی را در کمتوجهی انیماتورها به این فرصتها دانست و بر اهمیت استفاده بهتر از این موقعیت تأکید کرد.
![بهرام عظیمی: انیمیشن ایران باید قدر حضور در جشنواره فجر را بداند](https://cdn.pana.ir/thumbnail/ZtUvXvKD1LEi/gjzVaZ-S_20YtK6_oleWnZi7LTjceVfkf-tEjQhhSgVYJkTSbMZ4IZicyAcgRMj-WWFHy9iIp1lNx8-qtxRZcN02dEbH-ZTH_NfgCsUhi1ksAIKXaKdntA,,/5997036.jpg)
خبرنگار فرهنگی هنری خبرگزاری پانا گفتوگویی با بهرام عظیمی درباره انیمیشن «ژولیت و شاه» داشت که میتوانید در مطلب ذیل بخوانید.
نظرتان درباره انیمیشن «ژولیت و شاه» چیست؟
خیلی انیمیشن قوی، قدرتمند و باحالی بود. از نظر فنی و داستانی، کار تأثیرگذار، حرفهای و درجه یکی بود. همهچیزش میزان بود و مشخص بود که با دقت و ظرافت کار شده است. البته لطمهای که سالن به نمایش این انیمیشن زد، صدای نامناسب آن بود. متأسفانه کیفیت صدای سالن همیشه افتضاح است و این موضوع به تجربه تماشاگر آسیب میزند.
از نظر موسیقی و صداگذاری چطور بود؟
موسیقی انیمیشن خوب بود، اما به نظرم در برخی بخشها بهتر بود موسیقی حذف میشد یا حداقل سطح صدا (لول موسیقی) کمتر میبود. در بعضی قسمتها حس میکردم که اگر موسیقی نبود، تأثیرگذاری بیشتری داشت.
جایگاه انیمیشن در جشنواره فیلم فجر را چطور ارزیابی میکنید؟
بهرام عظیمی: چند سالی است که انیمیشن در جشنواره فجر حضور دارد و خوشبختانه هر سال تعداد آثار در حال افزایش است. امسال چهار انیمیشن در بخش مسابقه داریم، که نشان میدهد جشنواره به سمتی میرود که شاید در آینده یک بخش مجزا برای انیمیشن ایرانی اختصاص دهد. این اتفاق بسیار خوبی است.
شما با انیمیشن «تهران ۱۵۰۰» آغازگر حضور انیمیشن در جشنواره فجر بودید. از آن زمان تاکنون، شرایط این حوزه را چطور میبینید؟
بله، ما اولین انیمیشنی بودیم که در جشنواره فجر اکران شد. الان همهچیز برای تولید انیمیشن سینمایی و دیده شدن آن مهیاست، اما متأسفانه ضعف اصلی به خود ما، یعنی بچههای انیمیشن برمیگردد که شاید قدر این موقعیت را آنطور که باید، نمیدانیم. جشنواره به انیمیشن بها داده و حتی برخی آثار بدون نیاز به تأیید هیئت انتخاب، مستقیم به بخش رقابتی راه پیدا میکنند. بنابراین، مشکل اصلی این است که ما خودمان باید از این فرصتها بهتر استفاده کنیم و جریان انیمیشنسازی را جدیتر دنبال کنیم.
ارسال دیدگاه