معاون پرورشی و فرهنگی وزارت آموزش و پرورش در گفتوگو با پانا:
جشنوارههای فرهنگی بستری برای مشارکت گسترده دانشآموزان است
تهران (پانا) - معاون پرورشی و فرهنگی وزارت آموزش و پرورش از اجرای رویکرد تربیت تمامساحتی دانشآموزان خبر داد و بر اهمیت تعامل با نهادهای فرهنگی و هنری کشور برای تحقق این هدف تأکید کرد.
در حاشیه رویداد «محله باهنر» که در حوزه هنری برگزار شد، با معاون پرورشی و فرهنگی وزارت آموزش و پرورش به گفتوگو پرداختیم که در مطلب ذیل میخوانید.
حجتالاسلام محمدحسین پورثانی، معاون پرورشی و فرهنگی وزارت آموزش و پرورش، با اشاره به برنامههای این وزارتخانه در راستای سند تحول بنیادین، گفت: «هدف اصلی ما تربیت دانشآموز تمامساحتی است. این رویکرد بر شناسایی و پرورش تمام ساحتهای زیستی، بدنی، زیباییشناختی، علمی و عبادی دانشآموزان تأکید دارد. مدرسه وظیفه دارد تمامی این ساحتها را شناسایی و به فعلیت برساند.»
شناسایی و پرورش استعدادها در جشنوارههای متنوع
وی افزود: «امروز در جشنوارههای مختلفی نظیر جشنواره کارینو، جشنواره امید فردا و جشنواره قرآنی تلاش میکنیم استعدادهای دانشآموزی را شناسایی و آنها را پرورش دهیم. تمامی ظرفیت آموزش و پرورش بهمنظور شکوفایی استعدادهای دانشآموزان بهکار گرفته شده است.»
همکاری با نهادهای فرهنگی و هنری برای توسعه فعالیتها
حجتالاسلام پورثانی با اشاره به ظرفیتهای موجود برای گسترش فعالیتهای فرهنگی و هنری بیان کرد: «هستههای مختلف آموزش و پرورش میتوانند با سازمانهایی همچون سازمان سینمایی همکاری کنند و اتفاقات بزرگی را رقم بزنند. بزرگترین رویدادهای فرهنگی و هنری کشور در حوزه دانشآموزی برگزار میشوند.»
جشنوارهها، بستری برای مشارکت گسترده دانشآموزان
وی با اشاره به میزان مشارکت دانشآموزان در این رویدادها گفت: «در جشنواره امید فردا، بیش از دو میلیون اثر دانشآموزی ارسال شده است و در جشنواره کارینو نیز تعداد زیادی دانشآموز شرکت کردهاند. همچنین امروز شاهد برگزاری جشنواره پایانی جهت تحویل دانشآموزی در شهریار هستیم.»
دعوت به مشارکت نهادهای فرهنگی هنری
معاون پرورشی و فرهنگی وزارت آموزش و پرورش با تأکید بر ضرورت همکاری نهادهای فرهنگی و هنری کشور اظهار داشت: «انتظار داریم این نهادها در کنار آموزش و پرورش قرار بگیرند تا بتوانیم خدمات بیشتری به دانشآموزان ارائه کنیم و گامهای مؤثری در جهت پرورش استعدادهای نسل آینده برداریم.»
ارسال دیدگاه