کارگردان فیلم‌کوتاه «تاری» در گفت وگو با پانا؛

روایت «تاری»‌ از وضعیت مرزی؛ ایده‌ای که در مطب دندانپزشکی متولد شد

تهران (پانا) - کارگردان فیلم کوتاه «تاری» می‌گوید این فیلم روایت آدم‌هایی است که در زندگی خود یک پارادوکس (دوگانگی) دارند و سعی دارد واکنش‌ آن‌ها را در لحظات متفاوت نشان می دهد.

کد مطلب: ۱۵۱۱۲۴۸
لینک کوتاه کپی شد
روایت «تاری»‌ از وضعیت مرزی؛ ایده‌ای که در مطب دندانپزشکی متولد شد

سارا بازوی کارگردان فیلم‌کوتاه «تاری» از آثار راه‌یافته به بخش ویژه استعداد نو در چهل‌ویکمین جشنواره فیلم‌کوتاه تهران، در گفت‌وگو با پانا درباره جزئیات فیلم خود گفت: «فیلم‌کوتاه «تاری» اولین فیلم من است که در حدود ۱۷ دقیقه زمان دارد. روایت آن درباره مواجهه آدم‌ها با یکدیگر در وضعیت تاری و موقعیت‌های مرزی است. موقعیت‌هایی که در دل خود پارادوکس (دوگانگی) دارند و فیلم به واکنش آدم‌ها در این موقعیت‌ها می‌پردازد.»

وی درباره دغدغه خود برای ساخت این فیلم گفت:«اصلی‌ترین دغدغه‌ام، قرار گرفتن خودم در چنین موقعیتی بود. شخصا موقعیت‌های مشابهی را تجربه کرده‌ام که گویی وضعیت همه چیز نامشخص است. گاهی باید در یک وضعیت سرشار از پارادوکس دست به یک تصمیم می‌زدم. نتیجه همین تجربه‌های زیسته تبدیل به ایده این فیلم شد.»

این کارگردان فیلم‌اولی ادامه داد: «اولین باری که این ایده به ذهنم رسید، در مطب دندانپزشکی بود. خانمی آنجا بودند که فرزند معلولی داشت و می‌خواست دندان‌های او را اورتدنسی کند. خیلی جالب بود برایم که دکتر داشت به او مشورت می‌داد که با توجه به شرایط دختر شما ممکن است دندان‌ها به حالت قبل برگردد و این هزینه هدر می‌شود. حتی تذکر می‌داد که ممکن است فرزند شما حین عمل از بین برود. این مادر در یک موقعیت مرزی برای تصمیم‌گیری بود و هر چند این اتفاق هیچ ارتباطی با فیلم «تاری» ندارد اما از منظر مضمونی جرقه‌ای برای پرداختن به این ایده شد.»

وی ادامه داد: «فیلم «تاری»‌یک فیلم درون‌گرا با ریتمی بسیار آرام است که کم‌دیالوگ و کم حرف است و خیلی هم فیلم پرادعایی نیست. مخاطبانی که اهل تماشای این جنس فیلم‌ها هستند، آن را دوست داشته‌اند و مخاطبان دیگر اما بیشتر به‌دنبال ماجرا بودند و احساس می‌کردند که اتفاقات فیلم نامشخص است.»

این کارگردان درباره مواجهه با نقد فیلم خود، گفت: « برای من تکرار نشدن یک اشتباه خیلی مهمتر از تعریف است. مهم است که چه کسی فیلم را نقد می‌کند. اگر فیلمی واقعا شایستگی یک جایگاه را ندارد، منتقد باید به آن اشاره کند. این اتفاق برای من بسیار مهم است.»

یادآور می‌شود، چهل و یکمین جشنواره بین‌المللی فیلم کوتاه تهران به دبیری مهدی آذرپندار تا ۲ آبان ۱۴۰۳ در پردیس سینمایی ملت در حال برگزاری است.

خبرنگار : فاطمه آبروش

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار