علی بخشی زاده، معاون صدای رسانه ملی مطرح کرد:

پژواک باعث احیای گونه مستندسازی در رادیو شد

تهران (پانا) - معاون صدای رسانه ملی با اشاره به هشتاد و چهارمین سالروز رادیو با تاکید بر اینکه رادیو در جهت تحول گام های بسیاری برداشته است، گفت مراسم افتتاحیه جشنواره ملی مستند رادیویی پژواک که به مناسبت سالروز رادیو برگزار می شود، توانست با احیای گونه مستندسازی در رادیو منجر به رشد برنامه سازان این رسانه شود.

کد مطلب: ۱۴۶۹۶۶۹
لینک کوتاه کپی شد
پژواک باعث احیای گونه مستندسازی در رادیو شد

به گزارش روابط عمومی معاونت صدا، علی بخشی زاده، معاون صدای رسانه ملی درباره سالروز ۸۴ سالگی رادیو گفت: آسمان رادیو همیشه پرستاره بوده و با وجود گسترش رسانه ها، همچنان رادیو در سپهر رسانه می درخشد. این قدرت رادیو است که این قدمت را پشت سر می گذارد و اکنون وارد ۸۴ سالگی می شود. در رادیو مجموعه‌ای از نیروهای کارآمد، خلاق و مبتکر مستقر هستند. معمولاً آثار تولید شده فاخر است و بیراه نیست که بگوییم رادیو، آسمانی پر ستاره است. همه دوستان و همکاران خوب رادیو در عرصه فرهنگ و پیام رسانی تلألو و درخشش قابل تحسین دارند. این به خاطر این است که ما در رادیو مجموعه‌ای از هنرمندان فرهیخته، با سواد، مبتکر و خلاق داریم.

وی ادامه می دهد: رادیو رسانه‌ای قدرتمند برای پاسخگویی به انواع نیازهای ارتباطی بشر است، به ویژه نقش این رسانه در اطلاع‌رسانی، انتشار آگاهی‌های عمومی، پخش موسیقی و ایجاد فرصت‌های تفریحی و پر کردن اوقات فراغت خیلی چشمگیرتر و بیشتر از گذشته شده است. همین نیاز و ظرفیت پاسخگویی در رادیو است که منجر به بقای رادیو شده است. امروز شبکه های تخصصی رادیو را داریم که هرکدام متناسب با ذائقه مخاطبان برنامه ها را روانه آتنن می کنند. از سوی دیگر تعامل با مخاطبان بسیار گسترده تر از قبل شده است. به عنوان مثال بهره بردن از رادیونماها رنگ و لعاب ویژه ای به شبکه های رادیویی داده و مخاطبان از این طریق عکس در حوزه های مختلف ارسال می کنند که از طریق رادیو نما قابل تماشا است.

معاون صدا تاکید کرد: توجه به همین ویژگی ها نشان می دهد که رادیو همچنان با قدرت در سپهر رسانه مشغول به فعالیت است و امروز که رسانه ملی در جهت تحول گام بر می دارد، رادیو در این راستا با رویکرد جهاد تبیین در تمامی زمینه های سیاسی، اجتماعی، اقتصادی، فرهنگی، هنری و ... گام های رو به جلو برداشته و با ساخت برنامه های متنوع اعتماد، امید به آینده، نشاط فردی و اجتماعی، سبک زندگی ایرانی اسلامی و ... را گسترش می دهد. همین شاخصه ها باعث شد تا رادیو به عنوان رسانه مردمی لقب بگیرد که مانایی این رسانه فراگیر، مدیون اندیشه، هنر و مهارت هزاران فردی است که نجیب و شریف هستند و با تعهد حرفه ای مشغول به فعالیت هستند. 

بخشی زاده با اشاره به برگزاری سومین دوره جشنواره ملی مستندهای رادیویی بیان کرد: اکنون در سالروز هشتاد و چهارمین سالروز رادیو، مراسم افتتاحیه سومین دوره جشنواره ملی مستندهای رادیویی برگزار می شود. این جشنواره در طول سه دوره برگزاری در زمینه رونق مستندهای رادیویی گام های موثری برداشته، حتی معتقدم که این جشنواره، پنجره ای گشوده تا برنامه سازان و مستندسازان رادیو با جدیدترین ایده ها و قالب های مستندسازی آشنا شوند. هدف این جشنواره احیای گونه مستندسازی در رادیو بوده و قدم به قدم درهر دوره بیشتر به این هدف رسیده و اکنون در سومین دوره شاهد بلوغ این جشنواره و مستندسازی در رادیو هستیم. 

وی در ارزیابی کمی و کیفی آثار ارسال شده به جشنواره توضیح داد: خوشبختانه برگزاری کارگاه های آموزشی در حوزه مستندسازی رادیو جواب داده و در این دوره شاهد شکوفایی آثار ارسالی به لحاظ کمی و کیفی هستیم و این موضوع جای خرسندی دارد که برنامه سازان در این زمینه رشد خوبی داشتند. همچنین در حوزه مردمی، آثار مناسبی ارسال شده که نشانه مسیرهمدلانه رادیو با مردم است که همیشه رسانه مردمی است.

 

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار