امیر کربلاییزاده: سعی کردم با همه فضولها متفاوت باشم
در نقش های جدی هم می توانم موفق باشم / مردم ارتباط خوبی با نمایش خانگی برقرار کردهاند/ بهترین بازیگران ما از صحنههای تئاتر به سینما و تلویزیون معرفی شدند
تهران (پانا) - امیر کربلایی زاده که اغلب در آثار طنز دیده شده است، درباره تجربه بازی در ژانرهای مختلف میگویدهمه بازیگران مشتاقاند که بازی در فضاهای مختلف را در کارنامه کاری شان، تجربه کنند.
به گزارش ایسنا، امیر کربلایی زاده درباره تجربههای بازیگری اش و دور بودن از نقشهای جدی و اینکه آیا تصمیمی برای تجربه در فضاهای جدی و غیرکمدی ندارد؟ گفت: قطعا همه بازیگران مشتاقاند که بازی در فضاهای مختلف را در کارنامه کاری شان، تجربه کنند؛ به شرط اینکه به آنها اعتماد شود. در این سالها بازیگران کمدی ثابت کردهاند که در ژانر جدی هم خیلی موفقاند. مثل خانم سوسن پرور که برای فیلم «بوتاکس» جوایز متعددی دریافت کرد و بازی خوبش در این فیلم بسیار دیده شد و همچنین آقای نادر سلیمانی که امسال برای یک نقش جدی در جشنواره فجر، سیمرغ گرفت. این، یعنی کمدینها توان بازی در ژانرهای دیگر را دارند به شرطی که به آنها اعتماد شود. من هم مطمئنم که اگر کارگردانی به من اعتماد کند در ایفای نقشهای جدی هم میتوانم موفق باشم.
مردم ارتباط خوبی با نمایش خانگی برقرار کردهاند
این بازیگر که در سریال «جیران» به ایفای نقش پرداخته، درباره تجربه کار در شبکه نمایش خانگی اظهار کرد: نمایش خانگی توانسته تنوع بیشتری در محصولات نمایشی ایجاد کند و ذائقه هنری مردم را تغییر بدهد و حتی مخاطبان را سخت پسندتر کند. مردم ارتباط خوبی با نمایش خانگی برقرار کردهاند. بخصوص در زمان کرونا که پلتفرمها نقش بسیار مهمی در سرگرم کردم مردم داشتند. همه اینها تاثیر مستقیمی بر کار بازیگران هم دارد. این فضا، بازار کار بیشتری را برای بازیگران ایجاد کرده است. تعداد محصولات بیشتر شده و تولیدات اختصاصی پلتفرمها این اجازه را به مخاطب میدهد که انتخاب کند که چه چیزی را ببیند و به بازیگر فرصت میدهد که تصمیم بگیرد که در چه کارهایی به ایفای نقش بپردازد.
بهترین بازیگران ما از صحنههای تئاتر به سینما و تلویزیون معرفی شدند
این بازیگر درباره پروسه انتخابش در سریال «جیران» که به اجرایش در نمایش «گرگاسها» برمی گردد، درباره اینکه آیا پروسه انتخاب دیگر بازیگران این سریال نیز مثل او بوده؟ اظهار کرد: به نظر من بهترین بازیگران ما از صحنههای تئاتر به سینما و تلویزیون معرفی شدند و اینکه کارگردانان سینما و تلویزیون به تماشای تئاتر بروند و از بین بازیگران خوب تئاتر بازیگر فیلمهایشان را انتخاب کنند، اتفاق خیلی خوبی است. سال گذشته من در نمایش «گرگاسها» به کارگردانی حمیدرضا نعیمی بازی میکردم که یک شب آقای حسن فتحی به تماشای این نمایش آمدند و ایفای نقش من را دوست داشتند و بعدا پیشنهاد بازی در نقش «فرضی فضول» را به من دادند. آقای فتحی با بازیگران کار ارتباط خوبی برقرار کردند و تا جایی که می دانم کارهای قبلی حمیدرضا نعیمی را هم دیده بودند. به نوعی میشود گفت که همکاران من با بازی در این نمایشها بیشتر به آقای فتحی معرفی شده بودند.
اوج کرونا و سختی کار
کربلایی زاده درباره تجربه کار با حسن فتحی نیز اظهار کرد: «جیران» یک سریال بزرگ و اصطلاحا «بیگ پروداکشن» است که بازیگران زیادی هم دارد. از نظر من، بازیگران مسئولِ کار خودشان هستند، اما کارگردان مسئول کار همه عوامل و محصول نهایی است. کارگردان چنین پروژههای بزرگی، باید بسیار کارکُشته و کار بلد باشد تا بتواند یک تیم بزرگ را مدیریت کند و به هدف مد نظرش برساند. این سریال، پربازیگر و پرلوکیشن بود و فیلمبرداری آن در دوران اوج کرونا سختی کار زیادی برای گروه و خصوصا آقای فتحی داشت اما ایشان با درایت کامل، کار را مدیریت کردند و به نظرم هیچ کس جز ایشان از پس این کار برنمیآمد. کار با آقای فتحی بسیار جذاب است و ایشان به بازیگری که خلاقیت دارد، بسیار بها میدهد. به طور کلی کار با حسن فتحی به بازیگر یک استرس شیرین میدهد که دوست دارد کارش را به بهترین شکل انجام بدهد. برای من هم جذاب بود که با کارگردان خوبی مثل حسن فتحی کار کنم و ایشان را راضی نگه دارم.
وی درباره کاراکتر خود در سریال «جیران» نیز این چنین گفت: نقش «فرضی فضول» در فیلمنامه اولیه، نقشی کوتاه بود، اما بعد از اینکه من کاراکتر را خلق کردم و طراحیها و پیشنهادات مختلفی را درباره نحوه ساختن شخصیت او با آقای فتحی مطرح کردم، مورد تایید کارگردان قرار گرفت و حضور فرضی در داستان اضافه شد و رفته رفته به یک کاراکتر تاثیرگذار در قصه، تبدیل شد.
موافقت و مخالفت های حسن فتحی برای خلق یک شخصیت
این بازیگر در ادامه درباره خلق این کاراکتر توضیح داد: آقای فتحی تاکید داشتند که آن حس و حال شادی اهالی روستا بخاطر ازدواج جیران با شاه باید به درستی منتقل شود و من در تمرینات سعی کردم یک مدل پایکوبی را اجرا کنم که بیرون نزند و به سمت لودگی نرود و از طرفی دیگر، هیجان و شادی اهالی روستا را نشان بدهد. من برای این کاراکتر مدام در حال طراحی کردن بیان و اکت بودم و برای بهتر رسیدن به نقش، با عوامل پشت صحنه مثل گروه گریم و لباس و... بسیار صحبت میکردم. در یک دوره هم اکثر کاراکترهای فضول فیلمهای ایرانی و خارجی را دیدم و تلاش میکردم که فرضی شبیه به هیچکدام از آنها نباشد. در بعضی از سکانسها پیشنهاداتی که به ذهنم میرسید را با کارگردان مطرح میکردم مثل پیشنهاد آلو خوردن فرضی فضول که نماد ضرب المثل «آلو تو دهنش خیس نمیخوره» هست. آقای فتحی همه پیشنهادات من را میشنیدند. با برخی موافقت میکردند و برخی را رد میکردند.
وی در عین حال درباره خروجی این کاراکتر گفت: جالب است بگویم با اینکه در دو قسمت قبلی سریال، حضور فرضی فضول کمتر بود اما بسیاری از همکاران به من لطف داشتند و بعد از تماشای سریال به من تبریک گفتند و میگفتند این کاراکتر خیلی دیده میشود.
کربلایی زاده در پایان درباره ارتباطش با سایر بازیگران در سریال «جیران» نیز گفت: گروه بازیگران در این سریال، ارتباط بسیار خوبی با هم داشتند. ما در لوکیشنهای متعدد و سختی مشغول به کار بودیم که این شرایط سخت، خود به خود در تزریق انرژی توسط بازیگران به همدیگر، موثر بود. از طرفی هم اکثر بازیگران کار، قبلا با هم کار کرده بودند و ارتباط بسیار صمیمانهای در راستای کمک به هم برای رسیدن به نقش ها داشتیم. البته باید اشاره کرد که همه اینها به نحوه کار و مدیریت حسن فتحی برمیگردد. بودن در کارهای آقای فتحی این انرژی و انگیزه را به بازیگران میدهد که بهترین خودشان باشند و تعامل خوبی با بازیگران و عوامل دیگر داشته باشند.
ارسال دیدگاه