علی مسعودی در نشست خبری مطرح کرد:
پیدا کردن لوکیشن دهه60 مهمترین دغدغه ما در این سریال بود
تلاش کردم واقعیتهای آن سالها را به تصویر بکشم
تهران (پانا) - نشست خبری سریال «نوروز رنگی» با حضور «علی مسعودی» نویسنده و کارگردان این سریال، «سیدمحمدمهدی مرتضوی» مدیرتولید، رابعه اسکویی و محمد اسلامی بازیگر امروز ۱۷ فروردین ماه در مجموعه روابط عمومی صدا و سیما برگزار شد.
در نشست خبری سریال «نوروز رنگی» علی مسعودی، نویسنده و کارگردان فیلم در پاسخ به خبرگزاری پانا مبنی بر اینکه چرا فیلمسازان هر حال خوبی را می خواهند رقم بزنند، عموما به سراغ دهه شصت می روند، گفت: تاجاییکه بخاطر دارم دهه نود سریال طنزی نداشتیم که با محوریت دهه شصت باشد اما در دهه هشتاد یک سریال طنز اینچنینی داشتیم.
علی مسعودی درباره روند تولید این سریال گفت: اواخر فرودین سال گذشته فیلمنامه این سریال را نوشتم و تقریباً اوایل تیرماه پیش تولید شروع شد و از ۲۱ مهرماه نیز تصویربرداری را آغاز کردیم.
وی در ادامه با اشاره به این که در تولید این پروژه با سختی های بیشماری روبرو بودیم، گفت: یکی از مهمترین مسائلی که با آن روبرو بودیم پیدا کردن لوکیشن هایی بود که به سال های دهه ۶۰ نزدیک باشد و هرجا دوربین را برمی گرداندیم یک نشان و المانی از شرایط فعلی به چشم می خورد و همین کار ما را بسیار سخت می کرد.
همه گروه تولید درگیر کرونا شدند
مسعودی تاکید کرد: از طرفی دیگر بیماری کرونا کار را بسیار مشکل کرده بود و اولین کسی که در گروه تولید به بیماری کرونا دچار شد، خانم اسکویی بود که خوشبختانه پس از ۱۰ روز تست ایشان منفی شد، اما دقیقاً دو هفته بعد همه بچههای گروه کرونا گرفتند. مدیر تولید سریال شرایط بسیار وخیمی و دو هفته کل گروه در قرنطینه بودند و شرابط بسبیار سختی داشتیم.
این نویسنده و کارگردان با اشاره به بازخوردی که از مردم درباره این سریال در مشهد داشته و تماس های تلفنی که از مخاطبان دریافت کرده، گفت: خدا را شاکرم که مردم خیلی از این مجموعه راضی بودند و من تمام تلاشم را کردم که هرآنچه که واقعیت است را بدون هیچ اغراقی و با سادگی و دوست داشتنی که در آن زمان وجود داشت به تصویر بکشم و طبیعتاً هرآنچه از دل برآید بردل می نشیند.
وی یادآور شد: خوشحالم که مردم این سریال را بسیار دوست داشتند و در این یک ساعتی که با مردم صحبت کردیم همه راضی بودند.
در ادامه این نشست، مرتضوی تاکید کرد: از اردیبهشت سال گذشته که تولید پروژه جدی شد قرار بود کار در مشهد باشد اما مقاومت هایی از سوی تهیه کننده و سازمان نسبت به این مسئله وجود داشت. هم به دلیل کرونا و هم استرسی که بازیگران از کار در شهرستان ها و استان های دیگر داشتند و طبیعتاً حاضر نبودند در شهرستان ها حضور پیدا کنند اما آقای مسعودی می دانست و اصرار داشت که این سریال باید در مشهد تولید شود.
مدیرتولید «نوروز رنگی» تصریح کرد: شرایط تولید این سریال واقعا جالب است. ما نزدیک به ۱۲۰۰_ ۱۳۰۰ نفر از علاقمندان به تئاتر وهنرمندان مشهدی را دیدیم و از همه آنها تست گرفتیم تا به بازیگرانی رسیدیم که امروز در این مجموعه می بینید و همه افرادی که در این سریال بازی می کنند در تست دیده شدند. اگر امروز می بینید که همه بازیگران در کار می درخشند این در واقع یک نگاه کلی به بچه های مشهد است و استعدادهای آنها را به نمایش گذاشته است.
پیدا کردن لوکیشن کار سختی بود
مرتضوی تاکید کرد: دو سه مرحله پیش تولید داشتیم و چندین سفر به مشهد رفتیم تا لوکیشن ها را انتخاب کنیم که کار بسیار سختی بود. شما تصور کنید که همه مردم ماسک داشتند و در سکانس هایی که جمعیت بسیار است چطور باید این صحنه ها را می گرفتیم یا سکانس هایی در صحن مطهر امام رضا(ع) داشتیم که باید مملو از جمعیت می بود و این مسئله بود که چطور باید مردم را بدون ماسک به این صحنه ها بفرستیم که در نهایت از پس اینها با توکل و توسل به حضرت رضا(ع) برآمدیم و حضرت بسیار به کمک کرد.
وی گفت: نکته دیگر این که بخشی از رفت و آمدهای ما با وضعیت قرمز کرونایی مشهد همزمان شد و در برهه ای مدیر تصویربرداری و صدابرداری درگیر کرونا شدند. از طرفی تامین امنیت آن قسمت از شهر مشهد که تصویربرداری در آن صورت می گرفت کار سختی بود و حضور افراد غیربومی آنجا مشکل ایجاد می کرد اما الحمدلله بدون مشکلی انجام شد و اتفاقاً با مهمان نوازی خوبی هم روبرو شدیم.
مرتضوی ادامه داد: در پس تولید هم یک تیم چند نفره درگیر پروژه شدند و هنوز هم مشغول کار هستند و برای دو قسمت نهایی در حال ساخت موسیقی هستیم.
وی با اشاره به بازخوردهای خوبی که از فضای مجازی گرفته، گفت: خوشبختانه در فضای مجازی و صفحه سریال و صفحات مجازی دوستان بازیگر شاهد علاقه و نظرات مثبت مردم بودیم اما امروز بازخورد واقعی و حقیقی را گرفتیم و حال همه ما خوب شد و خستگی و سختی ها از بین رفت. واقعیت این است که من این حجم از محبت مردم را باور نمی کردم و ما فکر می کردیم مخاطب ما فقط مشهدی ها باشند و برای ما جالب است که حتی یک انتقاد هم نداشتیم.
ارسال دیدگاه