معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی شیراز اعلام کرد:
ارایه ۸۶ هزار و ۶۲۰ خدمت به مراجعان مراکز خدمات جامع سلامت تحت پوشش دانشگاه از ابتدای نوروز تاکنون
شیراز (پانا)_با برنامه ریزی انجام شده در راستای عدم ایجاد وقفه در ارائه خدمات مراکز خدمات جامع سلامت در تعطیلات پایان سال و نوروز از سوی ستاد معاونت بهداشت دانشگاه و شبکه های بهداشت و درمان استان، از بیست و هشتم اسفند ۹۷ تا پایان روز هشتم فروردین ۹۸، تعداد ۸۶ هزار و ۶۲۰ خدمت به مراجعان مراکز خدمات جامع سلامت تحت پوشش دانشگاه، ارایه شده است.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی شیراز، معاون بهداشت دانشگاه گفت: برنامه ریزی لازم در راستای عدم ایجاد وقفه در ارایه خدمات مراکز خدمات جامع سلامت در تعطیلات پایان سال و نوروز توسط ستاد معاونت بهداشت دانشگاه و شبکه های بهداشت و درمان استان انجام شده تا به میهمانان نوروزی و مردم عزیز استان خدمات رسانی موردنیاز ارایه شود.
دکتر «عبدالرسول همتی» با اشاره به اینکه در برنامه سلامت نوروزی بهداشت محیط که از ۲۰ اسفند آغاز شده ۴۰۰ بازرس بهداشت محیط در قالب ۸۵ تیم ثابت و سیار به صورت تمام وقت شرکت دارند، افزود: از زمان آغاز طرح تا پایان روز ۸ فروردین تعداد ۳۸ هزار و ۸۴۳ بازرسی از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی، اماکن عمومی و اماکن بین راهی انجام شده که از این تعداد ۱۴۹ مرکز و مکان متخلف به مراجع قضایی معرفی شده که با دستور قضایی تعداد ۶۹ مورد نیز، تعطیل شد.
او با بیان اینکه در همین بازه زمانی، تعداد ۱۹ هزار و ۵۱۸ سنجش با دستگاه های پرتابل و تعداد ۲۲۴۵ مورد نمونه برداری میکروبی از آب های آشامیدنی انجام شده است، عنوان کرد: از آغاز طرح سلامت نوروزی بهداشت محیط تاکنون، تعداد ۳۴ هزار و ۶۳۲ مورد کلرسنجی آب در راستای اطمینان از سلامت آب مورد استفاده هم استانی ها و مسافران انجام شده است.
دکتر همتی با اشاره به ۶۴۹ مورد برخورد با دست فروشان دوره گرد، اعلام کرد: تعداد شکایات مردمی پیگیری شده در همین مدت، ۷۵۴ مورد و مقدار مواد غذایی تاریخ مصرف گذشته توقیف و معدوم شده ۱۹ هزار و ۴۱۷ کیلوگرم بوده است.
او با تاکید بر این موضوع که سامانه رایگان ۱۹۰ به صورت ۲۴ ساعته آماده دریافت شکایات مردمی است، از شهروندان خواست تا با اعتماد به این سامانه، در صورت مشاهده هرگونه تخلف بهداشتی، موارد را از طریق شماره گیری ۱۹۰ به اطلاع تیم های ستاد نوروزی برسانند.
معاون بهداشت دانشگاه عنوان کرد: با توجه به اهمیت مراقبت بیماری های واگیر، درهمین بازه زمانی، از ۶۱ مورد مشکوک به ابتلا به بیماری های واگیر، نمونه برداری موردنیاز انجام شده است.
او با این توضیح که در همین زمان و با توجه به اینکه دریافت یک دز واکسن هپاتیت «ب» ﻃﻰ ۲۴ ﺳﺎﻋﺖ نخست پس ﺍﺯﺗﻮﻟﺪ می تواند ﺑﻪ ﺗﻨﻬﺎیﻰ ۷۰ ﺗﺎ ۹۵ درصد ﺩﺭ ﭘیﺸﮕیﺮﻯ ﺍﺯ ﺁﻟﻮﺩﮔﻰ به هپاتیت «ب» موثر باشد، ادامه داد: هزار و ۶۵۶ کودک در ۲۴ ساعت نخست پس از تولد، بر علیه بیماری هپاتیت «ب» واکسینه شدند.
دکتر همتی موضوع مادر باردار پرخطر را یکی از اولویت های اصلی معاونت بهداشت دانشگاه دانست و اعلام کرد: از بیست و هشتم اسفند ۹۷ تا پایان هفتم فروردین ۹۸، خدمات رسانی و پیگیری بیش از ۵۰۰ مادر باردار پرخطر به صورت فعال با اعزام و ارجاع آنها به مراکز درمانی، انجام شده است
ارسال دیدگاه