آشنایی با غذاهای بومی و محلی در راستای درس مطالعات اجتماعی

شیراز (پانا) - دانش‌آموزان آموزشگاه معارف ناحیه ۳ شیراز با انواع غذاهای بومی و محلی آشنا شدند و با توجه به درس مطالعات پایه ششم به‌صورت مشاهده عینی، آموزش‌های لازم را فرا گرفتند.

کد مطلب: ۱۵۱۵۹۷۰
لینک کوتاه کپی شد
حجم فایل ویدیویی : ۴۰.۹۱M مدت زمان فایل ویدیویی : ۰۰:۰۲:۱۱ دانلود فایل
خبرنگار : حسین سالار خاقانی

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار