مراقب سلامت دبیرستان حضرت معصومه س شهرستان فیروزکوه:
هفته سلامت،سرآغاز سلامتی مردم و آیندهای سرآمد است
فیروزکوه(پانا)- مراقب سلامت دبیرستان حضرت معصومه(س) شهرستان فیروزکوه، هفته سلامت را سرآغاز سلامتی مردم و آیندهای سرآمد برشمرد.

ستاره عباسی،مراقب سلامت دبیرستان حضرت معصومه(س) شهرستان فیروزکوه، در رابطه با هفته سلامت در گفتوگو با خبرنگار پانا گفت: «در کشور ما هفته اول اردیبهشت ماه به عنوان هفته سلامت در نظر گرفته شده است.هفته سلامت دارای روز شمار و شعار هایی است که اهداف بهداشتی باید متناسب با این شعار ها برنامه ریزی و عملیاتی شود.»
وی در رابطه با شعارهای هفته سلامت ادامه داد: «شعار هفته سلامت امسال "سرآغازی سلامت،آینده ای سرآمد" نام گذاری شده است ،هر روز از این هفته به موضوع خاصی از سلامت اختصاص می یابد که در جهت تحقق اهداف سلامت، دانشگاه های علوم پزشکی ،مراکز بهداشت و درمان و ارگان های مختلفی همچون آموزش و پرورش در تبیین وآموزش همگانی نقشآفرینی میکنند.»
عباسی افزود: «رسانه ابزار بسیار بزرگ و کار آمد جامعه برای آموزش بهداشت محسوب می شود و بهتر است که مسائل مهم سلامت از این طریق پیگیری شود. یکی از مسائل اصلی کشور در حال حاضر بحران جمعیت است که متاسفانه پیش بینی شده است در سال ۱۴۳۰ ،جمعیت غالب کشور ،سالخورده می شود .این بحران باید توسط مسئولین و مردم جدی تلقی شود و راهکارهای مقابله با بحران ارائه و عملیاتی گردد.»
وی ادامه داد: «از مسائل جدی دیگر نیز حوادث ترافیکی در حمل و نقل جاده ای می باشد که آن هم مستلزم آموزش بیشتر و آگاهی مردم ،تولید وسایل نقلیه ایمن ،متناسب سازی جاده ها ، افزایش اعمال قانون توسط پلیس راهنمایی و رانندگی و... است.»
مراقب سلامت دبیرستان حضرت معصومه( س) در پایان خاطر نشان کرد: «برحسب وظیفه، مراقبین سلامت در مراکز بهداشت و آموزش و پرورش ،آموزش های لازم را به دانش آموزان و خانواده ها ارائه می دهند و در تربیت نسل سالم کوشا هستند،امید آنکه جامعه ما با اهداف متعالی خود همسو شده و برای سلامت و بهداشت خود ارزش بیشتری قائل شود.»
ارسال دیدگاه