مشاور تحصیلی و کنکور شهرستان ملارد:

تعادل بین مطالعه و استراحت؛ رمز موفقیت کنکوری‌ها است

ملارد(پانا)- مشاور تحصیلی و کنکور شهرستان ملارد،تعادل بین مطالعه و استراحت کلید موفقیت کنکوریها در مسیر رقابت دانست.

کد مطلب: ۱۵۵۸۱۱۸
لینک کوتاه کپی شد
تعادل بین مطالعه و استراحت؛ رمز موفقیت کنکوری‌ها است

نیما نوروزپور، مشاور تحصیلی و کنکور شهرستان ملارد، در گفت‌وگویی با خبرنگار پانا درباره کنکور اظهار داشت: «در چند سال گذشته، علاوه بر شرکت در کنکور و کسب رتبه مورد نظر، امکانی برای داوطلبان فراهم شده که بتوانند با استفاده از سوابق تحصیلی خود به دانشگاه وارد شوند. نمرات بالا و کافی در دروس دبیرستان می‌تواند راه را برای ورود به دانشگاه هموار کند و هرچه نمرات دانش‌آموز بالاتر باشد، شانس قبولی در کد رشته محل‌های انتخابی در دفترچه آزمون صرفاً با سوابق نیز بیشتر خواهد بود. این یک فرصت عالی برای دانش‌آموزان است تا از نمرات دوران دبیرستان خود نهایت استفاده را ببرند.»

نوروزپور با تأکید بر اهمیت برنامه‌ریزی در ایام طولانی تعطیل، مانند ایام عید، گفت: «برای برنامه‌ریزی صحیح در ایام تعطیلات، باید از افراط و تفریط در مطالعه پرهیز کرد. داوطلبان کنکور پس از چندین ماه مطالعه و یادگیری به استراحت نیاز دارند. درس خواندن بیش از حد در ایام تعطیلات می‌تواند مانع موفقیت آنها شود. استراحت برای آرامش ذهن یک کنکوری ضروری است، اما نباید به تنبلی و سستی ختم شود؛ زیرا درس نخواندن و کم‌کاری بیش از حد، موجب احساس پوچی و اتلاف زمان خواهد شد.»

وی همچنین به گام‌های موفقیت در کنکور اشاره کرد و گفت: «داوطلبان باید ابتدا وضعیت خود را تحلیل کنند که این نخستین گام برنامه‌ریزی برای کنکور است. آنها باید اهداف خود را اولویت‌بندی کرده و طبق این اولویت‌بندی، تحت نظر مشاور مجرب، برنامه‌ای صحیح و قابل اجرا برای دروس مهم تدوین کنند. ساعت بالای مطالعه یکی از راه‌ها برای موفقیت درسی در کنکور است، اما به شرطی که خروجی خوبی داشته باشد. بنابراین بهترین حالت برای رسیدن به یک دانشگاه و رشته خوب، داشتن برنامه‌ریزی مناسب و هدفمند است.»

نوروزپور در ادامه تصریح کرد: «انتخاب اول هر داوطلب متفاوت است. حتی داوطلبانی که رشته‌های مشترکی دارند، ممکن است انتخاب‌های متفاوتی داشته باشند. بهترین راه انتخاب رشته در کنکور این است که تمامی جوانب بررسی شود و انتخاب‌ها با توجه به نزدیکی به محل زندگی انجام گیرد. تراز یا نمره کل نهایی در کارنامه قابل مشاهده است و برعکس رتبه عمل می‌کند؛ یعنی هر چه تراز عدد بالاتری باشد، رتبه بسیار پایین‌تری خواهد بود. به عنوان مثال، در تراز ۹۰۰۰ و بالاتر، شاهد رتبه‌های بسیار عالی در کنکور هستیم. در انتخاب رشته باید توجه داشت که تحت تأثیر محیط یا پیشنهاد دوستان و آشنایان قرار نگرفته و رشته‌ای انتخاب شود که با توانمندی‌ها و علایق فرد مطابقت داشته باشد.»

مشاور تحصیلی و کنکور ملارد در پایان درباره تأثیر سهمیه‌ها در کنکور بیان کرد: «سهمیه‌های کنکور سراسری با هدف ایجاد عدالت و برابری میان داوطلبان طراحی شده‌اند تا متقاضیانی که از شرایط و امکانات آموزشی مناسبی برخوردار نیستند، شانس قبولی بیشتری داشته باشند. تمامی داوطلبان در کنکور دارای سهمیه مناطق هستند، اما تأثیر آنچنانی در کنکور ندارد. سهمیه‌هایی مانند سهمیه فرزند و همسر شهید، جانباز بالای ۲۵ درصد و سهمیه رزمندگان پنج درصدی، تأثیر مثبتی در قبولی دانشگاه دارند. لازم به ذکر است که سهمیه‌های موجود در کنکور باید به تأیید سازمان مربوطه برسند تا قابل استفاده باشند.»

 

خبرنگار : دانش آموز، نیلوفر شاه آبادی

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار