*ملیکا طالبی
قدس، معراج انسانیت
شهرری یک (پانا) - دانش آموز خبرنگار خبرگزاری پانا از روز قدس نوشت و این روز را معراج انسانیت دانست.

قدس، شهر مقدس، قلب مقدس، احساس مقدس. اینجا جایی است که برای هر فرد مسلمان، خصوصاً برای فرهنگ و اندیشهی اسلامی، معنویت، ارزش و ایمان درجا میآید. قدس جایی است که برای هر عاقل و دینیپژوه محل وجود خداوند مطلق، نبوت، امامت و معاد بهشمار میآید.
روز قدس، روزی است که به تقویت این اعتقادات و ارزشها میپردازد. روزی که هر سال برای حمایت از مردم فلسطین و نهضت مقاومت، در سراسر جهان جشن میگیرد. در این روز، ما همه با یکدیگر اتحاد و همبستگی خود را نشان میدهیم و به محکومیت ظلم و بیعدالتی در جهان اسلامی و فلسطین حمایت میکنیم.
به آرزوی امید و پیروزی بر دشمنان اسلام و مسلمانان و خصوصاً بر دشمنیهای صهیونیستی که سرزمین مقدس را تصرف کردهاند. امیدواریم روزی برسد که قدس بالاخره از زیر سلطنت ظلم و فساد رهایی یابد و سرانجام، خود نجات و آزادی بیابد.
با تمام قلب و اندیشهی خود، ما همچنان به قدس، به مقاومت، به حمایت از فلسطین و مردم مظلوم آن سرزمین پایبند خواهیم بود. تا زمانی که همهی مسلمانان به یکدیگر وفادار باشند و با قوت قلب و عقل، برای حفظ عزت و ارزشهای انسانی مبارزه کنند.
*دانش آموز خبرنگار خبرگزاری پاناشهرری ناحیه یک شهرستانهای تهران
ارسال دیدگاه