بانوی مجاهد و نامدار ایران زمین در دوران سلطنت رژیم شاهنشاهی:

ولایتمداری همچون ماه در آسمان زندگی مادرم درخشان بود

قرچک (پانا) - بانوی مجاهد و نامدار ایرانی در دوران حکومت پهلوی، اصل ولایتمداری را عامل شهادت و برجستگی نقش مادرش در سرزمین ایران معرفی نمود‌.

کد مطلب: ۱۵۵۲۶۰۶
لینک کوتاه کپی شد
ولایتمداری همچون ماه در آسمان زندگی مادرم درخشان بود

رضوانه دباغ در گفت‌وگو با پانا، روش آشنایی و شناخت مجاهدت‌های مجاهدان را برای قشر نوجوان جامعه، در داشتن شناخت و پذیرش دانست و اظهار کرد: «اگر نوجوانان و جوانان شناخت و پذیرش داشته باشند، الگوی عینی مقابل آن‌ها قرار خواهد گرفت. این الگوبرداری نیازمند تقلید از منش، بینش و تفکر قشر خاصی از مردم است.»

وی در معرفی مجاهدت و شهادت مادرش گفت: «آنچه که موجب برجستگی نقش مادرم در کشور شد، ولایتمداری او بود. او با در نظر گرفتن این اصل توانست با شناخت ابعاد و زوایای فکری حضرت امام (ره)، تحت تأثیر استادی خاص همچون شهید سعیدی و همسری متفاوت، مسیر خود را پیدا کند.»

این بانوی مجاهد، با تأکید بر اینکه خودشناسی، عامل رسیدن به خداشناسی است، به نسل نوجوان کشور توصیه کرد: «یکی از آسیب‌های کنونی کشور این است که جوانان مفهوم خودآگاهی را با خودخواهی اشتباه می‌گیرند و این امر به یک آسیب اجتماعی تبدیل شده است. جوانان می‌توانند با آشنایی با سیره و زندگینامه شهدا، از بروز این پیامدهای منفی جلوگیری کنند.»

وی شهید حسن باقری را اسوه‌ای کامل از تواضع و فروتنی دانست و تصریح کرد: «ایشان در دوران جنگ، فرمانده‌ای ۱۹ ساله بود، اما با اتکا به توکل، یقین و باور الهی، تدابیری می‌اندیشید که منجر به موفقیت در عملیات‌های مختلف می‌شد و او را به الگویی برای فرماندهان نامدار و بزرگ ایرانی تبدیل کرد. نکته قابل‌تأمل در زندگی این شهید والامقام، دوری همیشگی او از تکبر و خودبینی بود.»

این بانوی مجاهد، هدف دشمنان این مرز و بوم را دور کردن مسلمانان از خودشان، از دیگران و از معبود یکتا دانست و بیان کرد: «همین امر منجر به بزرگ شدن بعد جسمانی اسلام و مسلمین بدون رشد بعد فهمانی و معرفتی خواهد شد.»

دباغ در پایان، سخنان خود را با دعایی نیکو به پایان رساند و گفت: «ان‌شاءالله که خداوند به ما توفیق شناخت حق از باطل را عطا نماید تا بتوانیم در جایگاه حقیقی انسانیت قرار بگیریم و به پیروی از خمسه امامان معصوم (علیهم‌السّلام) بپردازیم.»

خبرنگار : دانش‌آموز، فاطمه نوجوان

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار