فرماندار ویژه شهرستان ری خبر داد:

آغاز عملیات بهسازی و ایمن سازی محور قدیم تهران قم در محدوده گردنه نعلبندان فشافویه

شهرری (پانا) – فرماندار ویژه شهرستان ری از آغاز عملیات ترمیم، بهسازی و ایمن‌سازی جاده قدیم تهران-قم در محدوده گردنه نعلبندان بخش فشافویه خبر داد.

کد مطلب: ۱۵۵۲۵۳۴
لینک کوتاه کپی شد
آغاز عملیات بهسازی و ایمن سازی محور قدیم تهران قم در محدوده گردنه نعلبندان فشافویه

به گزارش اداره روابط عمومی فرمانداری ویژه ری، عملیات ترمیم و ایمن‌سازی محور مواصلاتی جاده قدیم تهران-قم در محدوده گردنه نعلبندان، بخش فشافویه، با هدف بهسازی وضعیت آسفالت و افزایش ایمنی این مسیر استراتژیک و پرتردد استان تهران، با پیگیری و هماهنگی فرمانداری ویژه شهرستان ری و توسط اداره راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای آغاز شد.

فرماندار ویژه شهرستان ری با اشاره به آغاز این عملیات اجرایی اظهار کرد: در پی بروز مشکلات عمرانی و تخریب جاده در این محور مهم، به‌ویژه در محدوده ورودی شهر حسن‌آباد، و با هدف پاسخگویی به مطالبات مردم منطقه و رانندگان عبوری، موضوع ترمیم آسفالت و ایمن‌سازی مسیر در نشست اخیر شورای هماهنگی امور ترافیک شهرستان مطرح و اجرای آن تصویب شد.

وی افزود: بر این اساس، مقرر شد که اداره راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای شهرستان ری با قید فوریت عملیات اجرایی را آغاز کند. اما به دلیل کاهش شدید دما در هفته گذشته، اجرای این طرح با محدودیت‌هایی مواجه شد که با افزایش دما، پروژه در روزهای اخیر آغاز شده و ان‌شاءالله در کوتاه‌ترین زمان ممکن و پیش از آغاز سال نو به اتمام خواهد رسید.

معاون استاندار تهران در ادامه تصریح کرد: در این پروژه، اداره راهداری اقدامات گسترده‌ای شامل تراش و زیرسازی جاده، اجرای روکش جدید آسفالت، تعویض نیوجرسی‌های آسیب‌دیده و تعمیر یا تعویض پایه‌ها و چراغ‌های روشنایی مسیر را در دستور کار قرار داده است. این اقدامات به‌منظور افزایش ایمنی مسیر، کاهش تصادفات منجر به جرح و فوت و ارتقای رضایت رانندگان اجرا خواهد شد.

فرماندار ویژه شهرستان ری در پایان تأکید کرد: ایمن‌سازی و بهسازی محورهای مواصلاتی و جاده‌های پرتردد در سطح شهرستان، یکی از اولویت‌های مهم مدیریت شهرستان ری در سال آینده خواهد بود. امید داریم با اجرای این طرح‌ها و تکمیل پروژه‌های در دست اقدام، بتوانیم رضایت مردم، اهالی شریف منطقه و رانندگان عبوری از محورهای مواصلاتی بخش‌های پنج‌گانه شهرستان ری را جلب کنیم.

منبع : فرمانداری ری خبرنگار : دانش آموز: مرتضی احمدی

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار