معاون پرورشی آموزشگاه عطیه۲ شهرستان ملارد:

انقلاب اسلامی در حوزه تعلیم و تربیت، مسیر رشد و شکوفایی استعدادها را هموار ساخت

ملارد (پانا) - معاون پرورشی آموزشگاه عطیه ۲ شهرستان ملارد، تقویت نظام پرورشی در مدارس و نهادینه‌سازی ارزش‌های اسلامی و انقلابی در بین دانش‌آموزان را از مهم‌ترین دستاوردهای انقلاب اسلامی ایران دانست.

کد مطلب: ۱۵۴۱۸۳۵
لینک کوتاه کپی شد
انقلاب اسلامی در حوزه تعلیم و تربیت، مسیر رشد و شکوفایی استعدادها را هموار ساخت

فاطمه رستمی، معاون پرورشی آموزشگاه عطیه۲ شهرستان ملارد، در گفت‌وگو با پانا در خصوص دستاوردهای انقلاب اسلامی اظهار کرد: «انقلاب اسلامی ایران نه‌تنها در حوزه سیاست و اجتماع تحول ایجاد کرد، بلکه آثار مثبتی در حوزه فرهنگی و تربیتی نیز به همراه داشت. یکی از مهم‌ترین این آثار، تقویت نظام تربیتی در مدارس و نهادینه‌سازی ارزش‌های اسلامی و انقلابی در بین دانش‌آموزان بود.»

رستمی با اشاره به اولویت‌های انقلاب اسلامی در حوزه تعلیم و تربیت گفت: «پس از پیروزی انقلاب، تربیت دانش‌آموزان بر اساس ارزش‌های انقلاب اسلامی به یکی از اهداف اصلی نظام آموزشی تبدیل شد که باعث هویت‌بخشی به دانش‌آموزان گردید. ایجاد معاونت پرورشی در مدارس و افزایش برنامه‌های متنوع فرهنگی، تربیتی و قرآنی، زمینه آشنایی و آگاه‌سازی بیشتر دانش‌آموزان با مفاهیم دینی، اخلاقی و انقلابی را فراهم کرده است.»

وی در ادامه افزود: «یکی از مهم‌ترین نتایج و ثمرات انقلاب اسلامی در حوزه پرورشی، توسعه فعالیت‌ها و عملکردهای فرهنگی، هنری و اجتماعی در مدارس بوده است. برگزاری مسابقات فرهنگی و هنری، اردوهای تربیتی، اجرای سرودهای انقلابی، تئاترهای دانش‌آموزی و برپایی مراسم‌های ملی و مذهبی، باعث رشد و پرورش هنر و خلاقیت در نسل جوان شده است.»

رستمی در رابطه با نقش فعالیت‌های قرآنی در مدارس اظهار داشت: «یکی دیگر از نقاط قوت نظام پرورشی پس از انقلاب، رشد گسترده فعالیت‌های قرآنی میان دانش‌آموزان است. تأسیس دارالقرآن‌ها و برگزاری مسابقات حفظ و قرائت قرآن، سبب ایجاد انس و الفت بیشتر نوجوانان با آموزه‌های قرآنی شده و نقش مهمی در شکل‌گیری شخصیت اخلاقی و معنوی آنان داشته است.»

وی همچنین گسترش تشکل‌های دانش‌آموزی را مهم دانسته و در مورد نقش این تشکل‌ها در تربیت نسل حاضر گفت: «پس از انقلاب اسلامی، تشکل‌هایی مانند اتحادیه انجمن‌های اسلامی دانش‌آموزان، بسیج دانش‌آموزی، سازمان دانش‌آموزی و شوراهای دانش‌آموزی به پایگاهی برای مشارکت دانش‌آموزان در فعالیت‌های اجتماعی، فرهنگی و جهادی تبدیل شدند. این تشکل‌ها و مشارکت‌های جمعی ضمن تقویت روحیه مسئولیت‌پذیری، زمینه‌ساز پرورش نیروهای مؤمن، متعهد و انقلابی برای آینده کشور شده‌اند.»

رستمی در پایان تأکید کرد: «در شرایطی که دشمنان انقلاب اسلامی با استفاده از جنگ نرم به دنبال هدف قرار دادن هویت دینی و ملی نوجوانان هستند، اهمیت تقویت فعالیت‌های پرورشی در مدارس دوچندان شده است. معاونت پرورشی و نیروهای تربیتی در مدارس، به‌عنوان یکی از ارکان مهم نظام تعلیم و تربیت، با برنامه‌ریزی دقیق و حمایت‌های مؤثر می‌توانند مسیر رشد و اعتلای نسل آینده را هموارتر کنند.»

خبرنگار : دانش آموز، ناجیه تاجیک

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار