دبیر جامعه‌شناسی مدرسه حافظ شهرستان ملارد:

انقلاب اسلامی، تحولی شگرف در حوزه نظامی و صنعت دفاعی کشور بوده است

ملارد (پانا) - دبیر دفاعی و جامعه‌شناسی مدارس آموزش و پرورش شهرستان ملارد، ساخت موشک‌های پیشرفته و ارتقای امنیت کشور را از اصلی‌ترین دستاوردهای انقلاب اسلامی در حوزه نظامی و صنعت دفاعی کشور دانست.

کد مطلب: ۱۵۴۱۳۰۳
لینک کوتاه کپی شد
انقلاب اسلامی، تحولی شگرف در حوزه نظامی و صنعت دفاعی کشور بوده است

مرضیه مرادی، دبیر جامعه‌شناسی مدرسه حافظ شهرستان ملارد، در گفتگو با پانا با اشاره به جزئیات دستاوردهای انقلاب اسلامی عنوان کرد: «از سال ۱۳۵۷ که انقلاب اسلامی پیروز شد و کشور از چنگ مزدوران رژیم پهلوی آزاد شد، ۴۶ سال می‌گذرد. در ابتدای تولد جمهوری اسلامی ایران، کشور از تجهیزات نظامی کافی برای دفاع از مرزها و ملت ایران برخوردار نبود، اما با تلاش شبانه‌روزی متخصصان و دانشمندان ایرانی، روزبه‌روز شاهد پیشرفت کشور در حوزه نظامی و صنعت دفاعی هستیم. امروزه ایران به عنوان یکی از کشورهایی که توانایی ساخت موشک‌ها و پهپادهای راهبردی را دارد، به خود می‌بالد و این افتخاری ارزشمند برای ملت ایران محسوب می‌شود.»

وی در ادامه به دستاوردهای حوزه نظامی و صنعت دفاعی اشاره کرد و افزود: «کشور ایران با یاری خداوند و همت دانشمندان و متخصصان، موفق به ساخت تجهیزاتی چون موشک قدر ۲۹، موشک کروز هواپایه بلندبرد حیدر، پهپاد شناسایی انتحاری، پهپاد انهدامی محرم، پهپاد بومی شاهین، سامانه‌های ضد بالستیک، سامانه‌های خود حفاظتی بالگردی، پرتابگر بومی، ماهواره‌بر، ماهواره و موشک هایپرسونیک شده است. این موارد تنها گوشه‌ای از دستاوردهای متخصصان ایران در حوزه صنعت دفاعی و نظامی پس از انقلاب اسلامی است.»

مرادی در ادامه گفت: «ایران با تلاش بی‌وقفه دانشمندان، توانسته است مرزهای آبی و دریایی خود را نیز به تجهیزات نظامی مجهز کند. به همین سبب، کشورمان امروزه دارای شناور گشتی رزمی، شناور سطحی هوشمند، پهپاد عمود پرتاب، کپسول زیستی با پرتابگر بومی، شناور زیرسطحی و ناوشکن دیلمان است. دانشمندان ایران با ارائه طرح‌های خود در راستای تأمین امنیت و پیشرفت نظامی کشور تلاش می‌کنند و مرزهای خاکی و دریایی امروزه به طور کامل به تجهیزات امنیتی مجهز شده و آماده مقابله با هرگونه تهدید از سوی کشورهای دشمن هستند.»

وی در رابطه با جزئیات تجهیزات نظامی و امنیتی ایران تصریح کرد: «تمام تجهیزاتی که متخصصان و دانشمندان ایرانی در ساخت آن‌ها نقش داشته‌اند، بسیار کاربردی و حیاتی برای حوزه صنعت دفاعی کشور محسوب می‌شوند. به عنوان مثال، موشک راهبردی برد بلند و نقطه‌زن خرمشهر ۴، یکی از پیشرفته‌ترین موشک‌های ایرانی است که به موتورهای سوخت مایع مجهز شده و سرعت بالای آن مانع از تشخیص جنگنده‌های دشمن و اصابت آن می‌شود. همین عامل، مانع از انهدام موشک ایرانی توسط موشک‌های دشمن خواهد شد. همچنین، ناوشکن دیلمان یک ناوشکن فعال است که با گشت‌زنی در مرزهای دریایی، تهدیدهای هوایی و دریایی را به‌سرعت شناسایی و در صورت لزوم، آن‌ها را منهدم می‌کند.»

این دبیر دفاعی و جامعه‌شناسی در پایان گفت: «ایران از همان سال ۱۳۵۷ با دشمنان سرسختی مواجه بوده که منتظر یک اشتباه هستند و به دنبال راهی برای ضربه زدن به کشورمان می‌گردند. این ضربات می‌تواند فیزیکی و سخت از طریق حمله‌های نظامی باشد، مانند هشت سال دفاع مقدس که ناکام ماندند، یا نرم و از راه دور باشد، مانند تحریم‌های اقتصادی که باز هم ناکام خواهند ماند. تلاش دانشمندان هسته‌ای و متخصصان ایرانی در اوج تحریم‌های سخت اقتصادی، امروز باعث شکست دشمنان نظام جمهوری اسلامی شده و زحمات آن‌ها موجب برقراری امنیت در کشور ایران گردیده است. به همین دلیل، نام ایران به عنوان یکی از کشورهای پیشرفته در حوزه دفاعی و نظامی در جهان ثبت شده است.»

خبرنگار : دانش آموز، نرگس زندیه

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار